Ať je léto nebo zima, laser vám ušetří řadu útrap. Vsaďte na laserové odstranění chloupků

Přestože chloupky rostou po celý rok, v létě jakoby rostly podstatně rychleji. Do plavek, šatů, sukní či kraťasů - všude toužíme po sametové pokožce bez jediného chloupku. Jenže sáhnout po žiletce a strávit hodiny v koupelně se chce jen málokomu. Dnešní moderní doba přináší řadu inovativních řešení, a laserové odstranění chloupků představuje jednu z nich. Pokud vám klasické metody jako žiletka, vosk či epilátor přijdou neefektivní, pak je na řadě vyzkoušet laser. Chloupků vás zbaví rychle, spolehlivě a bezbolestně. Ani se nenadějete a chloupkům řeknete navždy sbohem.

 

Nebojte se bolesti. O laserovém odstranění chloupků nebudete ani vědět

Laser jako takový může vyvolávat poněkud nepříjemný pocit. Řada z nás si jej představí jako nástroj invazivního charakteru, který s jistotou vyvolává bolest. Od takové myšlenky je třeba se oprostit. Moc pravdy na ní totiž nenajdeme. Laser, který je určen pro zdravotnické účely, je totiž nástroj zcela jiného rázu. Ten pro depilaci chloupků je navržen tak, aby se k lidské pokožce choval maximálně šetrně, a pokud možno bezbolestně. Nezaznamenáte žádné podráždění a ani vyrážky. A po samotné depilaci nezůstanou žádné stopy.

 

Inovativní technologie laseru EPILIA RF je špičkou na dnešním trhu

Speciální certifikace, prospěšnost zdraví a spolehlivé výsledky. To je laser EPILIA RF. Nástroje pro laserové ošetření pokožky existují celkem tři - IPL technologie, alexandritový laser a již zmíněný EPILIA RF. Přestože jsou všechny navrženy ke stejnému účelu, míra jejich účinnosti se liší. A to dost značně. Podle výsledků zkoumání jedné lékařské studie, EPILIA RF svou efektivitou právoplatně zaujímá první místo v žebříčku. Naproti tomu jako nejméně účinná byla vyhodnocena technologie IPL. Je totiž do určité míry bolestivá a vyžaduje časté opakování.

 

5 důvodů, proč volit laser EPILIA RF

EPILIA RF je typ diodového laseru, který funguje na bázi dvojího záření; konkrétně laserové diody a radiofrekvenčního záření. Spojení těchto dvou záření zaručí nejen vyšší účinnost, ale také daleko větší možnosti ošetření.

Epilační laser EPILIA RF se řadí mezi medicínské nástroje. Vztahují se na něj speciální normy, a to stejně jako na jiná zdravotnická zařízení. Vysoká míra šetrnosti je tak jednou z mnoha jeho výhod .

Díky technologii dvojího záření je funkce laseru skutečně rozmanitá. EPILIA RF eliminuje chloupky i s jejich kořínky. Hravě si také poradí s tmavšími i světlejšími chloupky.

Laserové ošetření probíhá tak, aby bylo zaručeně snesitelné. Po celou dobu zákroku působí na postižené místo systém dvojího chlazení.

I v tomto ohledu patří poděkování právě technologii dvojího záření. Tím, že laser odstraňuje chloupky včetně kořínků, se výrazně prodlužuje účinnost celého zákroku. Dodržují-li se pravidelná sezení, ošetření vás chloupků zbaví napořád.

 

Dumáte nad plusy a minusy? Svěřte se do rukou odborníků jedné z klinik

Chápeme, že rozhodnout se pro či proti laserovému ošetření není jednoduché. Není proto od věci nechat si poradit. Klinik, které se specializují na laserové odstranění chloupků, existuje celá řada. Je možné si snad v každé z nich sjednat soukromou konzultaci přímo s lékařem, který na základě individuálních dispozic a potřeb každého klienta vyvodí závěry. Není lepšího poradce než přímo odborníka. Tak neváhejte a využijte jejich služeb.

 

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz