Nejprodávanější herní monitory AOC jsou teď ještě rychlejší Oceňované modely G2 od AGON by AOC nyní s obnovovací frekvencí 165 Hz

AGON by AOC, jedna z předních značek v oblasti herních monitorů[1] a IT příslušenství – oznamuje, že její vysoce hodnocená řada G2 je nyní rozšířena o nové modely s rychlejšími IPS panely. AGON by AOC uvádí na trh čtyři různé modely s nebo bez výškově nastavitelných stojanů a USB rozbočovačů, které všechny nabízejí novou zvýšenou obnovovací frekvenci 165 Hz: 24G2SPU, 27G2SPU, 24G2SPAE a 27G2SPAE.

 

 

Hraní pro každého

Portfolio AGON by AOC nabízí širokou škálu možností pro různé typy hráčů. Pro příležitostné hráče nejlépe poslouží ploché IPS panely nebo zakřivené VA panely z řady G2 a agresivnější zakřivení 1000R řady G3. Monitory 24G2U mají úhlopříčku 60,5 cm (24”). Jejich dva větší sourozenci 27G2U s úhlopříčkou 68,6 cm (27”) patří mezi nejprodávanější herní monitory na trhu, díky výjimečné hodnotě a vysokému výkonu, jež tyto modely nabízejí ambiciózním a dobrodružným hráčům. Oba byly kriticky oceněny a získaly řadu ocenění, jako je „Nejlepší herní monitor“ mnoha recenzenty po celém světě.

 

 

 

 

 

 

Lepší, rychlejší, silnější

AGON by AOC zvedá ruku a navyšuje u těchto modelů obnovovací frekvenci na 165 Hz. 24G2SPU a 27G2SPU, které budou na trhu koncem března a během dubna, nahradí modely 24G2U a 27G2U. Tyto monitory jsou vybaveny ergonomickými stojany, které umožňují nastavení výšky, náklonu, otáčení vertikálně i horizontálně, a lze je tak optimálně nastavit pro lepší herní zážitek a také dát hráčům možnost použít několik displejů vedle sebe. Vzhledem k tomu, že modely 24G2SPU a 27G2SPU jsou vybaveny integrovaným 4portovým USB rozbočovačem, tak hráči mohou připojit klávesnice a myši přímo k monitoru, čímž se sníží nepořádek na jejich stolech. Oba tyto modely jsou také vybaveny dvěma 2W reproduktory.

 

IPS panely použité ve všech modelech nabízejí ostré rozlišení Full HD, se kterým mohou hráči dosáhnout vysokých snímkových frekvencí, aniž by zatěžovali své GPU. Obnovovací frekvence 165 Hz poskytuje mnohem plynulejší herní zážitek než 144 Hz jejich protějšků, což hráčům poskytuje konkurenční výhodu, když jde do tuhého. Doba odezvy 1 ms (MPRT) prakticky eliminuje duchy a napomáhá k ostrému obrazu bez rozmazání, zatímco podpora Adaptive-Sync eliminuje zadrhávání a trhání pomocí variabilní obnovovací frekvence. Elegantní, ze tří stran bezrámečkový design všech modelů jim dává „herní“ šmrnc, perfektně se hodí k moderním herním stanicím a zvyšuje všestrannost pro vytváření sestav s více monitory.

 

Uživatelé s nastavením pro více monitorů mohou zvážit jednodušší monitory 24G2SPAE a 27G2SPAE, které AGON by AOC nabízí. Mají omezené možnosti bez USB rozbočovače a jednodušší stojan. Mají stejný panel jako 24G2SPU a 27G2SPU, ale s omezenou sadou funkcí. Jsou vhodné zejména pro sestavy dvou/tří monitorů nebo pro uživatele, kteří jsou již vybaveni rameny monitoru, jako je AOC AD110D0, pomocí VESA.

 

Všechny čtyři nové modely obsahují herní specifická nastavení, jako jsou Game Color (pro úpravu sytosti), Dial Point (překrytí nitkového kříže pro přesné míření), LowBlue Mode pro delší hraní v noci a tři herní režimy pro různé žánry (FPS, RTS, Racing) a také tři uživatelsky přizpůsobitelné režimy. Díky novému modernímu OSD softwaru G-Menu je úprava jemných detailů zobrazení doslova hračkou.

 

AOC GAMING 24G2SPU a 27G2SPU budou dostupné na konci března a v dubnu 2022 za doporučenou koncovou cenu 6429 Kč (249 €) a 7729 Kč (299 €).

 

AOC GAMING 24G2SPAE a 27G2SPAE budou dostupné od července 2022 za doporučenou koncovou cenu 5919 Kč (229 €) a 7209 Kč (279 €).

 

 

 

 

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q2

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz