AGON by AOC rozšiřuje svoji herní sérii G4: Gaming pro všechny: vysoký herní výkon za skvělé ceny díky monitorům AOC 24G4XE a 27G4XE

AGON by AOC - jedna z předních světových značek herních monitorů[1] a IT příslušenství - představuje nejnovější přírůstky do řady G4 ze svého oblíbeného portfolia AOC GAMING, 23,8″ (60,5 cm) model 24G4XE a 27″ (68,6 cm) model 27G4XE. Nová řada G4 s nápadným designem inspirovaným letadly stealth, která byla uvedena na trh v letošním roce, je již na trhu dostupná a zahrnuje výškově nastavitelné Full HD modely 24G4X a 27G4X a QHD model Q27G4X.

Modely 24G4XE a 27G4XE jsou navrženy tak, aby uspokojily základní hráčské publikum, které hledá vysoký výkon bez prémiové ceny. Představují zkrácené alternativy s designem stojanu bez zbytečných příkras při zachování vysokých výkonnostních specifikací, jako je obnovovací frekvence 180 Hz a doba odezvy až 1 ms GtG. Díky tomu jsou nové modely G4 výrazně dostupnější a reagují na poptávku po herních zážitcích na konkurenceschopné úrovni za atraktivnější cenu.

Řada G4 - základní cena, vysoký výkon

Letos oznámené monitory řady G4 od společnosti AGON by AOC jsou nejnovějšími modely, které nahradily předchozí oblíbené modely G2, oceňované pro svůj vysoký výkon a výjimečnou hodnotu. Řada G4 se vyznačuje novým, elegantním designem v černé barvě, inspirovaným ostrými úhly letounu stealth, a může se pochlubit novinkami jak při pohledu zvenčí, tak „pod kapotou“, přičemž si zachovává vynikající hodnotu. Nové základní modely z portfolia AOC GAMING, které se z modelů s frekvencí 144/165 Hz posunuly na vyšší úroveň, mají obnovovací frekvenci 180 Hz, což zlepšuje čistotu a plynulost pohybu. Předchozí modely FHD 24G4X a 27G4X, stejně jako QHD Q27G4X, vybavené výškově nastavitelnými stojany, které podporují zdravé držení těla a použitelnost, nabízejí hráčům od samého počátku perfektně vybavený balíček.

Hlavním rozdílem mezi modely 24G4XE a 27G4XE a oběma předchůdci je zjednodušený stojan, který nabízí možnost nastavení sklonu (-5/23°), aby splňoval základní ergonomické požadavky a zároveň snížil celkové náklady. Pro uživatele, kteří mají jiné prostředky nastavení (nastavitelné stoly nebo ramena monitoru) pro optimální výšku zobrazení, doplňují nové modely 24G4XE a 27G4XE řadu jednodušších stojanů za skvělou cenu.

Jasný a plynulý obraz pro základní hru

Oba modely 24G4XE a 27G4XE si zachovávají chválené specifikace svých výškově nastavitelných sourozenců a jsou vybaveny 23,8″, resp. 27″ displeji. Každý z monitorů se může pochlubit panelem Fast IPS, který poskytuje ostré rozlišení Full HD (1920x1080) doplněné bleskovou obnovovací frekvencí 180 Hz a dobou odezvy až 1 ms GtG pro hladké a plynulé hraní. Díky jasu 300 nitů, kontrastnímu poměru 1000:1 a podpoře HDR10 tyto monitory reprodukují živý a realistický obraz v širokém spektru her.

Pro všestrannost a ponoření

Oba modely jsou navrženy s ohledem na všestrannost a mají třístranný bezrámečkový design, který je ideální pro sestavy s více monitory. Pro hráče, kteří vyžadují větší flexibilitu, jsou oba monitory vybaveny možností uchycení VESA 100x100, což umožňuje připojení ramen monitoru pro přizpůsobené nastavení výšky a úhlu. Podpora technologie Adaptive-Sync zajišťuje plynulý výkon bez artefaktů při proměnlivých snímkových frekvencích, což z těchto monitorů činí mocného spojence v arzenálu každého hráče. A nová intuitivní nabídka OSD a lehký software G-Menu nabízejí režimy a funkce zaměřené na hraní, jako je Smart Crosshair nebo Shadow Control.

Mimořádně jednoduché je také propojení, oba modely jsou vybaveny 2x HDMI 2.0 a 1x DP 1.4 vstupy, spolu s 2x 2W reproduktory pro celkový multimediální zážitek. Tyto specifikace zajišťují, že monitory 24G4XE a 27G4XE jsou nejen schopny splnit požadavky moderního hraní, ale také všestranně vyhovět různým potřebám zábavy a každodenním úkolům.

Ceny a dostupnost

Monitory AOC GAMING 24G4XE a 27G4XE se dodávají s tříletou zárukou a budou k dispozici od dubna 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 4015 Kč (159 Eur), respektive 4772 Kč (189 Eur).

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2023 Q1

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz