Rezidence Norská je v realizační fázi, byty exkluzivně nabízí realitní společnost LEXXUS NORTON

Praha 22.5.2023 V nejkrásnější části pražských Vršovic právě nyní probíhá citlivá rekonstrukce secesního domu, který stojí na rohu ulic Koďanská a Norská. Na místě vznikne 38 bytů, dva ateliéry a dva nebytové prostory v parteru, které nyní k prodeji exkluzivně nabízí realitní společnost LEXXUS NORTON. Zájemci mají na výběr z široké škály dispozic a velikostí, od 1+kk po 4+kk, od 30 po 140 m2.

Dům, který se zdobnými fasádami obrací na jihozápad, si na jednu stranu zachová svůj historický ráz v podobě vysokých stropů a světlých místností se špaletovými okny, zároveň ale nabídne moderní pohodlí s novým výtahem v celkem 7 patrech.

 

„V případě Rezidence Norská zúročuje skupina RSBC své letité zkušenosti z oboru nemovitostí,“ vysvětluje Miloš Filip, Funds Managing Director fondu Schönfeld & Co Nemovitosti SICAV, a.s., podfond Prémiové nemovitosti, který za projektem stojí. V realitách působí skupina RSBC už více než čtvrt století a na svém kontě má vedle rezidenčního a komerčního developmentu také úspěšné investiční nemovitostní fondy. „Mám radost, že ve Vršovicích budeme moct oživit krásný historický dům a citlivým způsobem ho přenést do 21. století.“

 

Místo, kde se Rezidence Norská nachází, patří ve Vršovicích k těm vůbec nejzajímavějším. Z Kodaňské ulice se v uplynulých několika letech stala městská třída plná kaváren, restaurací a bister – ve stejném bloku budou mít noví obyvatelé k dispozici kupříkladu zavedené Café Jen nebo restauraci Benjamin 14, která se dostala i do prestižního výběru gastronomického průvodce Michelin.

Historický rohový dům stojí přímo proti vstupu do městského parku Heroldovy sady. V docházkové vzdálenosti budou majitelé bytů mít kupříkladu nedávno rekonstruované divadlo Vzlet, funkcionalistický kostel sv. Václava postavený podle návrhu Josefa Gočára nebo oblíbené Havlíčkovy sady neboli Grébovku, která patří mezi několik málo zachovaných pražských vinic. Blízko je to také na stadion fotbalových Bohemians a na Slavii, která vedle utkání v kopané také hostí koncerty velkých hudebních hvězd.

 

Rezidence Norská se nachází prakticky na rozhraní Vršovic a Vinohrad. Příjemnou procházkou je tak možné během pár minut dojít kupříkladu na náměstí Jiřího z Poděbrad, kde se pravidelně konají farmářské trhy, nebo se vydat do Riegrových sadů na piknik s výhledem na Pražský hrad.

Dokončení projektu se plánuje na léto roku 2024.

Aktuální informace k projektu: www.rezidencenorska.cz

Kontakt pro média:

Mgr. Denisa Višňovská, Telefon: +420 221 111 999, denisa.visnovska@lexxusnorton.cz 

 

LEXXUS NORTON

Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu. Od roku 2018 jsme navíc ještě silnější. Tehdy se naším partnerem a poradcem stala mezinárodní společnost Savills, která patří k předním světovým realitním kancelářím s historií sahající až do roku 1855.

Kontakt
LEXXUS a.s.
Realitní kancelář - největší prodejce novostaveb v Praze
Panská 6
11000, Praha 1
Telefon: +420 221 111 999
E-mail: katerina.veckova@lexxus.cz
http://www.lexxus.cz



Kontaktní manažer: Kateřina Vecková
Marketing manager
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz