Objevte ty pravé prostory v samém srdci Prahy. Reprezentativní budova Vodičkova 33 nabídne své komerční jednotky k prodeji

Praha 01. 11. 2022: Pražská realitní kancelář LEXXUS NORTON právě zahajuje prodej exkluzivního projektu Vodičkova 33 u Václavského náměstí. První etapa precizní rekonstrukce nabídne 10 nebytových prostor rozmístěných na 7 podlažích s výměrou od 146 m2 do 413 m2. Druhá etapa později nabídne také rezidenční část.

 

Secesní budova Vodičkova 33, původně známá jako Vítkův dům, nabídne po kompletní rekonstrukci 3 500 m2 reprezentativních kancelářských a komerčních ploch. Moderní technologické zázemí splní současné vysoké nároky při zachování historického charisma budovy a jejich interiérů.


Jednotky mohou být ideální nejen jako reprezentativní kanceláře, ale také například vhodné pro soukromá zdravotnická zařízení, vzdělávací instituce či showroom. V přízemí domu se nachází dvě obchodní jednotky využívané jako restaurace a kavárna, které jsou též součástí prodeje. „Preciznost, s jakou developer přistoupil k rekonstrukci původního Vítkova domu, je nevídaná. Je nám ctí zajišťovat exkluzivně prodej tohoto výjimečného projektu,“ říká Simona Otavová, managing partner LEXXUS NORTON.

 

Prestižní adresa Vodičkova 33 je jednou z hlavních předností. Ocitnete se v přímo v srdci historické části hlavního města Prahy, bezprostředně u Václavského náměstí, obchodních a administrativních center a současně u Františkánské zahrady. Místo má veškerou vybavenost, široký výběr restaurací, obchodů i hotelů s konferenčním zázemím. Lokalita též nabízí perfektní dopravní dostupnost jak vozem, tak i veřejnou dopravou.

 

 

O firmě LEXXUS

LEXXUS NORTON - experti na prémiové nemovitosti

 

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již od roku 1993 se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem mezi pražskými realitními kancelářemi. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. 

LEXXUS se rovněž specializuje na consultingové služby spojené s přípravou developerských projektů - posouzení celkové koncepce projektu, návrh bytového mixu, standardu vybavení a prodejních cen za účelem maximalizace zisku developera.

Součástí realitní kanceláře LEXXUS je značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí. Do nabídky luxusních domů a bytů v Praze a okolí umisťuje pouze nemovitosti, či developerské projekty, splňující náročná kvalitativní kritéria a klientům poskytujeme odpovídající komplexní a zároveň individuální servis, včetně právního zajištění či poradenství při investování do nemovitostí.

Úzce spolupracujeme s mezinárodní společností Savills, jednou z předních světových realitních kanceláří s historií sahající až do roku 1855. Tato jedinečná kombinace mezinárodního realitního poradce a vedoucí místní realitní kanceláře poskytuje kompletní spektrum služeb na realitním trhu. Savills nabízí širokou škálu specializovaných služeb od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu. Savills patří s více než 600 kancelářemi a 35 000 profesionály po celém světě k předním globálním poradcům v oblasti nemovitostí.

Kontakt
LEXXUS a.s.
Realitní kancelář - největší prodejce novostaveb v Praze
Panská 6
11000, Praha 1
Telefon: +420 221 111 999
E-mail: katerina.veckova@lexxus.cz
http://www.lexxus.cz



Kontaktní manažer: Kateřina Vecková
Marketing manager
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz