Monitor Philips 498P9Z: aneb když se super-wide setká se špičkovým výkonem

Praha, 7. července 2021 – Abychom udrželi krok s dnešním rychle se měnícím pracovním prostředím, neustále hledáme způsoby, jak co nejefektivněji zvládnout každodenní úkoly. Plně funkční monitor v tomto ohledu hraje mimořádně důležitou roli.

 

Aby vyhověl potřebám profesionálů jako jsou grafičtí designéři, architekti, programátoři, finanční specialisté nebo všichni uživatelé, kteří cítí potřebu mít dokonalý přehled o všech běžících aplikacích na obrazovce – uvádí Philips na trh nový extra širokoúhlý model Philips 498P9Z s úhlopříčkou 49” (124 cm) a poměrem stran 32:9.

Tento cenami ověnčený monitor se vyznačuje spolehlivým a vysoce kvalitním zakřiveným VA panelem, obnovovací frekvencí 165 Hz a adaptivní synchronizací pro pohodlné sledování po celý den – ať už při práci nebo zábavě.


Rozšiřte své obzory

 

Super-Wide monitor s poměrem stran 32:9 a rozlišením 5120 x 1440 je navržen tak, aby dokázal nahradit běžně používané nastavení pro více obrazovek. Skutečně široký obraz zajišťuje jen jedna obrazovka, která je stejná, jakobyste využili dva 27” displeje QuadHD s poměrem stran 16:9.


Profesionály potěší špičková úroveň monitoru – pokud se rozhodnou přejít na 49” monitor, získají dokonalý a ničím nepřerušovaný obraz. Finanční specialisté budou mít ještě lepší přehled o tabulkách, tvůrci videí mohou na jediném místě současně sledovat náhledy i časové osy.


Křivka obrazovky 1800r zajišťuje pohlcující a mimořádně komfortní zážitek, zrcadlí přirozené zorné pole a snižuje oslnění nebo zkreslování. Architekti, grafici, tvůrci videí, programátoři – ti všichni potřebují prostor, který jim umožňuje pracovat s více různými aplikacemi současně, a zároveň zvyšovat kreativitu i produktivitu. Ale parametry monitoru dokážou zapůsobit opravdu na každého.


Obraz, na který je radost koukat

Certifikace VESA Display HDR 400 přináší výrazný pokrok oproti běžným displejům SDR a vytváří úžasný jas, kontrast a barvy. Nabízí plnou paletu bohatou na nové barvy, které je radost pozorovat a s nimiž je radost pracovat. Obnovovací frekvence 165 Hz a technologie Adapitve-Sync pak garantuje bezproblémovou plynulost všech akcí. Jakákoli média zobrazená na obrazovce jsou vylepšena a dodávána v nejlepším možném stavu. Díky tomu monitor také oceníte při příležitostném hraní her.

Viizualizace vytvořená pro profesionály a vysokofrekvenční uživatele je snadno viditelná. Díky antireflexní úpravě a nízkému odrazu monitoru jsou obrázky křišťálově čisté, s čistými barvami a vynikající čistotou. Technologie péče o oči (jako je FlickerFree, režim EasyRead a režim LowBlue) společně zajišťují pohodlnější zážitek ze sledování, filtrují škodlivé emise modrého světla a snižují šum blikání.
 

Připraveno na multi-tasking


Tak široký prostor je ideální pro multitasking. Poměr a velikost displeje umožňují uživatelům otevírat více aplikací a dokumentů najednou, aniž by museli manipulovat s otevřenými soubory: na těchto 49” monitorech si místo našly chaty, e-maily, videa a datové listy. Ale pro nejextrémnější nastavení a multitasking je k dispozici také technologie MultiView a integrovaný přepínač KVM. MultiView umožňuje aktivní duální připojení a prohlížení, takže uživatelé mohou pracovat s více zařízeními, jako je počítač nebo notebook současně, zatímco s přepínačem KVM MultiClient Integrated budou uživatelé moci ovládat dva samostatné počítače pomocí jednoho monitoru, klávesnice a myši, snadno přepínat mezi zdroji.

 

Pro pohodlné a snadné použití nabízí tento model široké a kompletní možnosti připojení s inteligentním vedením kabelů, které udržují pracovní oblasti čisté a organizované. Firmy mohou těžit z použití takové velké obrazovky s podobnými funkcemi na pracovních stanicích plánovaných pro spolupráci a vybavit pracovníky jednou, ale dostatečně velkou obrazovkou.

Nový monitor Philips 498P9Z bude k dispozici za doporučenou koncovou cenu 29 414 Kč.

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.cz/c-m-so/monitory

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz