Tyčové materiály

Společnost Kondor, s.r.o. se nezaměřuje pouze na úzký okruh zákazníků respektive jejich obor činnosti. Svoji nabídkou pokrývá potřeby širokého spektra zákazníků z řad stavebních, obchodních a výrobních společností, ale také soukromých subjektů. To sebou přináší i důraz na kvalifikaci personálu a proto je pravidelně prováděno školení, která vedou ke zvyšování odborné úrovně jak po stránce obchodní, tak technické.

Společnost se neorientuje pouze na svoji nabídku sortimentu, ale reaguje i na požadavky, které jdou nad rámec aktuální nabídky. Hlavní doménou firmy je prodej oceli.

V posledním období došlo k výrazným změnám, které postupně vedly k přizpůsobení se požadavkům trhu. Největším mezníkem v historii společnosti je otevření centrálního skladu se skladovou plochou 15 tisíc m2. Součástí tohoto skladu je dělící centrum pro dělení nosičů a ostatních tyčových materiálů, pálící centrum pro výpalky plechů, armovna zabývající se ohýbáním betonářské výztuže a sítí.

Prostřednictvím centrálního skladu je každý pracovní den prováděno zásobení jednotlivých provozoven nejenom materiálem na sklad, ale i materiálem k přímému odběru zákazníkem na konkrétní provozovně nebo s dopravou na místo vykládky u zákazníka. Kapacita skladových prostor, ve spojitosti s technickým vybavením, umožňuje realizaci objemově různorodých zakázek.

Prodejní místa společnosti umožňují snadnou dostupnost, disponují základní nabídkou sortimentu a díky on-line propojení s centrálním skladem mají prodejci a zákazník okamžitý přehled o dalších materiálech či aktuálním stavu rozpracované zakázky. Objednávání materiálů je možno provádět i prostřednictvím internetových stránek společnosti ve formátu www.kondor.cz. Kromě základních informací o společnosti zde zákazník nalezne kompletní přehled sortimentu, služeb včetně praktických rad použití konkrétního materiálu. Podobným způsobem je koncipován firemní katalog, který je k dispozici na všech provozovnách s pravidelnou aktualizací se zaměřením na poslední novinky, které jsou k dispozici zákazníkům.

Společnost Kondor, s.r.o. byla založena v roce 1991 a po celou dobu své existence se zabývá prodejem hutních materiálů s nabídkou komplexních služeb. Služeb, které přináší výhodu pro zákazníky z hlediska úspory časové, finanční a kvality zpracovávaného materiálu. Další oblastí, které je věnována velká pozornost je rozsah sortimentu, materiálů, který nyní čítá přes 1 000 položek a je rozšiřován na základě poptávek zákazníků.

Kontakt
KONDOR, s.r.o.
Společnost KONDOR, s.r.o. - ocel, hutní materiál, poskytuje od roku 1991 KOMPLEXNÍ SLUŽBY v oblasti prodeje oceli a hutních materiálů (spojovací materiál, plech, trubky, ocelové profily, aj.).
Výpadová 1538
153 00, Praha 5
Telefon: + 420 257 888 888
E-mail: radotin@kondor.cz
http://www.kondor.cz/



Kontaktní manažer: Petr Přerovský
Email: firma.kondor@gmail.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz