Společnost Trango Systems uvedla na trh mikrovlnný páteřní spoj TrangoLINK GigaPro™ s kapacito

Barcelona, Španělsko - 16. února 2010 - Trango Systems, Inc., výrobce vysokokapacitních point-to-point bezdrátových páteřních spojů uvedla na trh mikrovlnný systém TrangoLINK GigaPro™ pro licenční pásma s kapacitou až 1,5 Gbps a nadstandardním ziskem systému v rámci celého kmitočtového rozsahu 6-38 GHz.
Unikátní duální modem architektura TrangoLINK GigaPro nabízí škálovatelné, vysoce spolehlivé spojení pro mezinárodně normovaná licencovaná pásma 6 až 38 GHz. Zařízení TrangoLINK GigaPro poskytuje až 1,5 Gbps agregované provozní kapacity a možnosti migrace z nativního TDM na nativní Ethernet zcela na softwarové bázi a tím eliminuje nutnost výměny hardwaru. Schopnost zařízení plynule přepínat či agregovat datový provoz mezi dvě aktivní venkovní jednotky (ODUs) zajišťuje integritu spoje. TrangoLINK GigaPro poskytuje nadstandardní podporu pro vícero rozhraní provozu než jakýkoli jiný produkt ve své třídě: až 2x STM-1/OC-3, 32x T1/E1, a 6x GigE.
Bezdrátové spoje TrangoLINK GigaPro poskytují vynikající výkon s možností přenosu až 2 000 000 paketů za sekundu. Spolu s poskytováním QoS je to ideální platforma vhodná pro pevné i mobilní 3G/4G páteřní sítě, WiMAX, LTE širokopásmové páteřní spoje, metropolitní, komerční i veřejné bezdrátové sítě. Architektura GigaPro zařízení podporuje Hitless Hot Standby 1+1, agregaci spoje 2+0 pro zdvojnásobení kapacity, East/West režim pro relé spoje a široké možnosti pro prostorové i frekvenční nastavení v rámci jediného 1U form factoru. Všechny režimy podporují bezchybnou (hitless) adaptivní modulaci kódování (ACM) umožňující extrémně vysoký zisk systému a vyšší rychlosti pro dosažení přenosu na delší vzdálenosti s menšími anténami.
"Jsme rádi, že se nám podařilo uvést na trh vlajkovou loď v oblasti bezdrátových spojů a mikrovlnných páteřních sítí," řekl Zdravko Divjak, prezident a generální ředitel společnosti Trango Systems, Inc. "Věříme, že s komerční dostupností zařízení TrangoLINK GigaPro, poskytneme telekomunikačním operátorům, poskytovatelům internetových služeb i provozovatelům podnikových sítí spolehlivý a bezpečný systém, který dokáže růst s jejich požadavky na síťovou infrastrukturu, nabízí pokročilé možnosti konfigurace pro zvýšení spolehlivosti spoje a podporuje širokou škálu síťových topologií."
TrangoLINK GigaPro™ je možné volitelně zakoupit jako duální nebo single modem, což je zřejmou volbou pro sítě, které vyžadují flexibilní a snadné rozšiřování. Bezdrátový spoj TrangoLINK GigaPro jako vlajková loď řady TrangoLINK Giga™ je dostupná s dvouroční zárukou výrobce a je kompatibilní s FCC / ETSI / IEC a NEBS standardy.
O společnosti Trango Systems Společnost Trango Systems je výrobce profesionálních vysokokapacitních point-to-point mikrovlnných systémů pro bezdrátovou komunikaci a přenos dat v licenčním (6-38GHz) i bezlicenčním pásmu (5GHz). Trango se specializuje na řešení pro bezdrátové páteřní sítě s dlouhým dosahem v licenčním pásmu vhodné pro telekomunikační operátory a poskytovatele vyžadující ethernetový / IP provoz stejně jako tradiční TDM provoz s konektivitou E1/T1. Ve světě bylo instalováno více jak 300 000 produktů Trango v 70 zemích světa pro aplikace přístupových sítí, vysokokapacitních páteřních spojů, mesh sítí, Voice-over-IP (VoIP) či CCTV systémů. Zařízení jsou oblíbená díky nadstandardním parametrům a nástrojům zaručující spolehlivost spoje, stabilitu výkonu, jednoduchou správu a instalaci. Trango Systems má sídlo v Poway, San Diego, CA, USA. www.trangosys.com
O společnosti Barco, s.r.o. Společnost Barco s.r.o. působí na trhu IT od roku 1993. Zaměřuje se na oblast integrace čárových kódů, RFID & RTLS systémů a distribuci carrier-class mikrovlnných broadband technologií pro WISP pro bezdrátovou komunikaci v licenčních (3,5GHz-80GHz) i bezlicenčních pásmech (5GHz / 10GHz). Jako Value-Added Distributor (VAD) poskytuje komplexní portfolio služeb od analýzy, měření signálu, kalkulaci spoje a návrhu řešení, až po dodávky, instalace, záruční a pozáruční servis a možnosti financování. Barco je výhradním distributorem společnosti Trango Systems pro střední a východní Evropu. Základní kapitál společnosti je 20 000 000 Kč. Prostřednictvím své pobočky je společnost Barco aktivní také na Slovensku. Společnost Barco je držitelem certifikátu ISO 9001:2001. wireless.barco.cz

Kontakt
Barco
Barco se specializuje na systémy pro logistiku, řízení skladů a výroby využívající technologie pro snímaní a tisk čárových kódů, RFID, bezdrátové sítě a mobilní technologie pro sběr dat
Okružní 741
68605, Uh. Hradiště
Telefon: +420 572 520 052
E-mail: tkubicek@barco.cz
http://www.barco.cz



Kontaktní manažer: Pavel Duda
Assistent
Email: pduda@barco.cz
Telefon: +420 572 520 046
Fax: +420 572 520 032

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz