PPDS přichází na trh se zcela novou řadou hygienicky zaměřených, energeticky účinných a prakticky bezrámečkových televizorů Philips MediaSuite s hlasovým ovládáním

Philips Professional Display Solutions (PPDS) oznámila novou řadu stylových 4K televizorů Philips MediaSuite, které mají vestavěný Chromecast™ a jsou připraveny pro Netflix. Přinášejí všechny nejnovější inovace z nejoblíbenější evropské rodiny televizorů pro hotely a pohostinství ve zcela novém, téměř bezrámečkovém designu. Splňují nejpřísnější hygienická opatření a disponují nejnovějším softwarem a zabezpečením pro Android a novými funkcemi pro úsporu energie.

 

Nejnovější přírůstky do rozrůstající se rodiny Philips MediaSuite s OS Android TV™ zahrnují novou elegantní a stylovou řadu Philips MediaSuite 6214U a novou 55” variantu Philips MediaSuite 5214U, které do pohostinství přinášejí bezkonkurenční možnosti výběru, kvality a úspory nákladů.

 

Nové televizory Philips MediaSuite, vychvalované jako celosvětově nejkompletnější řešení hotelové televizní zábavy typu „vše v jednom“, kombinují všechny inovativní funkce předchozích prémiových modelů, přičemž využívají nejnovější zpětnou vazbu a průzkum trhu, aby zajistily všechny současné i budoucí potřeby – včetně těch, které se týkají designu, hygieny a ochrany zraku. Mají veškeré předpoklady pro zajištění bezkonkurenčního zážitku ze sledování.

 

Důležitým parametrem je energetická účinnost. Kromě prodloužené životnosti, která firmám umožňuje využívat nejnovější funkce po delší dobu a minimalizovat náklady na likvidaci elektroodpadu, má každý z těchto nejnovějších televizorů MediaSuite energetický štítek F, přičemž 75” varianta spadá do třídy E. Díky tomu se řadí mezi profesionální televizory s nejlepší energetickou účinnosti na současném trhu.

 

Nový design, nové zážitky, větší výběr

Nástěnný model 6214U je dostupný ve variantách 43”, 50”, 58”, 65” a 75”. Jedná se doposud o nejstylovější a energeticky nejúčinnější TV Philips MediaSuite od PPDS. Přináší jas 400 nit, kvalitní obraz s rozlišením 4K UHD, zcela nový kovový design v antracitové barvě a je téměř bez rámečku.

 

Nový 55” MediaSuite 5214U doplňuje řadu MediaSuite o novou velikost. Model 5214U s prakticky bezrámečkovým černým designem nabízí jas 350 nitů, kvalitní obraz s rozlišením 4K UHD a je vybaven stylovým stolním stojanem. Možná je samozřejmě i montáž na stěnu.

 

K dispozici je nyní 11 modelů televizí Philips MediaSuite s velikostmi v rozmezí od 19” do 75”, s možnostmi, které vyhovují široké škále rozpočtů a prostředí, ať už se jedná o globální hotelový řetězec nebo malý penzion.

 

Udržuj to čisté

Nejnovější televizory MediaSuite lze vzdáleně spravovat pomocí exkluzivní platformy PPDS CMND a firmware navržený pro operační systém Android lze pravidelně aktualizovat o nejnovější funkce a aktualizace zabezpečení.

 

Vzhledem k tomu, že hygiena je pro hoteliéry i hosty prvořadá, jsou nyní televizory Philips MediaSuite 6214U vybaveny také prémiovým hygienickým dálkovým ovladačem Philips. Dálkový ovladač je vyroben z antimikrobiálních materiálů a je zcela bez dutin, včetně vyvýšených tlačítek a krytu baterie proti krádeži. Umožňuje rychlé a jednoduché čištění a snižuje riziko šíření škodlivých bakterií.

 

Navíc u televizorů MediaSuite běžících na nejnovějším OS Android TV jsou jejich dálkové ovladače vybaveny vysoce bezpečným mikrofonem „push to talk“ Google Assistant, který hostům umožňuje ovládat oblíbené služby, jako jsou Netflix a YouTube, prostřednictvím hlasových příkazů nebo pomocí vyhrazených klávesových zkratek.

 

Pro maximální inkluzivitu mohou dálkové ovladače MediaSuite obsahovat také funkci Google Talkback, která poskytuje mluvené slovo a další zvukovou zpětnou vazbu, aby uživatelé, kteří potřebují pomoc, věděli, co je na obrazovce. Delší životnost baterie také pomáhá snížit včasné zásahy personálu a nákladné výměny baterií.

 

Žádné dráty, žádné další náklady

Díky vestavěné technologii Chromecast™ mohou hosté používající televizory MediaSuite 6214U odesílat a užívat si filmy, videa, prezentace a další v rozlišení až 4K z jejich vlastního osobního zařízení (Android, iOS), což jim dává větší kontrolu nad tím, jak a kdy chtějí obsah konzumovat.

 

Kromě toho použitím zabudovaného Chromecastu™ je docíleno lepšího vzhledu, než při použití extermího dodatečného hardware. Je eliminováno riziko krádeže a není třeba používat externí kabeláž, což přináší bezpečnější a čistší instalace. Díky zabudovanému Chromecastu™ nejsou třeba dodatečné investice do hardwaru a instalací (žádné stahování aplikací). Náklady na servis a licenční smlouvy jsou sníženy odhadem více než o 100 EUR na televizor. A co je ještě lepší, toto řešení umožňuje uživatelům odesílat sebejistě a bezpečně s vědomím, že jejich data budou z televizoru při odhlášení vymazána.

 

Uživatelé mají zabezpečený přístup k tisícům oblíbených aplikací na Google Play, včetně oblíbených služeb, jako jsou místní zprávy, informace o počasí a dopravě, a také streamování obsahu od poskytovatelů, jako jsou YouTube, Deezer a Spotify, stejně jako Disney+ a Apple TV+.

 

Televizory MediaSuite jsou také připraveny na Netflix, což uživatelům umožňuje bezproblémový přístup ke všem jejich oblíbeným filmům z nejpopulárnější streamovací platformy na světě prostřednictvím jedinečné integrované aplikace.

 

Energetické štítky u Philips MediaSuite

Model 5124U: televizory s úhlopříčkou 43'', 50'' a 55''  jsou všechny označeny energetickým štítkem F

Model 6214U: televizory s úhlopříčkou 43'', 50'', 58'' a 65'' jsou všechny označeny energetickým štítkem F. 75'' model má energetickou třídu E.

 

 

 

 

 

 

---

 

Více informací o profesionálních displejích Philips najdete zde: https://www.philips.cz/p-m-pr/professional-displays

nebo zde: https://www.ppds.com/

Informace o systému ArtemisOne najdete zde: https://artemisone.eu/

 

 

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz