WinStrom 10: otevřené online rozhraní REST API

Největší novinkou WinStrom 10.6 je otevřené rozhraní REST API. Společnost WinStrom následuje společnosti Google, Facebook či Twitter, které umožní své produkty napřímo propojovat s dalšími službami, z čehož těží především koncový uživatel.

Vydání WinStrom 10.6.0

Logo winstrom 10

Největší novinkou WinStrom 10.6 je otevřené rozhraní REST API. Společnost WinStrom následuje společnosti Google, Facebook či Twitter, které umožní své produkty napřímo propojovat s dalšími službami, z čehož těží především koncový uživatel.

Společnost WinStrom s.r.o., dodavatel ekonomických systémů od roku 1991, představila další verzi ekonomického systému WinStrom 10. Jednou z hlavních novinek této verze je otevřené rozhraní WinStrom REST API, které představuje pro uživatele, do dnešní doby u malých až středních ekonomických systémů neznámé, nepřeberné možnosti rozšíření a nové využití ekonomického systému. Uživatelům se tak otevírají nové obzory možností, jak přistupovat k ekonomickému systému firmy.

Vedoucí vývoje Petr Ferschmann dodává: "Naší největší snahou při implementaci REST API bylo to, aby uživatelé mohli kolem ekonomického systému vybudovat komplexní systémovou infrastrukturu, která bude čerpat informace z WinStromu 10 a zároveň i do WinStromu 10 data dodávat".

"Uživatelům umožní toto rozhraní přidávat služby, které v tomto segmentu ekonomických systémů nebylo do dnešní doby prakticky možné", upřesňuje obchodní ředitel Pavel Flajšhans a pokračuje: "Uživatel buď sám nebo s pomocí implementátorů může online propojit WinStrom 10 s vnějšími systémy, případně využívat nových možností, které jsou umožněny pomocí otevřeného rozhraní WinStromu 10."

Potřebujete při vystavení elektronické objednávky okamžitě vystavit a odeslat digitálně podepsanou fakturu? Zobrazit seznam dlužníků včetně zobrazení na mapě? Zpřístupnit ve vašem eshopu aktuální informace o zaplacených fakturách a nesplacených závazků vašim odběratelům? Chcete znát okamžitý stav skladu přímo na ploše vašeho PC?

"Uvedené informace lze jednoduše získat díky otevřenému rozhraní REST API a uživatelům zpřístupňuje služby, které byly dosud doménou o řád dražších ekonomických systémů," dodává Pavel Flajšhans.

Další vlastnosti, které přináší nová verze WinStromu 10 jsou podpora XML importů a exportů a podpora standardních internetových obchodů. Zároveň byly implementovány pokročilé funkce ceníku, jako jsou rozdílné cenové hladiny pro každého odběratele, množstevní slevy a možnosti prodeje různých balení. Poslední důležitou změnou je také aktualizace elektronických faktur ISDOC pro zasílání přes datové schránky a doplnění posledních legislativních změn.

Byla spuštěna nová sekce pro vývojaře, která pomáhá při rozšiřování WinStromu 10, včetně příslušné dokumentace a ukázkových příkladů.

Další novinky

Úplný seznam změn...

O WinStrom 10

WinStrom 10 je moderní účetní a ekonomický systém určený pro malé a střední firmy či firmy vedoucí účetnictví. Funkčností pokrývá podvojné účetnictví, daňovou evidenci, fakturaci, pokladní a bankovní doklady včetně homebankingu, skladového hospodářství, evidencí majetku a leasingu, mezd, pohledávek/závazků, účetních výstupů a řady dalších modulů. Program poskytuje intuitivní uživatelské rozhraní s podporou evropské legislativy, je plně lokalizovatelný do jiných jazyků a podporuje vzdálený přístup přes Internet.

O WinStrom s.r.o.

WinStrom s.r.o. je výrobce ekonomických systémů WinStrom s tradicí od roku 1991.

Kontakty...

Můžete nás také sledovat na Staňte se našimi fanoušky na facebooku Facebooku nebo na Sledujte nás na TwitteruTwitteru.

Kontakt
WinStrom s.r.o.
Lochotníská 18
301 00, Plzeň
Telefon: 371 124 340
E-mail: info@winstrom.cz
http://www.winstrom.cz



Kontaktní manažer: Petr Ferschmann
vedoucí vývoje
Email: pferschmann@winstrom.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz