Monitory Philips posouvají herní nasazení na další úroveň uvedením dvou nových modelů Momentum

Prémiová herní řada Philips Momentum 5000 se rozšiřuje o dva nové monitory: Momentum 27M1F5500P s úhlopříčkou 27” (68,5 cm) a Momentum 27M1F5800 s úhlopříčkou 27” (68,5 cm).

Řada Momentum, navržená tak, aby dnešním hráčům nabídla vzrušující a pohlcující zážitek, který hledají, a zároveň skutečnou konkurenční výhodu oproti ostatním hráčům, je nabitá špičkovými funkcemi, které zaručeně ohromí. Aby nabídly úplnější zážitek a vyhovovaly potřebám všech hráčů, jsou tyto modely také skvělým nástrojem pro zvýšení produktivity uživatelů při dlouhých pracovních dnech.

Klíčové vlastnosti

„Tyto dva nové herní monitory Philips z řady Momentum jsou nabité funkcemi speciálně navrženými tak, aby hráčům nabídly vše, co potřebují k tomu, aby i z těch nejdynamičtějších a vizuálně bohatých videoher na trhu vytěžili maximum. S modely 27M1F5500P a 27M1F5800 si hráči jistě užijí hraní s nejvyšší intenzitou, které je k dispozici díky řadě funkcí pro špičkový výkon. Nabízejí ohromující grafiku, plynulé a ultra rychlé hraní s nízkou latencí. Toto je hraní, jenž bylo zamýšleno si prožít,“ říká César Acosta, herní produktový manažer pro Evropu ve společnosti MMD Monitors & Displays.

Funkce vyšší úrovně pro ohromující hru

K odemknutí plného zážitkového potenciálu her nové generace potřebují seriózní hráči seriózní vybavení. Philips 27M1F5500P a 27M1F5800 mají vše. Technologie panelu IPS poskytuje ostrý obraz a plné barvy s extra širokými pozorovacími úhly, a to i v režimu otočení o 90°. Technologie Ultra Wide-Color nabízí široké barevné spektrum pro brilantnější obraz s barvami tak živými a realistickými, že doslova vyskočí z obrazovky. A exkluzivní funkce SmartContrast společnosti Philips analyzuje obsah v reálném čase a automaticky upravuje barvy a intenzitu podsvícení, čímž zvyšuje kontrast, aby si hráči mohli užít ten nejlepší možný vizuální zážitek.

Ohromující vizuální prvky však nejsou jediným klíčem ke skutečně pohlcující hře. Dnešní vysokorychlostní hry vyžadují technologii, která dokáže držet krok. Monitory Philips 27M1F5500P a 27M1F5800, vybavené rychlou obnovovací frekvencí 144 Hz nebo 240 Hz, dobou odezvy 1 ms a AMD FreeSync™ Premium, jsou navrženy tak, aby poskytovaly mimořádně plynulé hraní bez trhání a zadrhávání, a s nízkou latencí. Oba monitory také obsahují několik funkcí navržených speciálně pro potřeby hráčů, jako je tlačítko na přepínání nabídky EasySelect pro rychlé a snadné úpravy nastavení monitoru na obrazovce, MultiView pro současné duální připojení a zobrazení, a vestavěné přední stereo reproduktory pro bohatý zvuk a ještě více pohlcující hraní.

A protože vášniví hráči nutně tráví před monitorem několik hodin, jsou modely Philips 27M1F5500P a 27M1F5800 oba vybaveny účinnými funkcemi zvyšujícími pohodlí, včetně režimu LowBlue Mode a technologie Flicker-Free, které chrání oči diváků před škodlivými účinky modrého světla. Technologie SmartErgoBase zase umožňuje ergonomické nastavení pro maximální pohodlí.

Cena a dostupnost

Philips 27M1F5500P a Philips 27M1F5800 budou dostupné od června za doporučenou koncovou cenu 18 739 Kč a 19 959 Kč (769 Eur a 819 Eur)

 

Více informací o Philips 27M1F5500P a Philips 27M1F5800:
https://www.philips.cz/c-p/27M1F5500P_01/gaming-monitor-herni-monitor-s-rozlisenim-quad-hd/overview

https://www.philips.cz/c-p/27M1F5800_00/gaming-monitor-herni-monitor-4k-uhd/overview

 

 

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz