Zvyšte svoji produktivitu kdykoli a kdekoli. AOC uvádí na trh 15,6“ přenosný monitor I1601P s hybridním připojením USB-C a USB-A

Praha, 12. července 2021 – Značka AOC, specialista na monitory, rozšiřuje své portfolio přenosných monitorů o model I1601P. Ten nabízí snadné rozšíření ze sestavy s jedním monitorem na multi-monitorové řešení – ať už na cestách, v práci nebo v malé domácí kanceláři. 15,6“ novinka I1601P (s úhlopříčkou 39,5 cm) se svou kompaktností a velikostí přibližuje notebookům. Monitor je vybaven IPS panelem, s rozlišením Full HD, který nabízí bohaté barvy, ostrost i široké pozorovací úhly (170° / 170°). Lze jej připojit přes vstup USB-A i USB-C pomocí jediného kabelu, který je součástí balení.

Ať už pracujete z domova nebo v kanceláři, druhá obrazovka zvyšuje produktivitu tím, že efektivně zdvojnásobuje prostor, který můžete využívat. Mnozí už dobře vědí, že práce na jedné obrazovce, například na displeji notebooku, znamená hodně přeplněný a přetížený pracovní prostor.To samozřejmě platí i při práci na cestách. Uživatelé zvyklí pracovat se dvěma displeji u svého kancelářského stolu budou požadovat stejné zvýšení produktivity také na silnici, ve vlaku, v letadle nebo v terénu.

Přenosné displeje AOC jsou v těchto případech velkým pomocníkem. Portfolio přenosných displejů nabízí mnoho zajímavých možností: model I1601FWUX například nabízí přenosný 15,6” displej s připojením USB-C, zatímco I1659FWUX nabízí podobný panel s technologií USB DisplayLink využívající port USB-A.


Novinka v podobě I1601P kombinuje to nejlepší z obou světů díky hybridnímu řešení s jedním kabelem. U notebooků a zařízení vybavených USB-C lze I1601P snadno připojit pomocí jediného kabelu USB-C. Takovéto připojení napájí displej a přenáší video signál prostřednictvím alternativního režimu USB DisplayPort.

 

 

Hybridní připojení USB-C a USB-A (kabel je součástí balení).

 

Za hranice flexibility

I když je technologie USB-C stále běžnější, starší notebooky a zařízení tento port nemusí mít. V tomto případě technologie DisplayLink přenáší video signál přes běžný port USB-A a nabízí tuto výhodu vyšší produktivity na celou řadu dalších novějších i starších zařízení. Ovladače DisplayLink lze stáhnout pro různé operační systémy, včetně Windows, macOS, Android, ChromeOS a Ubuntu.

Flexibilní použití pro starší i moderní počítače umožňuje několik scénářů, ve kterých lze AOC I1601P použít. V podnicích a domácnostech, kde některá zařízení mohou mít USB-C a některá pouze USB-A, zajišťuje I1601P prodloužení displeje. Další výhoda sekundární obrazovky je například v tom, že na jednom displeji se může zobrazovat e-mail nebo klient chatu, zatímco na druhém se zobrazuje dokument aplikace Word nebo tabulka. Nebo můžete sledovat video na jednom displeji a dělat si poznámky na druhém. Vše záleží jen na vaší fantazii.


Design I1601P je minimalistický, se šedou hliníkovou zadní částí a tenkými černými rámečky na přední straně. Přiložená SmartCase může zároveň chránit displej před poškrábáním při přenášení, ale také sloužit jako skládací stojan. S hmotností pouhých 800 g je dostatečně lehký, aby jej bylo možné nosit v tašce nebo batohu v letadlech a vlacích nebo při každodenním dojíždění.

Noste jej kamkoli bezpečně

AOC I1601P využívá 15,6” IPS panel s rozlišením 1920 x 1080 a nabízí obnovovací frekvenci 60 Hz a dobu odezvy 5 ms GtG. S úrovní jasu 220 nitů a antireflexní vrstvou je použitelný v nejběžnějších světelných situacích. Pro snížení potenciálně škodlivé modré vlnové délky lze aktivovat technologii LowBlue. Monitor I1601P lze používat v režimech na šířku a na výšku. K OSD lze přistupovat pomocí fyzických tlačítek a také pomocí softwaru i-Menu, kde lze povolit funkci Auto-Pivot.

AOC I1601P bude k dispozici od srpna 2021 za doporučenou koncovou cenu 6169 Kč (239 EUR).

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

S jedním z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů je AOC světovou jedničkou v oblasti herních monitorů. Další informace najdete na oficiálních stránkách AOC Gaming nebo sledujte AOC Gaming na Facebooku, Twitteru či Instagramu.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz