Jak oddálit ejakulaci? Kontrola mužského orgasmu už dávno není tabu

Mnoho mužů si po sexu klade stejnou otázku: jak oddálit ejakulaci, aby bylo milování oboustranným potěšením a abych se zbavil vracejícího se strachu z neúspěchu? V krátkém přehledu níže je vám k dispozici úvod do světa mužského vyvrcholení a zdravé kontroly pánského orgasmu. Dozvíte se některé základní osvědčené metody a zaměříme se také na alternativy moderní medicíny.

Jak mám oddálit ejakulaci pro vlastní uspokojení?

S předčasným vyvrcholením často souvisí ztráta mužské sebedůvěry. Pokud se při sexu opakuje situace, při které muž dosáhne orgasmu mnohem rychleji než žena, která se k vrcholu často ani nepřiblíží, začne vznikat těžce rozebíratelný, ale hlodající problém. Oddálení ejakulace je základním prostředkem pro dodání ztraceného sexuálního apetitu u mužů, kteří často pohlavní akt odkládají z důvodu strachu ze slabého výkonu.

Vaše partnerka si zaslouží intenzivní zážitek

Předčasné vyvrcholení není spojeno pouze se ztrátou mužského sebevědomí, tímto nedostatkem trpí také vaše partnerka, která může mít pocit, že při milování nepostupuje správně nebo že vás zkrátka není schopná uspokojit natolik, aby byl sex dostatečně dlouhý a intenzivní. Oddálení ejakulace je tedy důležité pro obě strany, milencům dodá chuť k objevování nových sexuální zážitků a dlouholetým partnerům oživí milostný život.

Jak na to? 6 základních triků pro lepší kontrolu orgasmu

Na každého muže samozřejmě funguje jiný způsob ovládnutí vlastního těla. Právě sebepoznání hraje v kontrole orgasmu velmi důležitou roli – bez správného pochopení sebe sama nedokáže muž nikdy dosáhnout požadovaných výsledků. Níže jsou některé základní tipy na prodloužení sexuální doby:

 

Když všechny prostředky selžou…

Může se stát, že na vás žádný z osvědčených triků jednoduše nebude fungovat. Předčasná ejakulace není ani zdaleka téma pouze vyzrálejších pánů, jak je tomu většinou u erektilní disfunkce. Tento problém se týká prakticky všech věkových kategorií, naštěstí existuje sjednocující řešení, které dokáže s kontrolou orgasmu účinně pracovat.

Snadné, rychlé a účinné řešení

Na trhu jsou dnes volně k dispozici léčiva, která s oddálením ejakulace bojují. Tyto léky pracují s účinnou látkou dapoxetinem, který pomocí úpravy serotoninových inhibitorů a dalších chemických procesů spolehlivě znecitliví penis a oddálí vyvrcholení. Tyto medikamenty nejsou žádnou novinkou a ve zdravotnictví se využívají už poměrně dlouhou dobu – často jsou tato léčiva kombinovaná s látkou na podporu erekce, čímž dokáží váš sexuální zážitek dostat na zcela novou úroveň.

Nebojte se experimentovat, nehrozí vám prakticky žádná ztráta

Pokud sbíráte odvahu na vyzkoušení léčiv na oddálení ejakulace, nemusíte mít žádné hlubší obavy. Léky jsou většinou organismem dobře snášeny, vedlejší efekty se vyskytují jen minimálně a vy můžete znovu nalézt ztracenou sexuální touhu. Nabízí se vám také možnost využití kombinace obou způsobů – pokud budete postupně objevovat svoje tělo a čas od času si vypomůžete tabletkou pro kontrolu orgasmu, můžete postupně vyrůst v sexuálního poloboha. Při případném nákupu medikamentů dbejte na kvalitu, nekupujte neoznačené nebo podezřele levné výrobky.

Jaké jsou vaše osobní triky na oddálení ejakulace? Máte zkušenosti s prášky na kontrolu orgasmu? Napište nám do komentářů vaše rady na uspokojení drahé polovičky.

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz