FlexiRay - tenké RFID antény pro průmyslové i interiérové aplikace

Společnost Barco uvedla na trh tenké modulární RFID UHF antény pro automatickou identifikaci objektů v interiérech či v průmyslovém prostředí. Estetický design splňuje přísné nároky na zachování příjemného vzhledu interiérů, robustní konstrukce umožňuje instalaci i do náročných průmyslových prostředí. Antény byly uvedeny na trh pod obchodním názvem FlexiRayTM.
Uherské Hradiště, 27.1.2010
Tenké RFID UHF antény FlexiRayTM mají unikátní vyzařovací diagram, který umožňuje vytváření RFID čtecích zón ve vstupech, dveřích, na pásových dopravnících či výrobních linkách. Antény jsou modulární, můžou být dodány v různých délkách od 490 do 1330 mm, což umožňuje optimální přizpůsobení konkrétní instalaci. RFID antény FlexiRayTM poskytují flexibilní možnosti pro montáž. Jejich design umožňuje použití nejen v průmyslovém prostředí, ale rovněž v interiéru a kancelářích.
Robustní model antény, FlexiRayTM SFR, je určen pro aplikace v průmyslu i v interiérech. Robustní celokovová konstrukce je speciálně vyvinuta pro použití v náročných průmyslových podmínkách. Ultra tenký model RFID antény, FlexiRayTM SF, s tloušťkou pouhé 2 mm, je určen pro vytváření RFID čtecích zón ve vstupech či dveřích a umožňuje i naprosto neviditelnou instalaci přímo dovnitř dveřních zárubní.
Hlavní důvody, které vedly společnost Barco k vývoji RFID UHF antény objasnil Tomáš Kubíček, Marketing Manager společnosti Barco: „K vývoji RFID UHF antény nás vedly především naše zkušenosti z reálných RFID projektů, které poukázaly na mezery na trhu současných RFID produktů v oblasti nasazení RFID v interiérech, a stejně tak při instalaci RFID čtecích zón na výrobních linkách a pásových dopravnících. Nevyhovující design RFID antén a rovněž jejich vyzařovací diagram bývají úzkým místem řady instalací. Antény FlexiRay byly úspěšně testovány v reálném výrobním provozu významné české společnosti při RFID implementaci většího rozsahu. Výsledky potvrdily naše očekávání, antény se osvědčily a vykazují lepší parametry než produkty renomovaných výrobců testovaných ve zmiňovaném projektu. Jsme rádi, že naše úvahy byly správné a náš vývoj v oblasti RFID přináší reálné výsledky."
Tento projekt byl realizován za finanční podpory z prostředků státního rozpočtu prostřednictvím Ministerstva průmyslu a obchodu.
O společnosti Barco Společnost Barco je významným poskytovatelem řešení v oblasti využívání čárových kódů, RFID a bezdrátových technologií v podnikových procesech. Specializuje se na oblast řízení skladů s využitím mobilních terminálů a bezdrátové infrastruktury, vývoj a integraci RFID & RTLS systémů pro bezkontaktní automatickou identifikaci, efektivní sběr dat ze senzorů a lokalizaci majetku a osob v reálném čase. Vlajkovým produktem společnosti Barco je systém SmartStock.WMS pro online řízení skladů. Společnost byla založena v roce 1993. Barco je držitelem certifikátu ISO9001:2001. www.barco.cz

Kontakt
Barco
Barco se specializuje na systémy pro logistiku, řízení skladů a výroby využívající technologie pro snímaní a tisk čárových kódů, RFID, bezdrátové sítě a mobilní technologie pro sběr dat
Okružní 741
68605, Uh. Hradiště
Telefon: +420 572 520 052
E-mail: tkubicek@barco.cz
http://www.barco.cz



Kontaktní manažer: Pavel Duda
Assistent
Email: pduda@barco.cz
Telefon: +420 572 520 046
Fax: +420 572 520 032

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz