Dobrodružství plné extrémně vysokých rychlostí: Monitory řady AOC GAMING G3 přináší 165 Hz a zakřivení 1000R

AOC, světová jednička v oblasti herních monitorů a IT příslušenství, přichází s celkovou změnou svého herního segmentu na AGON by AOC. Značka AGON by AOC nově pokryje všechny produkty související s hrami v portfoliu AOC, od herních monitorů až po herní náhlavní soupravy, mechanické klávesnice, herní myši, podložky pod myš a další příslušenství pro hráče všech úrovní.

Úplně první modely, které budou představeny pod novým názvem, budou z řady G3 jako součást nové kategorie AOC GAMING. Pět nových monitorů G3 se pohybuje v rozměrech od 27” (úhlopříčka 68,6 cm), 32” (80 cm) a 34” (86,4 cm), přičemž všechny modely se mohou pochlubit mimořádným zakřivením 1000R, obnovovací frekvencí 165 Hz a elegantním trojstranně bezokrajovým designem. Zakřivená řada G3 bude doplňovat a vylepšovat (s vyšší obnovovací frekvencí), ale nenahradí, mnoha cenami ověnčenou řadu G2.

„S rebrandingem našeho herního portfolia pod záštitou nové značky AGON by AOC dokážeme povýšit naše komplexní herní portfolio tak, aby bylo ještě kompaktnější a srozumitelnější. Oslovíme příležitostné hráče, vášnivé gamery i hardcore milovníky světa esportu. Všem přineseme ničím neohraničený, epický fantasy svět, v němž se hráči dokážou spojit a předvést to nejlepší ze svých schopností. I díky vylepšeným produktům, které přesně odpovídají jejím potřebám,“ říká Stefan Sommer, Head of Global Marketing ve společnosti AOC.

 

Nová liga AGON by AOC je tu a rychle roste. Bitva je před námi, válečné rohy troubí. Je čas opustit komfortní zónu a vydat se na dobrodružství. Dobrodruzi jsou připraveni vyrazit na vlastní stezku, odklonit se od vyšlapané cesty a následovat jejich srdce. Koneckonců, člověk nezažije zázrak a krásu neprozkoumaných světů, pokud se neodváží ven, že? - Pokud… to neuděláte z pohodlí domova s ​​brilantním, pohlcujícím oknem do virtuálních bitevních polí.

 

Ponořte se do dobrodružství, objevte svůj osud

Pole herního průmyslu se během několika krátkých let zcela změnilo. Ve snaze o vyšší výkon a propojení, které hráčům umožňuje cítit se vtaženými do hry a být nejlepšími v soutěži, nyní definují zážitek z hraní PC hry s vysokou obnovovací frekvencí (144 Hz+ ) a zakřivenými displeji.

 

Produktová řada G3 od AOC navazuje na mimořádně oblíbenou řadu G2, aby hráčům nabídla to, co dnes vyžadují. „Řada G2 se velmi rychle stala jednou z našich nejoblíbenějších sérií monitorů a jsme velmi vděční našim zákazníkům za jejich důvěru. Proto s hrdostí a nadšením spouštíme řadu G3 a věříme, že jsme vytvořili důstojný přírůstek do produktové řady AOC GAMING. Toto zakřivení 1000R musíte zažít osobně, abyste ocenili absolutní ponoření se do hry, kterou hrajete,“ říká César Reyes Acosta, Gaming Product Manager / IT Accessories & Touch Monitors Team Leader v AOC Europe.

 

Řada G3 využívá ve všech modelech těsnější zakřivení 1000R, které uživatele obklopuje ze stran, ve srovnání s jemnějším zakřivením 1500R v řadě G2 společnosti AOC. U her hraných z pohledu první osoby, jako jsou tituly Action / FPS pro jednoho hráče, RPG, závodní a simulační tituly, toto agresivní zakřivení transformuje monitor na více než jen na okno do virtuálních světů. Hraní na displejích se zakřivením 1000R, které zcela obklopují periferní vidění, je podobné jako u VR za stolem, ale bez negativních aspektů „úplného odpojení“ od skutečného světa.

 

Všechny modely řady G3 jsou vybaveny VA panely, které nabízejí obnovovací frekvenci 165 Hz, což odpovídá běžnému 144Hz standardu u herních monitorů. Nastavení Redukce rozmazání pohybu navíc snižuje dobu odezvy pixelů na pouhý 1 ms (MPRT), takže hráči zažijí rychlou vizuální zpětnou vazbu bez duchů a dalších rušivých artefaktů. Monitory jsou vybaveny podporou Adaptive-Sync, která hráčům nabízí plynulý obraz. Všechny modely mají navíc velmi nízké zpoždění vstupu, takže akce uživatelů lze na obrazovce vidět téměř okamžitě, bez znatelného zpoždění zpracování.

 

Nový software G-Menu umožňuje hráčům upravit nastavení monitoru jednoduchým kliknutím myší, aniž by se museli dotknout jakýchkoli tlačítek na svých monitorech. Režim Low Blue Light a technologie FlickerFree také pomáhají hráčům udržovat zdraví očí.

 

Vizuálně panely VA produkují syté a plné barvy s výjimečným kontrastním poměrem a hlubokou černou, což je skvělé pro sledování filmů nebo hraní her s tmavými scénami, zatímco jejich široké pozorovací úhly 178°/178° znamenají, že se k zábavě mohou přidat i přátelé a rodina.

 

 

AOC CU34G3S, speciálně vhodný pro simulační a závodní hráče, používá 34” VA panel s poměrem stran 21:9. Ostrost ultra širokého rozlišení WQHD (3440x1440) v kombinaci se zakřivením 1000R umožňuje periferní vidění uživatelů a vytváří dokonale pohlcující zážitek. Výškově, otočně a sklopně nastavitelný stojan nabízí ergonomické použití pro dlouhé hraní, zatímco dva 5W reproduktory produkují bohatý zvuk.

 

 

Pro FPS, akční / RPG nebo jiné žánry nabízí AOC také dva monitory řady G3 o velikosti 31,5” a dva 27”, obě velikosti jsou dodávány s variantami rozlišení Full HD a QHD.

 

31,5” AOC CQ32G3SU a 27” CQ27G3SU jsou vybaveny panelem s rozlišením QHD (2560 x 1440), které nabízí skvělou čistotu a ostrost s běžnějším poměrem stran 16:9. Robustní a elegantní stojan nezabírá mnoho místa na stole a má otvor pro správu kabelů pro bezproblémové nastavení. Je také výškově, naklápěcí a otočně nastavitelný pro ergonomicky správné a zdravé hraní. 31,5” model je dodáván se dvěma 5W reproduktory, zatímco 27” verze je dodáván se dvěma 3W reproduktory.

 

Dalšími monitory řady G3 jsou 31,5” C32G3AE a 27” C27G3U, oba s rozlišením Full HD (1920 x 1080). V závislosti na hraných hrách a vybavení uživatelů může být optimální volbou hraní ve Full HD rozlišení. Ne všechny hry vyžadují nejvyšší možné rozlišení, aby si je mohli užít nebo být na nich konkurenceschopní. Pro některé hráče je mnohem důležitější rychlost a dosažení vysokých snímkových frekvencí v rozlišení QHD. Tyto modely se mohou pochlubit obnovovací frekvencí 165 Hz a MPRT 1 ms, bez trhání obrazu díky technologii Adaptive-Sync, jsou cenově nejdostupnějšími a jsou ideální pro hráče, kteří chtějí ušetřit. Větší 31,5” C32G3AE je dodáván se základním stojanem s podporou naklonění a dvěma 5W reproduktory, zatímco 27” C27G3U je dodáván s ergonomickým, výškově nastavitelným stojanem a dvěma 3W reproduktory.


První modely řady G3, AOC CU34G3S, CQ32G3SU, C32G3AE, jsou již k dispozici s doporučenou cenou 17 539 Kč (679 EUR), 11 599 Kč (449 EUR), 9 019 Kč (349 EUR); zatímco ostatní modely - CQ27G3SU, C27G3U - budou k dispozici od září 2021 s doporučenými cenami ve výši 10 309 Kč (399 EUR), respektive 8 499 Kč (329 EUR).

                                           

 

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií, které uspokojí všechny úrovně herních dovedností a preferencí. Od roku 2020 je AGON by AOC jedničkou v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.

 

Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz