Extra obrazovka pro vyšší produktivitu - dva zcela nové 40palcové profesionální monitory Philips

S příchodem nového roku si profesionálové po celém světě nepochybně kladou ambiciózní cíle pro nadcházejících dvanáct měsíců. Ve snaze poskytnout uživatelům řešení navržená tak, aby vyhovovala jejich vyvíjejícím se potřebám, portfolio monitorů Philips vítá dva zcela nové modely vybavené bohatou škálou funkcí, které jistě potěší. Nové modely Philips 40B1U5600 a Philips 40B1U5601H nabízejí snadnou konektivitu pomocí technologie USB-C, vynikající kvalitu obrazu spojenou s UltraWide QHD rozlišením a s DisplayHDR, pohodlí díky integrovanému přepínači KVM MultiClient, a dokonce i háček na sluchátka, což z nich dělá ideální volbu pro dynamické profesionály, kteří chtějí, aby se rok 2023 stal v jejich kariéře tím nejproduktivnějším.

Klíčové vlastnosti

Samé užitečné funkce

Philips 40B1U5600 a 40B1U5601H nabízí velkorysý 40“ formát a oslnivé UltraWide Crystal Clear rozlišení 3440 x 1440. Technologie IPS LED a DisplayHDR 400 dále vylepšují vizuální sílu těchto monitorů a poskytují široké pozorovací úhly 178/178° a také vynikající barvy a kontrast. S tímto druhem vizuální palebné síly mohou fotografové, grafici a architekti počítat s brilantností a přesností, zatímco finanční experti a uživatelé tabulek všech kategorií si mohou užívat prostor, který jim umožňuje snadno porovnávat dokumenty vedle sebe.

V dnešních rychle se rozvíjejících hybridních kancelářích je všestranná a kompletní konektivita naprostou nutností. Monitory 40B1U5600 a 40B1U5601H jsou vybaveny konektory USB typu C s napájením, což je ideální pro nepřehledný multitasking. Jediný tenký, reverzibilní kabel USB-C poskytuje snadné připojení a umožňuje uživatelům sledovat video ve vysokém rozlišení a zároveň přenášet data ultra vysokou rychlostí a současně nabíjet kompatibilní zařízení. Model 40B1U5601H však poskytuje ještě větší konektivitu, jako špičkové řešení pro nejnáročnější profesionály. RJ45 je možno v případě potřeby pohodlně, rychle a bezpečně připojit přes USB-C, zatímco DisplayPort-out umožňuje uživatelům řetězit více displejů pomocí jediného kabelu. Díky integrovanému přepínači KVM MultiClient mohou uživatelé ovládat dva samostatné počítače v sestavě s jedním monitorem, klávesnicí a myší a pohodlně přepínat mezi zdroji. 40B1U5601H navíc nabízí vestavěnou 5MP webovou kameru s rozpoznáváním obličeje Windows HelloTM a mikrofonem s potlačením šumu, který umožňuje jasnou a bezpečnou komunikaci při práci z domova nebo při vzdálené spolupráci.

Ale to není vše. Tyto monitory jsou vybaveny řadou udržitelných funkcí, jako je energeticky úsporný PowerSensor, který automaticky upravuje jas monitoru v závislosti na přítomnosti nebo nepřítomnosti uživatele před obrazovkou, což má za následek až 75% úsporu energie. Monitory vždy poskytují perfektní jas s minimální spotřebou díky funkci LightSensor. Ať už se jedná o 40B1U5600 nebo 40B1U5601H, uživatelský komfort je zaručen díky vestavěným vysoce kvalitním stereo reproduktorům, integrovanému háčku na sluchátka pro snadný přístup ke sluchátkům, nastavitelnému stojanu (nastavení výšky, naklánění, otáčení a úprava zešikmení monitoru) a praktickému držáku VESA. Tyto parametry zajisté ocení každý uživatel.

Cena a dostupnost

Monitor Philips 40B1U5600 je již k dispozici za doporučenou cenu 19 424 Kč (809 Eur). Monitor 40B1U5601H bude dostupný od poloviny ledna za doporučenou cenu 21 825 Kč (909 Eur).

Více informací o Philips 40B1U5600 a 40B1U5601H:
https://www.philips.cz/c-p/40B1U5600_00/business-monitor-ultrasiroky-lcd-monitor-s-usb-c

https://www.philips.cz/c-p/40B1U5601H_01/business-monitor-ultrasiroky-lcd-monitor-s-dokem-usb-c

 

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amsterdamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz