Pokročilé zabezpečení pro elegantní pracovní stanici - Philips B Line 243B9H

Ti, kteří pracují před monitorem mnoho hodin, ať už doma nebo v kanceláři, mají specifické potřeby na snadné používání monitoru a pohodlí. Produktová řada Philips B Line je navržena tak, aby vyhovovala potřebám profesionálů, kteří hledají pohodlný, spolehlivý a bezpečný monitor. Nejnovější 24“ (úhlopříčka 23,8“/60,5 cm) FullHD model této řady, Philips 243B9H, může být právě tím monitorem, který hledají.

Připojte se pomocí jediného kabelu USB-C

Existuje pouze jeden kabel, který může přenášet obrazový signál, napájet zařízení a zároveň poskytuje uklizené pracoviště, je to kabel s konektorem USB-C. USB-C, který je součástí nového modelu Philips 243B9H, je také jednou z nejpohodlnějších dostupných technologií a nabízí efektivní a spolehlivé nastavení, které je snadno konfigurovatelné a okamžitě připravené k použití. Tenký a oboustranný port USB-C umožňuje snadné připojení jedním kabelem pro superrychlý přenos dat a také inteligentní a flexibilní správu napájení: signál displeje a vysokorychlostní data se přenáší přes USB-C (alternativní režim DisplayPort), při současném napájení a nabíjení notebooku (USB Power Delivery), výkonem až 65 W.

Určeno pro podnikání

Díky těmto vlastnostem je nový Philips 243B9H snadno použitelný pro každého. Monitor nabízí i další integrované funkce, které podporují profesionály a pomáhají jim udržovat pracovní stůl čistý a bez nepořádku. Monitor má také vestavěné stereofonní reproduktory pro přehrávání multimédií a integrovanou zabezpečenou webovou kameru.

 

I když tento monitor může být užíván profesionály, kteří mají různé potřeby a pracovní návyky, všichni bez rozdílu potřebují robustní monitor, který poskytuje bezpečné a pohodlné uživatelské prostředí. Integrovaná vyskakovací webová kamera s Windows Hello™ nabízí přizpůsobené a vylepšené zabezpečení - perfektní pro zabránění jakémukoli potenciálnímu „narušení“, bez potíží s dalším příslušenstvím. Praktickou a diskrétní webovou kameru lze snadno zasunout zpět do rámečku monitoru a v případě potřeby ji opět vytáhnout.

 

Webová kamera je navíc vybavena pokročilými senzory pro rozpoznávání obličeje Windows Hello™, které uživatelům umožňují přihlásit se pomocí biometrických údajů (nebo pinů), čímž je proces rychlejší a bezpečnější. Domácí uživatelé i profesionálové, kteří pracují s citlivými daty (nebo hledají trochu větší soukromí), ocení extra bezpečnost, kterou Philips 243B9H poskytuje.

 

Celý balíček

Philips 243B9H je navíc vybaven účinnými technologiemi pro zmírnění bolesti způsobené dlouhodobým sezením před monitorem. Jeho IPS panel využívá pokročilou technologii, která poskytuje extra široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, což umožňuje sledovat displej téměř z jakéhokoli úhlu. Kromě toho také disponuje technologiemi Flicker-free, Low Blue Mode a EasyRead Mode, které zajistí, že o oči bude dobře postaráno.

 

Tento velkorysý a konzistentní zážitek ze sledování završuje Philips SmartErgoBase, základna monitoru, která poskytuje možnost ergonomického nastavení, v kombinaci se správou kabelů. Možnost přizpůsobení výšky, otočení, náklonu a rotace základny, umožňuje uživatelům umístit monitor tak, aby vždy bylo dosaženo maximálního pohodlí. To může ulehčit fyzickou námahu a snížit únavu z dlouhého pracovního dne.

 

Monitor Philips 243B9H je již dostupný za doporučenou koncovou cenu 7098 Kč (279 Eur).

 

 

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.cz/c-m-so/monitory

 

 

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz