Philips Momentum – první monitor na světě navržený speciálně pro Xbox

MMD, specialista na displeje a licenční prodejce monitorů značky Philips, oznamuje uvedení prvního monitoru na světě určeného pro herní konzole řady Xbox. Nový monitor Philips Momentum je postaven od základu tak, aby poskytoval maximální zážitek pro fanoušky hraní na Xbox. Díky zahrnutí nové specifikace HDMI 2.1 je nyní možné dostat maximum z herní konzole nové generace (rozlišení 4K a rychlejší obnovovací frekvence 120 Hz) a zajistit tak ultra jasný a ultra plynulý herní výkon. Vezmeme-li to z jiného úhlu pohledu, tak ve spolupráci s Xbox vzniklo řešení, které poskytuje optimalizovaný ověřený výkon řady Xbox od samotného okamžiku připojení a umožní bezkonkurenční ponoření se do her. Monitor Philips Momentum, určený speciálně pro herní konzole Xbox, bude nyní k dispozici s úhlopříčkou 55" (139,7 cm).

Nová hranice konzolového hraní

Oproti televizorům mají herní monitory Philips Momentum nízkou latenci a nízké zpoždění a jsou účelově navrženy tak, aby poskytovaly mnohem plynulejší a realističtější herní zážitek. Nízké vstupní zpoždění (tzv. input lag) je velkou výhodou při hraní videoher citlivých na záškuby, což umožňuje rychlejší reakce na dění na obrazovce. Vlajková loď Philips Momentum (559M1RYV) s úhlopříčkou 55" disponuje speciálně navrženým soundbarem z dílny Bowers & Wilkins, britské společnosti vyrábějící reproduktory celosvětově proslulé svým inovativním designem a zvukovou technikou. Tento soundbar ještě více umocňuje zážitek z hraní.

Určeno pro Xbox

Nový monitor Philips Momentum, ve spojení s Xbox, přináší ověřený výkon s ultra čistým rozlišením 4K při obnovovací frekvenci minimálně 120 Hz, podporou HDR s DisplayHDR 1000, variabilní obnovovací frekvencí pro plynulé hraní a vždy nízkou latencí. Designerský tým spolupracoval na vytvoření Xbox Game módu, který vytváří vzrušující režim se speciálně vyladěnou kvalitou obrazu pro Xbox. Na návrhu a testování monitoru intenzivně spolupracoval tým inženýrů ze společností Microsoft a TPV, aby zajistil dokonalou kompatibilitu a zároveň naplnil vysoká očekávání fanoušků Xbox.

„Fanouškům Xbox se snažíme přinést vždy něco navíc, aby si maximálně užili své oblíbené hry. Dnes s potěšením oznamujeme naše partnerství se společností Philips, abychom dodali první monitory speciálně určené pro Xbox. Fanouškům to přinese jedinečný displej s technologií a funkcemi, které poskytují maximální zážitek z hraní na konzole Xbox série X | S,“ řekl Matt Kesselring, ředitel hardwarových partnerství pro Xbox.

„Philips Momentum je průlomem v oblasti konzolového hraní. Díky našim konzolovým herním monitorům bude nový Xbox a jeho funkce zářit ve všech zajímavých herních relacích ještě více,“ dodal Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management pro Europu v MMD.

Philips 559M1RYV navržený pro konzole Xbox

- 55”, 4K, až 144 Hz, integrovaný soundbar Bowers & Wilkins, certifiakce VESA DisplayHDR 1000

Dostupný: srpen 2021

Doporučená koncová cena: 36 149 Kč (1399 Eur)

 

 

Jedná se pouze o první model v této nové produktové řadě, určené pro hraní na Xbox, další modely budou postupně oznámeny v následujících měsících. Do té doby přinese nový Philips Momentum 559M1RYV, díky HDMI 2.1, úžasný herní zážitek s rozlišením 4K a obnovovací frekvencí 120 Hz, na všech konzolách nové generace.

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.cz/c-m-so/monitory

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz