Špičkový HDR zážitek sladěný s plátnem 21:9 AGON by AOC představuje MiniLED ultraširoký herní displej AGON PRO AG344UXM se 170 Hz

AGON by AOC – jedna z předních značek v oblasti herních monitorů[1] a IT příslušenství – představuje AGON PRO AG344UXM, 34” (86,4 cm) ultraširokoúhlý monitor s dechberoucími parametry: podsvícení MiniLED s 1152 zónami stmívání pro dosažení vysoké úrovně DisplayHDR 1000, obnovovací frekvence 170 Hz, doba odezvy 1 ms GtG pro plynulý pohyb a vysoké rozlišení UWQHD 3440 x 1440 pro větší jas a detaily. AG344UXM poskytuje skvělé ponoření do simulací, závodů a všech titulů hraných z pohledu první osoby, kde je pro uživatele přínosem extra periferní vidění. Monitor ale také dobře pomůže s veškerými úkoly v domácí kanceláři nebo streamováním, díky vestavěnému HDMI 2.1, USB-C připojení a integrovanému KVM přepínači.

 

Ponoření na více frontách

AG344UXM rozšiřuje portfolio špičkových monitorů AGON PRO, určené pro herní nadšence, o výjimečný ultraširoký model. Díky podsvícení MiniLED se AG344UXM vyznačuje velkým množstvím (1152) stmívacích zón, které se mohou jednotlivě rozsvítit nebo zhasnout, aby se dosáhlo lokalizovaných oblastí v černé tmě nebo sekcí osvětlených maximálním jasem 1000 nitů ve stejném snímku. Tento vysoký dynamický rozsah (certifikován VESA DisplayHDR 1000) nesmírně zvyšuje vnímaný kontrast a vytváří realistický obraz, zobrazující spalující sluneční světlo a hluboké tmavé stíny současně, aniž by došlo k vyblednutí celého obrazu. S barevně přesným IPS panelem nabízí AG344UXM široké pozorovací úhly 178°/178°, 10bitovou barevnou hloubku a široký gamut pokrytí 99% DCI-P3 a 100% sRGB, reprodukující výrazné a živé odstíny, přesně tak, jak bylo zamýšleno od herních umělců.

 

Monitor AG344UXM patří do nejvyšší řady portfolia AGON PRO společnosti AOC, jehož cílem je poskytovat legendám herní komunity špičkové technologie pro budoucnost. AG344UXM, podporovaný obnovovací frekvencí 170 Hz a dobou odezvy 1 ms GtG svého rychlého panelu IPS, přirozeně vyniká jako herní monitor s plynulým pohybem v rychlých akčních titulech, včetně technologie Adaptive-Sync pro odstranění trhání a zadrhávání. Kromě toho ultraširoký poměr stran vyplňuje zorné pole uživatele a přináší ponoření na novou úroveň.

 

 

 

Všestrannost v celé své kráse

AG344UXM je jasným kandidátem na splnění všech úkolů, počínaje ničím neomezenou zábavou/hraním až po vysoce produktivní práci. Díky DisplayPort 1.4 a perspektivnímu připojení HDMI 2.1 lze AG344UXM snadno připojit k nejnovější generaci GPU nebo konzolím současné generace. AG344UXM je navíc vybaven vstupem USB-C, který podporuje přenos signálu displeje s obnovovací frekvencí 170 Hz a 10bitovými barvami a současně poskytuje 90W USB Power Delivery. To znamená, že k monitoru lze připojit také herní/high-end notebook nebo výkonný miniPC a využít tak vysokou obnovovací frekvenci monitoru pomocí USB-C, zatímco je napájen a nabíjen.

 

Konektivita USB-C je jen zlomkem celkových možností dokování USB. AG344UXM je vybaven 4portovým USB hubem s USB-B upstream portem. V praxi lze klávesnici a myš připojenou k rozbočovači USB AG344UXM přepínat přepínačem KVM a ovládat zařízení připojené přes port USB-C (např. notebook) nebo přes upstream port USB-B (např. stolní PC), což poskytuje úplnou kontrolu nad více zařízeními s čistým stolem. Abyste ze širokého horizontálního plátna dostali to nejlepší, podporuje AG344UXM také režim Picture-by-Picture.

 

Dnešní špičkoví hráči jsou více než obeznámeni s předváděním svého talentu a schopností v živých přenosech nebo epických montážích, a ze stále více hráčů se zároveň stávají tvůrci obsahu. Pro tento druh uživatelů má AG344UXM absolutní smysl. Jeho ultraširoký poměr stran je nejen pohlcující pro hry, ale také zvyšuje produktivitu při pracovních úkolech. Časová osa v softwaru pro úpravu videa je viditelnější při jediném pohledu na ultraširoký monitor, jako je AG344UXM. V každodenních úkolech se dvě aplikace hodí vedle sebe a zlepšují multitasking. Alternativně se na další obrazovku může umístit okno streamovaného chatu nebo streamovací software vedle skutečné hry. Výhoda poměru stran 21:9 modelu AG344UXM vynikne také při sledování filmů, doprovázených 2x 8W reproduktory s vylepšeným DTS.

 

Pozoruhodný design AG344UXM následuje designový jazyk jeho sourozenců AGON PRO s 3strannou bezrámovou přední stranou a červenými akcenty na zadní straně, což bylo oceněno cenou „Red Dot Design Award“. Pro lepší přizpůsobení lze osvětlení LightFX RGB na zadní straně synchronizovat s dalšími periferiemi AOC pomocí softwaru G-Menu. Pokud jde o ergonomii, robustní kovový stojan AG344UXM nabízí nastavení sklonu a natočení, aby vyhovoval individuálním preferencím.

 

Nastavení OSD AG344UXM lze upravit pomocí kabelového dálkového ovladače (QuickSwitch), 5směrného joysticku na zadní straně nebo výše zmíněného softwaru G-Menu. To uživatelům umožňuje vybrat – mimo jiné – jeden ze 6 vyhrazených herních režimů, přepínat nastavení, jako je AOC Game Color (sytost), Dial Point (překrytí nitkového kříže), počítadlo FPS nebo režim LowBlue.

AGON PRO AG344UXM bude dostupný od července 2022 za doporučenou koncovou cenu 47769 Kč (1 849 Eur).

 

 

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.For more information please refer to AGON by AOC's official website or follow AGON by AOC on Facebook, Twitter or Instagram.

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q4

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz