AGON by AOC si zajišťuje pozici světové jedničky mezi herními monitory

AGON by AOC – jedna z předních světových značek herních monitorů a IT příslušenství – hrdě oznamuje svou pozici světové jedničky mezi značkami herních monitorů, jak je uvedeno ve zprávě IDC Quarterly Gaming Tracker za Q4/2022. Podznačka AOC zaměřená na hry, AGON by AOC, předstihla své konkurenty a zajistila si první místo na globálním trhu herních monitorů díky nabízeným špičkovým technologiím (jako jsou MiniLED a DisplayHDR 1400), výjimečnému výkonu (s obnovovací frekvencí až 360 Hz) a neochvějnému odhodlání poskytovat maximální herní zážitek. V loňském roce společnost AGON by AOC uvedla na trh svou 5. generaci monitorů AGON s novým designem a rychlými, citlivými panely a představila zcela nové technologie ve své řadě AGON PRO.
 
AGON by AOC: Uvolněte dokonalý herní zážitek po celém světě
Anna Stefańczyk, vedoucí globálního marketingu AOC, říká: "Jsme nadšeni, že jsme celosvětově nejlepší značkou herních monitorů. To by nebylo možné bez neuvěřitelné podpory herní scény a zákazníků po celém světě, kteří důvěřují našim odborným znalostem při poskytování výjimečných produktů se skvělou hodnotou. Jak neustále rosteme, jsme odhodláni přinášet na trh inovativní a nejmodernější produkty, šité na míru preferencím naší rozmanité herní komunity."
AGON by AOC nabízí ucelenou řadu herních monitorů, která se svými třemi podkategoriemi oslovuje širokou škálu hráčů:
-    AOC GAMING: Tyto monitory jsou určeny pro příležitostné i základní hráče a přizpůsobí se hráčům všech úrovní dovedností, od tvůrců obsahu a streamerů až po ty, kteří si užívají vzrušení z průzkumu a dobrodružství. Řada AOC GAMING zdůrazňuje důležitost samotného herního zážitku a poskytuje různé možnosti, které uspokojí nejrůznější nálady a zájmy hráčů. Kategorie AOC GAMING nabízí hodnotově zaměřený přístup k poskytování vysoce kvalitních a vysoce výkonných monitorů pro široké spektrum hráčů hrajících na základní i středně pokročilé úrovni. Do této kategorie patří například proslulé monitory jako jsou 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK nebo U28G2XU2/BK.

-    AGON: Řada AGON, šitá na míru mainstreamovým a hardcore hráčům, slouží soutěživým hráčům, kteří se chtějí stát hrdiny herní scény, jako jsou jejich oblíbení streameři nebo špičkoví hráči esportů. Díky prémiovému designu a užitečným doplňkovým funkcím vynikají monitory AGON v poskytování plynulého a pohlcujícího herního zážitku u esportových titulů pro více hráčů, jako jsou střílečky a hry MOBA. Monitory AGON 5. generace nabízejí nejnovější 32palcový AG325QZN/EU s obnovovací frekvencí 240 Hz a dobou odezvy až 1 ms GtG, což umožňuje soutěžním hráčům uvolnit své skutečné schopnosti, s rychlými reflexy a rychlým rozhodováním. 

-    AGON PRO: Monitory AGON PRO jsou vytvořeny pro špičkové hráče, profesionální tvůrce obsahu, influencery a profesionální esportovce, jako jsou renomované týmy G2 Esports, RNG a Furia Esports sponzorované společností AGON by AOC, které požadují to nejlepší z herních technologií. Tito jedinci jsou poháněni konkurencí, usilují o dosažení osobních maxim a hledají vynikající funkce, výjimečný výkon a také bezkonkurenční kvalitu, aby se mohli věnovat své vášni - hraní her. Monitory AGON PRO poskytují bezkonkurenční zážitek v oblíbených esportech, střílečkách, MOBA a podobných titulech. Tato řada nabízí také monitory navržené na míru, jako je AG275QXL pro League of Legends. Modely AGON PRO přicházejí s prvotřídními technologiemi, jako jsou podsvícení MiniLED, dosahující špičkového jasu 1000 nitů a přinášející lokalizované zóny stmívání (AG274QZM), nebo vysoké obnovovací frekvence až 360 Hz a profesionální nástroje, jako například NVIDIA Reflex Analyzer (AG254FG). Díky vestavěným funkcím, jako jsou přepínač KVM a konektivita USB-C (AG324UX), tyto modely zlepšují produktivitu pro tvůrce obsahu a profesionály, zatímco zahrnuté doplňky, jako jsou Screen Shield (u vybraných modelů) nebo ovladač QuickSwitch, výrazně zlepšují herní zážitek, ať už na pódiu během esportovních turnajů nebo v pohodlí vlastního obývacího pokoje. Už dnes se můžete těšit na 6. generaci monitorů AGON PRO, která hráčům po celém světě přinese dlouho očekávané technologie.
AGON by AOC vyjadřuje své upřímné poděkování herní komunitě a zákazníkům za jejich důvěru a trvalou podporu. Značka se zavazuje, že bude pokračovat ve své neúnavné snaze o inovace a zajistí, že hráči budou vybaveni těmi nejlepšími nástroji, aby zvládli své oblíbené hry.
O společnosti AOC
Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz