TEAM VITALITY ROZŠÍŘUJE PARTNERSTVÍ S PHILIPS MONITORS

Společnost MMD, přední specialista na displeje a licenční partner pro monitory značky Philips, s potěšením oznamuje, že prodloužila své mezinárodní partnerství s globální esport organizací Team Vitality. Toto partnerství, které dříve pokrývalo jen tým FIFA herní organizace Team Vitality, bylo posíleno a nyní zahrnuje i jeho týmy League of Legends, které soutěží jak v League of Legends European Championship (LEC) tak v Ligue Française League Of Legends (LFL).

 

Víceletý závazek společnosti Philips Monitors umožní vybavit sportovce světové třídy z Team Vitality, včetně osminásobného vítěze LEC a finalisty mistrovství světa 2019 Luky „Perkze“ Perkoviće a vítěze LEC 2021 Matyáše „Carzzyho“ Orsága špičkovými herními monitory Philips. Hráči týmů League of Legends a FIFA, kteří soutěží na největších evropských turnajích v esportu, pak ponesou na dresech logo svého partnera.

V rámci své nové strategie, která se kromě hraní na konzoli dále otevírá i hraní na PC, budou monitory Philips těžit z odborných znalostí sportovců Team Vitality pro výzkum a vývoj, s cílem vytvořit co nejlepší monitory pro hráče. Philips Monitors dodá monitory do nejmodernějších školicích zařízení Team Vitality v Berlíně i na Stade de France.

„Poskytovat našim hráčům to nejlepší vybavení, které jim pomůže podávat výkon na nejvyšší úrovni, bylo pro nás vždy nejvyšší prioritou, takže je skvělé, že můžeme rozšířit naše partnerství s tak důvěryhodným dodavatelem a zajistit jim špičkové monitory Philips,“ komentoval partnerství Nicolas Maurer, generální ředitel společnosti Team Vitality.

„Bylo skvělé podporovat tým FIFA a zařízení V.Hive našimi monitory Philips Momentum pro konzolové hraní a vytvořit jim tak lepší tréninkové prostředí. Jsme nadšeni, že se letos partnerství rozrůstá o naše počítačové herních monitory pro týmy League of Legends,“ komentuje Xeni Bairaktari, vedoucí globálního marketingu a senior brand manažer pro EU ve společnosti Philips Monitors & IT Accessories. „Philips Monitors neustále vylepšuje hraní s pokrokovými novinkami a aktualizovanými technologiemi. Partnerství s Team Vitality nám pomůže poskytnout hráčům ta nejlepší monitorová řešení.“

O Team Vitality

Team Vitality, globální organizace pro esport, se věnuje rozvoji dovedností a vychovávání nové generace prvotřídních hráčů esportu. Team Vitality, domov nejlepších světových hráčů soutěžících v osmi hrách, hodlá ovládnout evropskou soutěž a stát se vážným kandidátem na vítězství na nejprestižnějších světových turnajích. Celosvětově uznávaná značka životního stylu a zábavy Team Vitality a její sportovci mají na sociálních sítích přes 14 milionů sledujících a mají přední partnery v oboru, včetně společností Adidas a Tezos.

 

Byl založený v roce 2013 Nicolasem Maurerem a Fabienem Devidem, má sídlo v srdci Paříže ve V.Hive, nejmodernějším veřejném esportovém komplexu. Jeho hráči trénují ve V.Performance, špičkovém zařízení v kultovním stadionu Stade de France a má sportovce a trenérský personál 16 různých národností.

 

Pro více informací navštivte https://vitality.gg/en/ nebo sociální media Teamu Vitality:

 

Instagram: www.instagram.com/teamvitality

Facebook: www.facebook.com/teamvitality/

Twitter: www.twitter.com/TeamVitality

TikTok: www.tiktok.com/@teamvitality

Twitch: www.twitch.tv/team/vitality

YouTube: www.youtube.com/Team_Vitality

 

 

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

Více informací o monitorech od MMD: https://mmdmonitors.com/

Instagram EU:  www.instagram.com/philipsmonitorseu/

Facebook EU: www.facebook.com/PhilipsMonitorsEu/

Twitter EU: twitter.com/PhilipsGamingEU

 

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz