Společnost cargo-partner na veletrhu Transport Logistic 2023 v Mnichově

Mezinárodní poskytovatel přepravy a informační logistiky se opět představí na předním logistickém veletrhu v Mnichově pořádaném od 9. do 12. května 2023. Společnost cargo‑partner tuto akci letos pojme jako příležitost oslavit své 40. výročí společně se zákazníky a partnery a ukázat své portfolio služeb v oblastech e-commerce, EMERGENCY, skladování a digitálních řešení.

Veletrh Transport Logistic se v Mnichově koná každý druhý rok od roku 1978 a je předním světovým veletrhem pro logistiku, mobilitu, IT a řízení dodavatelského řetězce. Poté, co byl v roce 2021 pořádán jako čistě virtuální akce, je tento rok prvním dokladem, že se Transport Logistic po pandemii COVID-19 vrací k plně prezenční akci.

Stejně jako v předchozích letech – včetně úspěšné online akce před dvěma lety – se společnost cargo-partner zúčastní veletrhu v Mnichově spolu s dalšími poskytovateli mezinárodní logistiky, aby zde představila své portfolio služeb a diskutovala o nejnovějším vývoji v oboru. Stánek společnosti cargo-partner se nachází v hale A5, stánek č. 408.

Společnost cargo-partner tuto akci letos pojme jako příležitost k oslavě 40. výročí svého založení. Tým cargo-partner bude navíc prezentovat komplexní řadu dopravních a logistických řešení společnosti, zaměří se obzvlášť na e-commerce, NOUZOVÉ přepravní služby, globální skladovací kapacity a také na rostoucí portfolio digitálních řešení, která tato společnost nabízí pro řízení dodavatelského řetězce, včetně platformy SPOT a jejího modulu pro správu nákupních objednávek.

Pan Stefan Krauter, CEO společnosti cargo-partner, řekl: „Transport Logistic je jedním z nejdůležitějších každoročních setkání globálního logistického průmyslu. V souladu s naším mottem „bereme to osobně“ je náš tým nadšený, že se může k této události připojit, a opravdu si užíváme této příležitosti opět se osobně setkat s našimi váženými zákazníky a partnery po letech lockdownů a online setkání.“

V roce 2023 organizátoři očekávají přes 2 300 vystavovatelů a přes 64 000 návštěvníků z celého světa, včetně mnoha návštěvníků z Německa. Společnost cargo-partner je v Německu od roku 2000 zastoupena vlastními kancelářemi. Dnešní zastoupení tohoto poskytovatele logistiky v Německu zahrnuje sedm kanceláří, v Mnichově Düsseldorfu, Frankfurtu, Hamburku a Stuttgartu, s celkem téměř 200 zaměstnanci a také nejmodernější skladový objekt v obci Sottrum u Hamburku disponující 10 000 m² skladových prostorů.

Celosvětová síť společnosti cargo-partner mezitím stále roste. V roce 2022 otevřel tento poskytovatel logistiky nové pobočky ve Španělsku, Mexiku, Řecku, Velké Británii a Indonésii a rozšířil své sklady ve Slovinsku, Chorvatsku a Číně. Do budoucna klade tato společnost strategický důraz na další posilování své sítě v západní Evropě.

O společnosti cargo-partner

Společnost cargo-partner je soukromá firma střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie. Společnost nabízí komplexní portfolio letecké, námořní a pozemní přepravy a skladových řešení. S téměř 40-letými odbornými znalostmi v oblasti informačních technologií a optimalizace dodavatelského řetězce společnost navrhuje služby šité na míru pro širokou škálu průmyslových odvětví, aby vytvořila konkurenční výhody pro své zákazníky na celém světě. Společnost cargo-partner byla založena v roce 1983, v roce 2021 obrat dosáhl 1.8 miliard eur a odhadem 2,05 miliardy eur v roce 2022 a na jejím úspěchu se podílelo 4000 zaměstnanců.

Více informací Vám v případě zájmu poskytne:

Andrea Kavková / Marketing Specialist

cargo-partner ČR s.r.o.

Aviatická 1048/12

161 00, Praha 6

Website | Trendletter

 

 

 

Kontakt
cargo-partner ČR s.r.o.
Mezinárodní poskytovatel logistických služeb
Aviatická 12/1048
160 08, PRAHA 6
Telefon: +420 235 002 626
E-mail: katerina.petrova@cargo-partner.com
http://www.cargo-partner.com



Kontaktní manažer: Ing. Andrea Kavkova
Email: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz