Každým dnem zelenější AOC nově nabízí kancelářské monitory s certifikací TCO Certified 9. generace

Společnost AOC oznámila, že se stala jedním z prvních výrobců monitorů, který získal certifikaci TCO Certified 9. generace. Certifikace TCO Certified 9. generace pro displeje byla oznámena teprve nedávno, 1. prosince 2021. S 34 modely monitorů zaměřených na podnikání s certifikací TCO Certified 9. generace má AOC třetí největší portfolio monitorů na současném trhu akreditovaných tímto označením. Modely AOC s certifikací TCO Certified 9. generace nabízejí úhlopříčky od 22" do 34" a rozlišení od Full HD až po 4K, což umožňuje uživatelům s mnoha různými požadavky činit udržitelná rozhodnutí, pokud jde o monitory.

 

TCO Certified 9. generace certifikuje produkty, které jsou prokazatelně vyráběny společensky odpovědným způsobem, včetně odpovědnosti a transparentnosti dodavatelského řetězce, mají zavedeny systémy protikorupčního managementu, nakládají zodpovědně s nerostnými surovinami a bezpečně se zpracovávanými chemikáliemi.

 

V dnešním světě je udržitelnost jednou z hlavních výzev, kterým v současnosti čelí všechna odvětví, včetně produktů IT. Cesta ke skutečně udržitelnému rozvoji spočívá v neustálém zlepšování, které řeší mnoho aspektů včetně sociálně a ekologicky odpovědné výroby, integrace cirkulárních obchodních modelů a prodloužení životnosti IT produktů a snížení elektronického a elektrotechnického odpadu.

 

V roce 2021 prokázala společnost AOC svůj závazek k udržitelné planetě různými způsoby. V únoru byly kanceláře AOC v Amsterdamu auditovány a obdržely certifikát ISO 50001 podle evropské směrnice o energetické účinnosti (EED). ISO 50001 si klade za cíl zmapovat energetické toky a určit potenciální úspory. AOC také prošla externím auditem ISO 14001, který specifikuje požadavky na systém environmentálního managementu. Společnost AOC definovala návrhy produktů, které jsou efektivnější z hlediska zdrojů a využívají méně polystyrenu, plastů a inkoustu. V letošním roce se společnost AOC nadále zaměřovala na společenskou odpovědnost, zveřejňováním zásad lidských práv napříč celou společností TPV a na podporu charitativních organizací věnujících se hraní, jako je charitativní organizace SpecialEffect ve Spojeném království.

 

Aktuální řada B2B monitorů společnosti AOC je zaměřena na široké spektrum profesionálních uživatelů. Portfolio je rozloženo od dotykových přenosných 15,6" až po ultraširokoúhlé 34" displeje. Najdete v něm monitory s rozlišením od Full HD až po 4K a pokrývá různé případy použití od základních monitorů až po produktivní stroje s vestavěnými možnostmi dokování USB-C. Pro udržitelné podniky, které chtějí snížit svou uhlíkovou stopu, budou nyní skvělou možností ke zvážení kancelářské monitory AOC s certifikací TCO Certified 9. generace.

 

„Chceme poděkovat společnosti TCO Development za spuštění této nové certifikace TCO. Devátá generace tlačí výrobce, jako jsme my, aby přinášeli na trh ještě ekologičtější produkty. Společně s rozvojem TCO posuneme udržitelnost a oběhové hospodářství na další úroveň,“ říká Kevin Yang, technický manažer pro produkty a shodu pro Evropu, SNS a Rusko v AOC a MMD.

 

TCO Certified, založená v roce 1992, je globální certifikace udržitelnosti pro IT produkty třetí strany (podle ISO 14024), nezávislá na IT průmyslu a kupujících a vyvinutá organizací TCO Development.

 

Když si uživatelé koupí produkty s certifikací TCO Certified 9. generace, mohou si být jisti, že produkt, který si koupili, splňuje všechna přísná kritéria, která pohánějí sociální a ekologickou odpovědnost během celého životního cyklu produktu. V 9. generaci se zlepšila kritéria pro boj proti korupci a získávání nerostných surovin, rozšířily se bezpečnější alternativy k nebezpečným látkám a zavedla se ambicióznější kritéria pro oběhové hospodářství. Navíc byly přidány nové ukazatele výkonu udržitelnosti (SPI), které pomáhají kupujícím činit informovaná rozhodnutí o udržitelnosti produktů.

 

Úplný seznam mandátů a požadavků, které je třeba splnit, stejně jako další definice a objasnění lze prozkoumat v dokumentaci TCO Certified 9. generace.

 

V těchto náročných a turbulentních časech, kterým svět v současnosti čelí, je společnost AOC na tento úspěch nesmírně hrdá. Tím, že společnost AOC uvádí na trh tak velké množství vysoce udržitelných produktů, má pozitivní environmentální a sociální dopad jako výrobce a zároveň umožňuje kupujícím učinit lepší a ekologičtější rozhodnutí.

 

                                           

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

 

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz