Jedna aplikace pro správu všech monitorů a periferií AGON by AOC Převezměte kontrolu s G-Menu od AGON by AOC

AGON by AOC – jedna z předních značek v oblasti herních monitorů[1] a IT příslušenství – představuje nový software G-Menu pro správu všech periferií AGON by AOC – od monitorů po klávesnice, myši, náhlavní soupravy a podložky pod myš.

 

Herní portfolio AGON by AOC, proslulé svými oceňovanými monitory, bylo v posledních letech rozšířeno o řadu herních myší, mechanických herních klávesnic, podložek pod myš a také herních headsetů. Herní příslušenství AOC bylo chváleno pro svou odolnost, kvalitu, cenovou dostupnost, specifikace na vysoké úrovni a také synchronizaci RGB mezi zařízeními, která jim dodává šmrnc.
 

Tento typ komplexního herního ekosystému s monitory a četným příslušenstvím si vyžádal software, pomocí kterého lze ovládat a přizpůsobovat všechna nastavení najednou. U klávesnic a myší to znamená přizpůsobení kláves a tlačítek, nastavení citlivosti, jako je rychlost opakování, rychlost dotazování nebo úroveň DPI, pro náhlavní soupravy to zase znamená správu nastavení zvuku, včetně zvuku prostorového. Nastavení Light FX a synchronizaci světel monitoru, klávesnice, myši, podložky pod myš a náhlavní soupravy lze spravovat také. To vše díky aplikaci G-Menu.
 

Software G-Menu nyní nabízí stejné možnosti nastavení jako nastavení zobrazení na obrazovce monitoru jediným kliknutím. Monitory dodávané s AOC Light FX lze přizpůsobit pomocí RGB osvětlení a nejnovější aktualizace G-Menu umožňuje uživatelům nejprve si prohlédnout RGB efekty v software, než jej nasadí na zařízení (monitor, klávesnici atd.). G-Menu navíc umožňuje synchronizaci barev a motivů (Light FX Sync) mezi produkty. Monitor i příslušenství, jako jsou herní myši, podložky pod myš nebo klávesnice, budou mít stejný vzor RGB osvětlení a stejné barvy.

 

Hráči dnes vzhlíží ke svým hrdinům a chtějí jít v jejich stopách. Periferie tak nakupují na základě inspirace od jejich oblíbeného streamera nebo esportovce. Pomocí G-Menu lze vytvářet, ukládat a dokonce sdílet nové uživatelské profily pro různé žánry/hry. V části „Objevit“ aplikace G-Menu mohou uživatelé vidět popisy a kompatibilní produkty pro uživatelský profil, který si pak mohou zkopírovat do svých vlastních zařízení. Přizpůsobení nastavení DPI herní myši nebo replikace nastavení barev a odezvy monitoru od jednoho z idolů herní komunity je snadné. Pomocí G-Menu stačí jediné kliknutí.

 

Nové G-Menu umožňuje širokou škálu přizpůsobení:

 

 

Nová softwarová sada G-Menu je k dispozici ke stažení zde:

https://eu.aoc.com/gaming/gmenu

 

 

 

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q4

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz