Tlakové hrnce – jak na to?
Tlakové hrnce a příprava pokrmů v nich přináší řadu výhod. Vaření v tlakovém hrnci je rychlé, spotřebujete mnohem méně plynu či elektřiny, a také je velmi nenáročné na obsluhu. Nepočítáme to, že i nejtužší kus masa při vaření v tlakovém hrnci změkne a zachrání vaši kuchařskou čest. Tlakové hrnce Tescoma Nejčastěji se tlakové hrnce vyrábí z kvalitní oceli (ty vyrábí například Tescoma). Tlakové hrnce Tescoma bývají se sendvičovým dnem, díky kterému se teplo rovnoměrně rozvádí po celém hrnci. Tlakový hrnec je neprostupně uzavřen speciální poklicí, kterou uniká pára. V tlakovém hrnci se drží velmi vysoký tlak i teplota, díky čemuž je připravované jídlo oproti klasickému vaření hotovo mnohem rychleji. Jak vybrat tlakový hrnec. Pokud zatím tlakový hrnec doma nemáte, mohou vám přijít vhod základní rady, jak vybrat. Nejprve se dívejte na materiál tlakového hrnce, pak na jeho objem a na kvalitu zpracování. Větší tlakové hrnce využijete i pro vaření do zásoby, menší zase vyjdou levněji a uvaříte v nich lehce i pro jednoho. Pak sledujte, zda je možné tlakový hrnec lehce čistit a udržovat. Také vyzkoušejte, zda se dá tlakový hrnec snadno ovládat. Takové vlastnosti mají na našem trhu například tlakové hrnce Tescoma.
Kontakt
Tescoma
Prohlédněte si nové kuchyňské potřeby od Tescomy.
družstvo invalidů čp. 119
53944, Proseč u Skutče
Telefon: 469 660 913
E-mail: tescomacz@email.cz
http://eshop.tescoma.cz
Kontaktní manažer: Růžena Rejmanová
Email: tescomacz@email.cz