Zakřivený a silný AOC uvádí na trh pokročilý multitaskingový monitor: 34” ultraširoký CU34P2C s 65W USB-C

AOC, specialista na displeje, oznamuje 34” (86,4 cm) monitor AOC CU34P2C, nejnovější přírůstek do své špičkové řady P2, zaměřené na podnikání. Tento zakřivený (1500R) ultraširoký monitor s poměrem stran 21:9 nabízí výrazné a živé barvy a velmi vysoké rozlišení UWQHD (3440 x 1440 pixelů). Díky vestavěnému USB-C konektoru může monitor CU34P2C nabíjet a napájet notebooky výkonem až 65 W, a současně rozšiřovat jejich zobrazovací plochu. A co víc, 4portový USB rozbočovač monitoru umožňuje přístup k zařízením (klávesnice, myši atd.) pomocí jediného kabelu USB-C.

 

Rozšíření obzorů

Široký horizontální prostor monitoru CU34P2C (poměr stran 21:9 a 3440 x 1440 pixelů) může skvěle nahradit „neohrabané“ sestavy s více monitory vedle sebe. Vyhoví zejména potřebám hudebních producentů, editorů videa, streamerů a dalších, protože jim umožní pohodlně, bez přerušení rámečky, pracovat s celou časovou osou na jednom displeji. Ultraširokoúhlý displej lze také použít s přichycením dvou oken aplikací na dvě strany, čímž se efektivně nahrazuje více monitorová sestava za jednolitou plochu bez rámečků. S přidaným bonusem v podobě USB-C připojení může CU34P2C skutečně rozšířit obzory tvůrců a překlenout propast mezi mobilními a stolními počítači. Pomocí jediného kabelu USB-C může editor videa nebo hudební producent jednoduše připojit svůj notebook a začít jej nabíjet/napájet pomocí CU34P2C coby hlavního displeje a zároveň přistupovat k dalším zařízením napájeným přes USB, jako je externí disk, webová kamera nebo audio zařízení, díky 4portovému USB hubu monitoru.

 

Skvělý univerzál

CU34P2C je vybaven VA panelem, který vykresluje živý obraz se statickým kontrastním poměrem 3000:1 pro inkoustově hlubokou černou a bohaté, syté barvy s širokým gamutem (120 % sRGB, 89 % AdobeRGB). Se špičkovým jasem 300 nitů zvládne CU34P2C i jasné okolní osvětlení a nepřímé sluneční světlo, zatímco jeho široké pozorovací úhly (178°/178°) zlepšují pohodlí při sledování pro každého dalšího uživatele, který se zároveň dívá na obrazovku.

 

Díky obnovovací frekvenci 100 Hz, Adaptive-Sync a dobám odezvy 1 ms MPRT / 4 ms GtG je CU34P2C kompetentním herním monitorem, stejně jako skvělým společníkem kinofilů s bohatým kontrastem (3000:1) a plátnem s poměrem stran 21:9, takže nabízí dokonalé vyžití, když už je práce hotová. CU34P2C je vybaven dvěma 3W reproduktory a konektorem pro sluchátka, které dokreslují audio-vizuální zážitek.

 

Povrch stojanu CU34P2C je z kartáčovaného hliníku a je navržený tak, aby se monitor dobře vešel do moderních kanceláří a domácností. Navíc krásně doplňuje jeho elegantní 3stranný bezokrajový design. Monitor je dodáván s plně ergonomickým stojanem s velkorysým nastavením výšky o 150 mm a širokým rozsahem úhlů otáčení a naklánění. Stojan lze osadit držákem AOC VESA-P2, takže na něj pak lze umístit miniPC, jako například Intel NUC, a vytvořit tak jedinečný vyměnitelný systém vše v jednom. Díky internímu napájecímu zdroji a správě kabelů zabudovaných do stojanu pomáhá CU34P2C uživatelům vytvořit elegantní pracovní prostor bez nepořádku.

 

V souladu s odhodláním AOC k udržitelnosti je CU34P2C certifikován podle TCO 8.0, EnergyStar 8 a ECMA Eco Declaration. Jeho displej s technologií FlickerFree zajišťuje pohodlné používání díky použití DC k úpravě jasu místo PWM, zatímco režim LowBlue v OSD snižuje únavu očí.

 

AOC CU34P2C bude dostupný od května 2022 za doporučenou koncovou cenu 15 089 Kč (619 Eur).

 

 

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz