Nevíte, jaký hardware si nadělit pod stromeček? AOC dárkový rádce pro letošní Vánoce

AOC, jedna z předních značek v oblasti herních monitorů[1] a IT příslušenství, společně se svou značkou AGON by AOC, letos uvedla na trh širokou škálu monitorů a periferních zařízení. AOC nyní zabalila to nejlepší ze svých pracovních, zábavních a herních produktů a představuje zajímavé tipy na dárky pro nadcházející Vánoce.

 

 

Ultra elegantní – Ultra HD

Máte nová předsevzetí do nového roku? AOC U27V4EA z hodnotově orientované řady V4 je 27” (68,58 cm) monitor s rozlišením 4K (3840 x 2160 pixelů) s IPS panelem nabízejícím široké pozorovací úhly. Má elegantní, minimalistický a ze tří stran bezokrajový design. Jeho jas 350 nitů je dostatečně vysoký pro pohodlné použití i v prosluněných místnostech. Díky pokrytí gamutu 112 % sRGB a 83 % Adobe RGB je monitor mimořádně vhodný pro úpravy digitálního obrazu a videa s extra ostrostí 4K rozlišení. A po pracovní době se hodí pro nenáročné herní úkoly, díky podpoře Adaptive-Sync a době odezvy 4 ms GtG. Elegantní monitor U27V4EA s těmito skvělými parametry pořídíte za doporučenou koncovou cenu pouhých 9529 Kč/369 €, což z něj dělá ideální dárek pro mnoho domácích kanceláří.

 

Zvyšte úroveň své domácí kanceláře

Pokud jde o výbavu a funkce, tak AOC Q32P2CA  posouvá laťku ještě o stupínek výše. Tento 31,5” (80 cm) monitor má IPS panel s rozlišením QHD (2 560 x 1 440 pixelů). Poskytuje tedy velkou zobrazovací plochu s optimálním rozlišením k této velikosti. Co ale dělá z Q32P2CA opravdovou lahůdku je jeho USB-C konektivita. Notebooky a tablety, které podporují režim USB-C DisplayPort Alternate, lze snadno připojit k monitoru a rozšířit tak obrazovku, zatímco monitor může tato zařízení nabíjet až 65 W přes USB-C, což eliminuje potřebu druhého napájecího kabelu a snižuje tak nepořádek na pracovním stole. Model Q32P2CA je součástí řady P2 zaměřené na podnikání a je vybaven ergonomickým stojanem, který nabízí nastavení výšky, sklonu, otáčení a funkci pivot. Technologie jako je režim Low Blue Light nebo Flicker-Free snižují únavu očí, zatímco se uživatelé soustředí na svou práci. Monitor se dokonale hodí pro různé aplikace, které budou těžit z bohatého a jemně definovaného obrazu a také mnohem jasnějšího pohyblivého obrazu, díky podpoře 1,07 miliardy barev, obnovovací frekvenci 75 Hz a době odezvy 4 ms GtG. Využijí ho zejména uživatelé, kteří na svých noteboocích pracují z domova. Díky své produktivitě jsou Q32P2CA (doporučená koncová cena: 11599 Kč/449 €) i jeho Ultra HD sourozenec, monitor U32P2CA, s elegantním ze tří stran bezokrajovým designem (doporučená koncová cena: 14699 Kč 569 €), skvělými dárky.

 

Rychlé a živé hraní

Pro hráče může být největším dárkem solidní hardwarový doplněk k jeho herní sestavě. V portfoliu AGON by AOC je oceňovaná řada monitorů AOC GAMING G2, která nabízí výjimečnou hodnotu. Zejména model 27G2U (doporučená koncová cena: 7209 Kč/279 €) s úhlopříčkou 27” (68,58 cm) se dokonale hodí pro rychlé FPS, RPG, akční nebo MOBA hry, díky obnovovací frekvenci 144 Hz. Navíc se může pochlubit Full HD (1920 x 1080) IPS panelem nabízejícím výrazné, přirozené a přesné barvy. Díky větší velikosti displeje, než u běžných 24” monitorů, umožňuje 27G2U snáze vidět detaily, zatímco běžné GPU mohou dosáhnout vysokých snímkových frekvencí při rozlišení Full HD. Funkce Motion Blur Reduction (MBR) snižuje dobu odezvy na 1 ms MPRT, což zajišťuje plynulé a ostré herní zážitky. Díky ergonomickému stojanu, režimu Low Blue Light a technologii Flicker-Free mohou hráči pohodlně sedět a užívat si zdravé herní seance.

 

Pro hráče, kteří upřednostňují rychlost a snímkovou frekvenci nade vše ostatní, bude skvělým dárkem model C27G2ZU. 27” C27G2ZU nabízí obnovovací frekvenci 240 Hz a pouhých 0,5 ms MPRT pro dosažení ostrého obrazu u rychlých soutěžních titulů. Jeho VA panel s vysokým kontrastním poměrem 3000:1 a zakřivením 1500R plně vtáhne hráče do hry. Pro začínající soutěžní hráče s rychlými reflexy nabízí C27G2ZU skvělou kombinaci funkcí a ceny (doporučená koncová cena: 7729 Kč/299 €).

 

Ponoření do simulace

AGON, špičková řada z nabídky AGON by AOC, nabízí prémiový a na funkce bohatý zážitek pro hráče, zejména pro fanoušky létání, závodění nebo jakýchkoli simulačních titulů z pohledu první osoby. Obrovský 49” (124 cm) AGON AG493UCX2 (doporučená koncová cena: 28389 Kč/1099 €) je určen pro hráče, kteří chtějí jít až za hranice reality. Zakřivení 1500R, superširoký poměr stran 32:9 a Dual QHD rozlišení 5120 x 1440 pixelů nejenže plně pokrývají pole periferního vidění uživatele, ale zvyšují jeho situační povědomí. Díky širokému zornému poli mohou sim-závodníci v bočních zrcátkách snadno vidět, jak na ně jejich soupeři nastupují, nebo se sim-piloti mohou podívat do stran a zkontrolovat dráhu před konečným přiblížením. Obnovovací frekvence 165 Hz a doba odezvy 1 ms MPRT zajišťují pohlcující zážitek a pocit „připojení“, zatímco jas 400 nitů, kontrast 3000:1, podpora DisplayHDR 400 a 90% pokrytí oblasti gamutu DCI-P3 poskytují přirozené a syté barevné podání. Navíc je monitor ergonomický a zvyšuje produktivitu v domácí kanceláři nebo na stole streamera, díky režimu zobrazení „obraz vedle obrazu“, přepínači KVM a připojení USB-C (příkon 65 W).

 

Od profíků, pro profíky

AGON PRO, řada nejvýkonnějších monitorů z portfolia AGON by AOC, určená pro nadšence esportu, profesionální hráče a ty, kteří chtějí mít ten nejlepší hardware. AGON PRO AG254FG (doporučená koncová cena: 21939 Kč/849 €) je „herní bestie“ s vysokou až oslnivou obnovovací frekvencí 360 Hz, 1 ms GtG a certifikací NVIDIA G-SYNC. 24,5” (62,23 cm) AG254FG je vybaven ze tří stran bezokrajovým Fast-IPS panelem s Full HD (1920x1080) rozlišením, bohatými barvami (100% pokrytí sRGB) a elegantním designem (vítěz reddot design award). Dodává se s odnímatelným stínícím štítem, který eliminuje stíny a odrazy od externích světelných zdrojů a nabízí dokonalý herní zážitek ve dne i v noci. Kromě výjimečně nízkého vstupního zpoždění je monitor navíc vybaven funkcí NVIDIA Reflex Latency Analyzer, pomocí níž mohou uživatelé měřit svou celkovou systémovou latenci a identifikovat potenciální úzká hrdla.

 

Herní výbava mimo displeje: Vylepšete své herní sestavy

Zatímco herní monitory pokrývají především vizuální část celkového herního zážitku, zvuková a vstupní zařízení jsou stejně důležitá. AGON by AOC disponuje celým herním ekosystémem a dodává na všech frontách.

 

AOC GAMING GH300 (doporučená koncová cena: 1439 Kč/ 55,90 €) je 7.1 herní headset s odnímatelným raménkovým mikrofonem. Velké 50mm neodymové měniče nabízejí čistý zvuk v širokém frekvenčním rozsahu (20 Hz – 20 kHz) a vestavěný 24bit/96 kHz DAC reprodukuje zvuk studiové kvality. Díky podpoře virtuálního prostorového zvuku 7.1 mohou hráči naslouchat a přesně určit kroky svých nepřátel nebo si užít brilantní zvukové scenérie.

 

AOC GAMING GM500 (doporučená koncová cena: 719 Kč/27,90 €), oboustranná myš pro leváky i praváky, je jedním z nejjednodušších, ale dokonalých dárků pro hráče všech úrovní. Tato myš s podporou technologie NVIDIA Reflex pro téměř nulovou latenci je vybavena vysoce kvalitním a přesným snímačem Pixart a odolnými spínači Omron, které jsou vhodné pro soutěže s vysokou energií a rychlým tempem. Díky 5000 DPI, zrychlení 10 g a rychlosti sledování 100 IPS se přesné zaměřování uživatelů přenáší přímo do hry.

 

AOC GAMING GK500 (doporučená koncová cena: 1829 Kč/70,90 €) je ideálním společníkem pro myš GM500. Tuto mechanickou herní klávesnici se 104 klávesami a tiššími spínači Outemu Red v lineárním stylu hráči milují a oceňují. Díky n-key rolloveru a 100% anti-ghosting funkcím je radost psát a hrát.

 

Všechny tři periferie jsou vybaveny osvětlením Light FX RGB, které lze rozsáhle přizpůsobit pomocí různých efektů prostřednictvím softwaru AOC G-Menu a synchronizovat mezi zařízeními AOC podporujícími Light FX, od periferií až po monitory.

 

Rozsáhlé portfolio společnosti AOC nabízí široký výběr monitorů a periferních zařízení pro každého, od příležitostných uživatelů z domácích kanceláří až po milovníky esportů. A letošní Vánoce jsou příležitostí udělat radost přátelům a rodině dárky, které zvýší jejich produktivitu nebo zlepší jejich hru. Připravme je na budoucnost práce a hraní s AOC!

 

 

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

 

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

 

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q2

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz