Kvalitní a levné autobaterie z e-shopu Otos.cz

Autobaterie jsou nedílnou součástí každého automobilu a jejich hlavní funkcí je nastartování motoru. Ale i životnost autobaterie není věčná a je nutné ji čas od času vyměnit. V nabídce e-shopu Otos.cz naleznete širokou paletu nejen autobaterií, ale též motobaterií, trakčních a záložních baterií, nabíječek autobaterií a dalšího příslušenství, které ocení nejen motoristé, ale též například majitelé skútrů či zahrádkáři pro své traktůrky, sekačky a jinou zahradní techniku.

Pokud chce být motorista spokojený se správným startem svého vozidla, neměl by rozhodně výběr autobaterie podceňovat. Správný výběr značky akumulátoru, ale také vlastností či parametrů je klíčem pro spolehlivost a dlouhou životnost autobaterie. V nabídce e-shopu Otos.cz naleznete výběr z široké nabídky autobaterií předních výrobců, jakými je Varta, Banner, Perion, Yuasa či Optima, které jsou zárukou kvality a dlouhé životnosti.

Jak správně vybrat autobaterii

Podstatnými parametry pro výběr té správné autobaterie je především značka Vašeho vozidla, ročník, obsah motoru, a zda se jedná o benzínový či dieselový model. Dalším nezanedbatelným faktorem je též výbava Vašeho vozu - GPS navigace, palubní počítač, centrál, vyhřívání sedadel a zrcátek, to vše spotřebovává vysoké množství energie a klade vysoké požadavky a zátěž na autobaterii.

Pokud si nejste s výběrem té správné autobaterie jisti, poradí Vám manuál vozidla a pokud ani zde nenaleznete tu správnou odpověď, potom se podívejte pod kapotu Vašeho vozidla na stávající baterii. Nenechte se zlákat nízkou cenou za slabší autobaterii a raději investujte do baterie vyšší kvality a parametrů. Investice se Vám rozhodně vyplatí.

Klasické, gelové či AGM autobaterie

Sortiment e-shopu Otos.cz je rozsáhlý a naleznete zde celou řadu autobaterií - ať již klasických kyselinových (WET), tak i bezúdržbových AGM a GEL autobaterií. Klasické kyselinové autobaterie se řadí do sekce tzv. údržbových, kde je třeba doplňovat destilovanou vodu. Druhou řadu tvoří autobaterie bezúdržbové, které nevyžadují žádnou kontrolu stavu hladiny elektrolytu, a po celou dobu životnosti autobaterie není třeba doplňovat destilovanou vodu.

Zcela specifickou řadu tvoří tzv. AGM autobaterie, kde je elektrolyt zasáknut do skelného rouna a díky tomu je baterie zcela odolná proti úniku jakékoliv kapaliny, má vyšší startovací výkon, je schopná pracovat v jakékoliv poloze, lépe odolává nepříznivým vlivům, má snížené samovybíjení a je otřesuvzdorná.

Objednejte si kvalitní autobaterii z e-shopu Otos.cz. S výběrem té správné autobaterie přesně pro Váš vůz Vám rádi poradíme.

Kontakt
OTOS s.r.o.
Úročnice 69
256 01, Benešov - Úročnice
Telefon: 317 723 668
E-mail: otos@otos.cz
http://www.otos.cz



Kontaktní manažer: Oto Stojánek
Email: otos@otos.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz