AOC představuje 27″ monitory U27B3A a U27B3AF: cenově dostupné 4K monitory s IPS panely

Společnost AOC, specialista na displeje, s potěšením představuje dva nové monitory s ultra vysokým rozlišením (UHD) určené pro domácí uživatele a kanceláře: 27″ (68,6 cm) monitory AOC U27B3A a U27B3AF. Tyto monitory nabízejí výjimečnou čistotu a živé barvy, takže jsou ideální pro širokou škálu každodenních úkolů, od práce s tabulkami a prohlížení webu až po lehkou úpravu fotografií a konzumaci jakýchkoli médií. Díky působivé hustotě pixelů 163 pixelů na palec (PPI) poskytují monitory U27B3A a U27B3AF neuvěřitelně ostrý a detailní obraz, který povyšuje uživatelský zážitek na novou úroveň.

Klíčové vlastnosti U27B3A a U27B3AF

Bezkonkurenční čistota a detaily

Díky rozlišení 3840x2160 na 27″ obrazovce nabízejí monitory U27B3A a U27B3AF neuvěřitelnou hustotu pixelů 163 PPI, která zaručuje, že každý obraz a text bude ostrý jako břitva a s dokonale vykreslenými detaily. Tato úroveň ostrosti je obzvláště výhodná pro úkoly vyžadující přesnost, jako je úprava fotografií, grafický design a dokonce i čtení drobného textu v dokumentech nebo tabulkách. Jeho běžná velikost 27″ umožňuje začlenění do různých sestav. Technologie panelu IPS poskytuje široké pozorovací úhly a přesnou reprodukci barev, takže jsou tyto monitory vhodné pro společnou práci a sdílení obsahu s ostatními.

Vyšší pohodlí a všestrannost s modelem U27B3AF

Pro uživatele, kteří kladou důraz na ergonomii, je monitor U27B3AF vybaven výškově nastavitelným stojanem (HAS) se zdvihem 110 mm, který umožňuje přizpůsobivější a pohodlnější sledování. Oba modely jsou vybaveny režimem LowBlue a technologií Flicker-Free, které snižují namáhání očí a únavu při delším používání, takže uživatelé mohou pohodlně pracovat nebo se bavit celé hodiny.

Cenově dostupná kvalita s modelem U27B3A

Společnost AOC rozumí, že ne každý vyžaduje pokročilé ergonomické funkce nebo již používá alternativní řešení montáže, a proto je monitor U27B3A dodáván s jednoduchým stojanem, který udržuje monitor stabilní a bezpečný při zachování atraktivní ceny. Díky tomu je U27B3A vynikající volbou pro uživatele v domácnostech a kancelářích, kteří mají nízký rozpočet a přesto chtějí využívat výhody vysoce kvalitního UHD displeje. U27B3A nabízí také možnost uchycení VESA (100x100 mm) stejně jako U27B3AF, takže uživatelé mohou displej připevnit i na rameno monitoru pro větší pohodlí.

Rozšíření řady B3

Modely U27B3A a U27B3AF se připojují k rostoucí řadě B3 společnosti AOC pro domácnosti a malé nebo střední podniky, která již zahrnuje řadu 24″ a 27″ modelů s rozlišením QHD a Full HD. Nedávno uvedený 27″ QHD monitor AOC Q27B3CF2 s připojením USB-C a obnovovací frekvencí 100 Hz je určen pro uživatele, kteří vyžadují vyšší rozlišení a pokročilé funkce. Přidáním modelů U27B3A a U27B3AF společnost AOC nadále rozšiřuje svou nabídku, aby uspokojila rozmanité potřeby domácích i kancelářských uživatelů.

Ceny a dostupnost

Monitory AOC U27B3A a U27B3AF nabízejí výjimečnou čistotu, živé barvy a řadu funkcí, které zvyšují produktivitu i zábavu.

Monitor AOC U27B3A se základním stojanem bude k dispozici od června 2024 za atraktivní doporučenou maloobchodní cenu 6163 Kč (249 Eur), zatímco monitor AOC U27B3AF s výškově nastavitelným stojanem bude k dispozici od června 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 6410 Kč (259 Eur).

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz