Nechte svůj web vydělávat

Máte blog, osobní nebo firemní webové stránky? Chcete, aby Vám stránky vydělávaly prakticky bez práce? Pokud ano, pak věnujte pozornost následujícím řádkům.

Společnost SEO Linhart s.r.o. právě spustila vlastní affiliate program, pomocí kterého můžete na svém webu propagovat služby této společnosti jako například PR články či SEO nástroje a získávat za to velmi zajímavé provize. Navíc se aktuálně můžete zúčastnit i soutěže, která provází spuštění tohoto programu, a ve které ke svým provizím můžete vyhrát například mobilní telefon, notebook či kredit na některé ze služeb společnosti SEO Linhart s.r.o.

Ptáte se, jak to funguje? Je to velice jednoduché, stačí se zaregistrovat do affiliate programu na stránkách seoaffil.cz a získáte bannery či odkazy, které umístíte na Váš web. Záleží pouze na Vás, kolik času se rozhodnete propagaci věnovat. Můžete na své stránky umístit pouze banner, nebo se můžete do propagace zapojit aktivně a napsat na svůj web například článek o službách SEO Linhart s.r.o a do něj umístit odkazy. Za každého zákazníka, který se na základě Vašich odkazů zaregistruje a objedná si některou z propagovaných služeb, získáte provizi 20% z jeho útraty. Takto přivedený zákazník Vám může přinášet výdělek až jeden rok od provedení registrace.

A co zmiňovaná soutěž? Se spuštěním affiliate programu je navíc spojena i soutěž pro nejúspěšnější affiliate partnery. Každý zákazník, kterého společnosti SEO Linhart s.r.o. přivedete, Vám tak bude nejen přivádět provize, ale zároveň Vám může pomoci také k některé ze zajímavých cen. Na ty se můžete těšit, pokud se stanete partnerem, který zprostředkuje nejvíce objednávek, registrovaných uživatelů, nebo návštěvníků. V každé z těchto tří kategorií můžete vyhrát kredit na služby společnosti SEO Linhart a další zajímavé ceny. Navíc pokud se Vám podaří zprostředkovat objednávky za více než 50 tisíc Kč, získáte nejen provizi ve výši 10 tisíc Kč, ale jako bonus i mobilní telefon Nokia C5-03. Pokud se budete snažit ještě více a zajistíte objednávky za více než 100 tisíc Kč, pak se můžete těšit nejen na provizi 20 tisíc Kč, ale také na notebook Lenovo Ideapad Z565.

Zaujala Vás tato možnost spolupráce? Pokud ano, pak více informací o affiliate programu najdete na adrese seoaffil.cz a podrobnosti k soutěži pak na blogu SEO Linhart s.r.o.

Kontakt
Bluestudio.cz
Vltavská 8
62500, Brno
Telefon: 776548828
E-mail: janko@gravegame.net
http://www.bluestudio.cz



Kontaktní manažer: Jan Řičánek
Email: janko@gravegame.net

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz