MasterCard získal nové partnery pro svůj věrnostní program Elite

Společnost MasterCard uzavřela v rámci věrnostního programu MasterCard Elite nové partnerství s 21 pařížskými partnery. Vánoční dárky tak mohou držitelé prémiových karet MasterCard Gold, World a Platinum výhodně nakupovat nyní i v zahraničí. Kreditky tak mohou výrazně pomoci. Díky věrnostnímu programu mají možnost při nákupu obdržet slevu až 50 % nebo získat bonus ve formě nejrůznějších balíčků a odměn. MasterCard Elite byl spuštěn v České republice i na Slovensku v dubnu letošního roku. V současnosti je do projektu zapojeno více než třicet českých a slovenských partnerů a jejich počet neustále narůstá.

Během listopadu začíná již řada lidí s nákupem vánočních dárků. Držitelé prémiových platebních karet MasterCard (i čipové karty) mohou nově pro své předvánoční nákupy využívat slevy a benefity u obchodníků v Paříži. „Tento strategický krok jsme učinili na základě podnětů, které přišly přímo od našich klientů. Protože si jejich věrnosti vážíme, rozhodli jsme se na základě menšího interního průzkumu navázat spolupráci s jednadvaceti pařížskými obchodníky. Pokud bude o tuto službu zájem, jsme připraveni rozšířit služby MasterCard Elite i do jiných destinací, které naši klienti rádi navštěvují za účelem nákupů,“ prozrazuje Pavel Javorský, obchodní ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku.

Benefity pro držitele prémiových karet MasterCard Gold, Platinum a World platí u pařížských obchodníků až do 31. srpna 2011. Pro uplatnění slev stačí zaplatit prémiovou kartou MasterCard a předložit při platbě také cestovní pas. Mezi Pařížskými partnery naleznete takové obchody, jako jsou Dolce & Gabbana, Crazy Horse, Corneliani, Royal Avenue, Tommy Hilfiger, Lemaire, Diane von Fürstenberg, a další. Všechny nabídky, včetně adres obchodů jsou uvedené na stránkách eliteprogram.cz

S MasterCard Elite se nákupy vyplatí

Speciální výhody spojené s programem MasterCard Elite mají různou podobu od např. procentuálních slev, slev formou 2 za 1, až po slevy formou 2+1 atd. „V posledních letech můžeme pozorovat rovněž trend tzv. opožděných vánočních nákupů, kdy se lidé obdarovávají nejrůznějšími poukázkami do obchodů nebo čekají s nákupem dárků až na povánoční slevy, které mnohdy začínají už 25. prosince,“ říká Javorský a dodává: „Akce u našich partnerů platí celoročně, proto v období povánočních výprodejů mohou členové MasterCard Elite programu ušetřit na nákupech u našich partnerů nemalé částky.“

MasterCard Elite program představuje soubor benefitů, odměn a jiných služeb u vybraných partnerů z oblasti hotelnictví a gastronomie, cestování, módy a značkových obchodů, wellness a kosmetiky, atd. V současné chvíli je do programu začleněno 23 českých partnerů. K čerpání výhod a využití benefitů programu MasterCard Elite stačí pouze držitelům zlatých, World a platinových platebních karet MasterCard zaplatit za nákupy ve vybraných obchodech touto kartou.

Kontakt
MasterCard Europe v ČR
Národní 41
11000, Praha 1
Telefon: 720618659
E-mail: kreditnikarta@gmail.com
http://www.kreditka.cz/html.cz/



Kontaktní manažer: Jiřina Součková
Email: kreditnikarta@gmail.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz