Legendární hráči podporovaní legendární značkou AGON by AOC pokračuje v dlouhodobé spolupráci s G2 Esports

Jedna z předních světových značek v oblasti herních monitorů a IT příslušenství – AGON by AOC – oznamuje rozšíření svého partnerství s G2 Esports, jednou z nejúspěšnějších a nejproslulejších esports organizací na světě. Toto partnerství, které bylo poprvé podepsáno v lednu 2018 a pokračuje dodnes, umožňuje týmům G2 Esports trénovat a soutěžit s nejkonkurenceschopnějšími herními displeji z řady AGON PRO. Výzvy, kterým čelí, a cenné příspěvky, které týmy esportů sdílejí, zároveň dále posilují a ovlivňují vývoj budoucích herních produktů od AGON by AOC.

 

AGON by AOC nedávno uvedl na trh několik vysoce konkurenčních herních monitorů a periferií ze své řady AGON PRO, které jsou zaměřeny na hráče a nadšence do esportů. Monitory AGON PRO, které zásobují tréninková hřiště G2 špičkovými technologiemi s mimořádnými parametry, jako je obnovovací frekvence 360 Hz, doba odezvy 1 ms GtG a také pokročilými nástroji, jako je například Nvidia Reflex Latency Analyzer, nabízí skvělou sadu vylepšení, posouvající esporty na ještě vyšší úroveň.

 

G2 Esports získal prvenství a úspěchy na téměř všech velkých esportovních turnajích v nejpopulárnějších hrách, včetně League of Legends, CS:GO, Rocket League, Valorant a Rainbow Six Siege. S dalšími týmy soutěží G2 ve většině herních titulů jako jsou Sim Racing, Apex Legends, Fortnite, Halo Infinite atd. Oslavují rozmanitost ve hrách a neustále přidávají další sílu a dovednosti a již dříve oznámili svůj čistě ženský tým G2 Gozen for Valorant.

 

Zrovna nedávno se G2 Esports úspěšně pustil do zábavního sektoru a oznámil své vůbec první hudební vydání – „Our Way“ – powermetalovou skladbu se zakladatelem a generálním ředitelem G2 Carlosem „ocelote“ Rodríguezem po boku renomovaných hudebníků nominovaných na Grammy. Společnost G2 Esports, která zůstala na pokraji inovací, vydala své vůbec první sběratelské předměty také jako NFT a poskytla fanouškům příležitost vlastnit skutečně speciální kousky z edice G2. G2 se stala největší západní organizací zabývající se esporty, která vytvořila svůj vlastní projekt PFP NFT a založila novou herní komunitu NFT navrženou tak, aby hráčům poskytovala okamžitou a skutečnou hodnotu.

 

Dnes jsou špičkové modely AGON PRO vyvíjeny na základě zpětné vazby a postřehů týmů a talentů G2 Esports. Toto partnerství s kombinovanými odbornými znalostmi umožnilo představit 24,5” esportový model AGON PRO AG254FG, který nabízí obnovovací frekvenci 360 Hz, IPS panel s rozlišením Full HD a je vybaven technologií Nvidia G-SYNC a také Nvidia Reflex Latency Analyzerem, takže hráči mohou měřit jejich přesnou systémovou latenci a zajistit si nejlepší podmínky pro své soutěžní hraní. Kromě toho společnost AOC vyvinula AGON PRO AG274QG, 27” IPS monitor s obnovovací frekvencí 240 Hz při rozlišení QHD, který nabízí podporu Nvidia G-SYNC a HDR 600, kombinující rychlý soutěžní herní zážitek s poutavým obrazem. Díky „Screen Shields“, které eliminují odrazy, jsou tyto monitory dokonale vhodné pro použití na pódiu, v opravdových turnajích s jasným osvětlením jeviště.

 

Carlos 'ocelote' Rodríguez, generální ředitel G2 Esports, k tomu říká: „Nyní jsme v pátém roce partnerství s AGON by AOC. To je neuvěřitelné vzhledem k tomu, jak rychle se vše v esportech pohybuje. Kvalita monitoru AOC je bezkonkurenční a je pro nás klíčové, abychom se ujistili, že naši hráči mají k dispozici ten nejlepší hardware. 20G2 je náš rok a jsme hrdí, že AGON by AOC sdílí svou cestu s naší.”

 

„Se skvělým týmem G2 Esports na naší straně získává naše tvrzení, že chceme uvést na trh esports monitory pro extrémní hráče, skutečnou legitimitu, a to díky prokázanému úspěchu týmů G2 Esports při používání našich monitorů. Toto sponzorství nás inspirovalo a pomohlo nám zjistit, jaké jsou jejich potřeby, abychom mohli vymýšlet a poskytovat nejnovější inovace a technologie a současně hráčům poskytli to, co skutečně potřebují, aby se stali vítězi,“ dodává Stefan Sommer, ředitel marketingu a obchodního managementu společnosti AOC International Europe.

 

Dnes je G2 Esports celosvětově úspěšný tým s různorodými soupiskami, sledovaný po celém světě. AGON by AOC je nesmírně hrdý na to, že nadále podporuje G2 Esports, jeden z předních světových esportových klubů.

 

 

                                           

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

 

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.

 

 

O organizaci G2

 

G2 je jednou z předních světových značek v oblasti zábavy a esportů. G2 byla spoluzaložena v roce 2015 legendárním hráčem League of Legends, který se stal majitelem týmu, Carlosem ‚ocelote‘ Rodríguezem a zkušeným podnikatelem a investorem v oblasti esportu Jensem Hilgersem.

 

Za posledních pět let si G2 vybudovala globální základnu s více než 35 miliony fanoušků z oblasti EMEA, Severní Ameriky, Latinské Ameriky, Asie a Tichomoří. Přední mezinárodní značky si stále více uvědomují příležitosti, které mohou esporty nabídnout, aby oslovily mladé publikum. Mezi své strategické obchodní partnery G2 v současnosti počítá značky jako BMW, Logitech G, Philips, Red Bull, Twitch, Pringles a Mastercard.

 

G2 se může pochlubit 1,4 miliony fanoušků na Instagramu a více než 1,4 miliony fanoušků na Twitteru. Má loajální komunitu, která sleduje každou změnu v celosvětovém kalendáři esportů. Více informací je k dispozici na: https://g2esports.com

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz