Rezidence V Údolí. Příležitost být v propojení s přírodou

V Praze 22.05.2024 Do prodeje přichází nový projekt Rezidence V Údolí. Výstavba tohoto rezidenčního projektu pražských Hrdlořezích již byla zahájena. Prodej exkluzivně zajišťuje společnost LEXXUS NORTON.

 

Dne 15. května proběhlo slavnostní poklepání základního kamene za účasti zástupců developerské společnosti Českobrodská Apartmány, generálního dodavatele stavby společnosti STRABAG a prodejce projektu společnosti LEXXUS NORTON. Komorní rezidence s 20 byty, 1 komerčním prostorem a uzavřeným dvorem má vynikající polohu nedaleko malebného údolí řeky Rokytky, skvělou dopravní dostupností do centra města i občankou vybaveností.

 

Rezidence V Údolí představuje příležitost nejen pro bydlení, ale také pro dlouhodobou hodnotnou investici, a to především díky blízkosti prestižních středních a vysokých škol a Policejní akademie. Nabídka bytových jednotek zahrnuje dispozice od 1+kk do 3+kk s plochami od 35 m² do 86 m². Dokončení projektu je plánované ke konci jara 2025.

 

Jednatel developerské společnosti Českobrodská Apartmány Zdeněk Petříček k projektu uvedl: „Jedná se o projekt spočívající v odstranění původního funkčně a dispozičně nevyhovujícího objektu, na jehož místě vyroste bytový dům v moderním stylu s ideální dostupností v rámci Prahy a s možností všestranného vyžití pro všechny, kteří se rozhodnou pro pořízení bytu v této rezidenci.“ 

 

Obchodní ředitelka společnosti LEXXUS NORTON Denisa Višňovská k projektu Rezidence V Údolí dále dodává: „Spojení komornějšího rozsahu projektu a jeho umístění v blízkosti klidné přírody a zeleně i snadné dostupnosti centra města vytváří ideální prostředí, pro všechny, kdo hledají kombinaci bydlení ve městě i v dosahu přírody“.

 

Ve vybavení bytů Rezidence V Údolí jsou standardem kvalitními materiály a stavební prvky, včetně oken s trojitým zasklením, která zajišťují klid a dostatek denního světla. Stropy ve výšce 2,75 m dodávají prostoru na vzdušnosti a opticky jej zvětšují.

 

V interiérech jsou použité keramické obklady, v koupelnách keramická dlažba, v obytných místnostech vinylová podlaha. Byty mají dveře o nadstandardní výšce 2,1 m, vybavené jsou bezpečnostními vstupními dveřmi a rekuperací, která řídí cirkulaci vzduchu. K bytům náleží sklep.

 

V okolí se nachází malebné údolí řeky Rokytky, které je ideální pro relaxaci, procházky s domácími mazlíčky či jogging. V blízkosti je také řada parků a sadů. Zejména cyklisté ocení téměř čtyřkilometrovou cyklostezku vedoucí do Hloubětína. V blízkosti jsou dostupná také různá sportovní a fitness centra. Pro gurmány nabízí okolí několik vynikajících restaurací.

 

Občanská vybavenost v této lokalitě je na vysoké úrovni s obchody a supermarkety. Autobusová zastávka se spojením do centra města i dalších částí Prahy je vzdálená pouhá 1 minuta.

 

Webové stránky projektu: Rezidence-udoli.cz

 

LEXXUS NORTON

Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu.

Kontakt
LEXXUS a.s.
Realitní kancelář - největší prodejce novostaveb v Praze
Panská 6
11000, Praha 1
Telefon: +420 221 111 999
E-mail: katerina.veckova@lexxus.cz
http://www.lexxus.cz



Kontaktní manažer: Kateřina Vecková
Marketing manager
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz