PPDS potvrzuje účast na ISE 2022 a online partnerskou akci NEXT Spring-show

Osobně, online a na cestách – řekněte „Ahoj!“ budoucnosti profesionálních displejů. S kompletní sadou novinek od PPDS pro rok 2022, které mimo jiné pokrývají maloobchod, korporace, vzdělávání a pohostinství se potkáte na adrese Gran Via, Fira de Barcelona (10.–13. května) a během speciální online partnerské akce „NEXT Spring 2022“ (30. března).

 

Společnost PPDS s potěšením potvrzuje svou účast na letošním veletrhu ISE 2022 v Barceloně (10.–13. května) a zároveň oznamuje exkluzivní online partnerskou akci, která se uskuteční 30. března. Společnost na ní představí celou řadu důležitých aktualizací nových produktů a strategických partnerství, podporujících všechny hlavní tržní vertikály.

 

Hlavní oznámení společnosti proběhne na veletrhu ISE 2022. PPDS zde představí zbrusu nové sady profesionálních televizorů 4K UHD, aktualizace vysoce univerzální řady digital signage, nové řady LED displejů s přímým pohledem a doplňky k jeho řadám interaktivních displejů určených pro spolupráci.

 

Společnost PPDS bude pokračovat v rozvoji své strategie „Total Solutions“ a také oznámí významnou novou interně vyvinutou otevřenou platformu založenou na cloudu, která přinese vlnu nových možností ovládání a správy zobrazení – zůstaňte naladěni!

 

PPDS také oznámí nové strategické partnerství pro vylepšení nové řady pokročilých řešení, která eliminují viry a bakterie a jsou určena pro bezpečnější obchodní prostředí.

 

Správné řešení pro vaše podnikání

 

Kromě nejnovějších aktualizací představí PPDS, ve spolupráci s řadou předních světových poskytovatelů softwaru a hardwaru, řadu nových řešení pracujících na profesionálních displejích Philips. Mezi tyto poskytovatele patří mimo jiné Crestron XiO Cloud (korporátní řešení), Logitech (korporátní řešení, vzdělávání) či i3-Technologies (vzdělávání). K novým technologiím, které budou, nebo už jsou, zahrnuty na profesionálních displejích Philips, patří - inteligentní řešení PPDS pro maloobchod s umělou inteligencí (ve spolupráci s Intel, Advantech a Navori), snímač kvality vzduchu PPDS (podniky, vzdělávání, maloobchod, pohostinství, zdravotnictví) a jeho elegantní nový design, vestavěný Chromecast a připravenost na Netflix. Během čtyřdenní akce budou k vidění také profesionální televizory Philips MediaSuite (oznámené v únoru). To vše a mnohem více.

 

Osobně i online

 

Na podporu partnerů a zákazníků, kteří se v současné době nemohou zúčastnit ISE 2022 – nebo pro ty, kteří chtějí získat brzký náhled – dnes PPDS také oznamuje, že 30. března (10:00- 18:00) bude pořádat svou doposud největší online partnerskou akci. Díky ní všichni partneři a zákazníci, ať už jsou kdekoli na světě, mohou dostávat nejnovější obchodní aktualizace v prostředí, ve kterém se cítí nejlépe.

 

Živá událost „PPDS NEXT Spring 2022“ bude zahrnovat relevantní novinky a trendy na trhu napříč klíčovými průmyslovými odvětvími, příležitosti zapojit se a klást otázky vedoucím představitelům PPDS a získat včasné náhledy na nejnovější řešení a klíčová oznámení před ISE 2022.

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Více informací o profesionálních displejích Philips najdete zde: https://www.philips.cz/p-m-pr/professional-displays

nebo zde: https://www.ppds.com/

Informace o systému ArtemisOne najdete zde: https://artemisone.eu/

 

 

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz