cargo-partner má řešení pro logistiku potravin od balíčku po paletu

Mezinárodní poskytovatel přepravních a info-logistických služeb se v Česku specializuje na logistiku kusových zásilek v aktivním chlazeném režimu, fulfillment a last mile doručení pro B2B i B2C segmenty. Své služby zajišťuje z logistických center v Dobrovízi v blízkosti pražského letiště Václava Havla a v Brně.

Společnost cargo-partner poskytuje unikátní servis v oblasti chlazených potravin a zboží podléhajícího rychlé zkáze. Díky strategické poloze svého iLogistics Centra Praha v blízkosti letiště s celkovou kapacitou 11 000 m²  a logistického centra v Brně se skladovou plochou 2 200 m² si cargo-partner vybudoval silnou pozici na trhu. „Těmito sklady reagujeme na požadavky našich zákazníků z odvětví potravinářských výrobků a zboží s regulovanou teplotou. Z obou logistických center poskytujeme našim zákazníkům bezpečné a spolehlivé kompletní fulfillmentové služby kusových zásilek pro koncové klienty z celé České republiky. Pomáháme tak nadnárodním společnostem a malým lokálním výrobcům dostat jejich produkty i na druhý konec republiky.“ říká Jiří Jelínek, jednatel cargo-partner v Česku.

Distribuce čerstvé kombuchy

Pro klienta, který se zabývá výrobou domácí kombuchy, zabezpečuje cargo-partner komplexní řešení distribuce ke koncovým zákazníkům po celé republice. Tato vitamínová bomba plná antioxidantů, minerálů a probiotik z různých druhů ovoce vyžaduje nepřetržitou kontrolu teplotního řetězce v rozmezí +2 až +8°C. Společnost cargo-partner poskytuje zákazníkovi zázemí svého chlazeného cross-docku a chlazené distribuční sítě, aby se nemusel starat o logistiku. Čerstvě vyrobená kombucha se vyzvedne, doručí na chlazené depo iLogistics Centra Praha v Dobrovízí, kde je podle místa doručení rozdělena na rozvozové linky a následně co nejdříve doručena ke koncovému zákazníkovi. Po celou dobu je výrobek přepravován v regulovaném teplotním režimu, což garantuje čerstvost tohoto trendy nápoje.

Přeprava a uskladnění Bio farmářských výrobků

Zákazníkem cargo-partner je i rodinná kozí ekofarma, která potřebovala zajistit dovoz zboží ke svým B2B partnerům a také pro své koncové zákazníky z e-shopu. Vzhledem ke krátké trvanlivosti vyžadují mléčné výrobky přísnou kontrolu teploty a co nejrychlejší doručení. Společnost cargo-partner zajišťuje, aby se tyto Bio produkty uchovávaly při konstantní teplotě +2 až +8 °C, aby se k zákazníkům klienta dostaly rychle a bezpečně do všech koutů ČR. Zboží se vyzvedává vozy s regulovanou teplotou čtyřikrát týdně a následně se převeze do potravinového skladu iLogistics centra v Dobrovízi, který disponuje certifikátem pro skladování Bio potravin. Zde jsou  tyto produkty uskladněny a dle potřeb e-shopu vychystávány
a doručovány ke koncovým zákazníkům.

Distribuce pastrami a trhaného masa z Prahy do Brna

Nově se cargo-partner stal logistickým partnerem pro prodejnu pastrami a kvalitního trhaného Bio masa, která má dvě pobočky v Praze a nově otevřenou pobočku v Brně. I pro tohoto klienta zajišťuje společnost doručování kusových zásilek z Prahy při kontrolované teplotě na novou pobočku v Brně. Distribuce probíhá dvakrát až třikrát do týdne a díky hydraulickým plošinám a paletovým vozíkům, kterými disponují chlazená vozidla, je vše hladce převezeno na chlazenou cross - dockovou zónu v Dobrovízi. Následující den se naložené zboží přepravuje kamionem s regulovanou teplotou + 2 až +8 °C, který pravidelně každý den propojuje Prahu s Brnem. V Brně se zboží přeloží na distribuční vozy s regulovanou teplotou a následně je doručeno na pobočku klienta. Takto společnost cargo-partner pomáhá zákazníkům klienta dopřát si skvělý zážitek z čerstvých a lahodných sendvičů.

O společnosti cargo-partner

Společnost cargo-partner je soukromá firma střední velikosti poskytující komplexní logistické služby
a související informační technologie. Společnost nabízí komplexní portfolio letecké, námořní a pozemní přepravy a skladových řešení. S téměř 40-letými odbornými znalostmi v oblasti informačních technologií a optimalizace dodavatelského řetězce společnost navrhuje služby šité na míru pro širokou škálu průmyslových odvětví, aby vytvořila konkurenční výhody pro své zákazníky na celém světě. Společnost cargo-partner byla založena v roce 1983, v roce 2020 obrat přesáhl jednu miliardu eur a na jejím úspěchu se podílelo 4000 zaměstnanců.

Více informací Vám v případě zájmu poskytne:

Andrea Kavková / Marketing Specialist

cargo-partner ČR s.r.o.

E-mail: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Website | Trendletter

 

Kontakt
cargo-partner ČR s.r.o.
Mezinárodní poskytovatel logistických služeb
Aviatická 12/1048
160 08, PRAHA 6
Telefon: +420 235 002 626
E-mail: katerina.petrova@cargo-partner.com
http://www.cargo-partner.com



Kontaktní manažer: Ing. Andrea Kavkova
Email: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz