Vylepšení herního zážitku AOC ohlašuje nové herní náhlavní soupravy GH200 a GH300

AOC, specialista na displeje a přední dodavatel herních monitorů, nadále rozšiřuje své portfolio, tentokráte o periferní zařízení pro hráče. Expert na hry nyní představuje dvě náhlavní soupravy: AOC GH200 a AOC GH300, obě dostupné od května 2021.

Náhlavní soupravy mají stejné elegantní šasi, pohodlnou a lehkou konstrukci s odnímatelným mikrofonem a 50mm ovladače. Oba modely mají opletené kabely, které jsou vybaveny in-line dálkovým ovládáním a navíc skvěle vypadají (bronzová povrchová úprava pro GH200, červená pro GH300). Zatímco GH200 nabízí stereofonní zvuk s konektorem 3,5 mm, luxusní GH300 navíc poskytuje 7.1 virtuální prostorový zvuk (pouze PC), konektor USB a světelné RGB efekty.

Každý hráč, který má zkušenosti s tituly stříleček pro více hráčů, bude souhlasit s tím, že zvuk je stejně důležitý jako obraz. Prostorový zvuk umožňuje hráčům přesně určit pozice protivníků a zjistit na čem jsou, dokonce ještě dříve, než je uvidí na obrazovce. V dnešní době se zvukový design výrazně zlepšil, poskytl hráči potřebnou zvukovou zpětnou vazbu a dokreslil ponoření se do hry vytvořené vizuály. Vysoce kvalitní zvuk není důležitý pouze v titulech FPS, ale v každém žánru. Uplatní se například i v akčních / RPG titulech založených na příběhu, aby bylo možné vychutnat si epické zvukové stopy a srozumitelné dialogy, a v závodních nebo letových simulačních hrách, aby hráč slyšel i nejjemnější zvukové detaily každé části vozidla.

Nové náhlavní soupravy AOC GH200 a GH300 jsou vybaveny 50mm neodymovými měniči, které nabízejí frekvenční rozsah 20 Hz - 20 kHz a pracují s impedancí 32 Ω (± 15 %), aby poskytly to, co hráči potřebují ke zvýšení úrovně svého arzenálu - kvalitní zvuk.

Hráči také ocení odnímatelný mikrofon pro komunikaci se svými týmy ve hře nebo ve VoIP aplikaci, jako je Discord / Teamspeak. Všesměrový mikrofon s výložníkem lze optimálně nastavit na úroveň pohodlí a zvuku. S kmitočtovým rozsahem 100 Hz - 10 kHz, který odpovídá rozsahu lidské řeči, filtruje hluk na velmi nízkých i velmi vysokých frekvencích a zajišťuje čistou kvalitu zvuku a řeči.

Díky provedení sluchátek přes uši se odfiltrují jakékoli externí zvuky, jako jsou hlasité ventilátory PC nebo hluk z ulice, zatímco polštáře na uších s koženkovým proteinem a paměťovou pěnou zajišťují pohodlné používání i po delší dobu. Vnější kryt z kovového pletiva zaručuje odolnost sluchátek, zatímco nastavitelný ocelový posuvný pásek zvyšuje flexibilitu nastavení pro jakoukoli velikost hlavy a optimálně rozkládá hmotnost.

Herní sluchátka AOC GH200 jsou vybavena 2m opleteným kabelem a 3,5mm jackem a jsou dodávána s Y-splitterem, který umožňuje uživatelům v případě potřeby rozdělit mikrofonní a sluchátkový výstup. Díky klasickému 3,5mm konektoru se tato náhlavní souprava perfektně hodí pro PC, konzole nebo mobilní zařízení. Dálkový ovladač nabízí ovládání hlasitosti a zapnutí / vypnutí mikrofonu. Uživatelé mohou používat Windows Sonic Spatial Sound pro PC a Xbox. Jemná povrchová kovová úprava dokonale splývá s ostatními komponenty počítače a činí ze sluchátek atraktivní volbu také pro vzdálené pracovní videohovory nebo online kurzy.

Herní sluchátka AOC GH300 místo toho přichází s 2m USB kabelem. Díky své schopnosti virtuálního prostorového zvuku 7.1 mohou hráči přesně určit, odkud zvuk ve hře vychází, což zvyšuje jejich šanci vhodně reagovat - nebo si užít filmy a cítit se úplně ponořeni do příběhu. Pokud jde o kvalitu zvuku, uživatelé budou moci poslouchat zvuk studiové kvality při 24 bit / 96 kHz a mají tak zajištěn maximální zážitek ze skutečného zvuku hry. Pro ještě větší přizpůsobení obsahuje kovový kryt sluchátek GH300 RGB osvětlení se 4 režimy (dýchací, cyklický, statický, vypnutý), které lze ovládat pomocí dálkového ovladače, který rovněž obsahuje ovládání hlasitosti a vypínač mikrofonu. LED dioda odnímatelného mikrofonu indikuje ztlumení mikrofonu, což zjednodušuje každodenní používání a pomáhá předcházet nežádoucímu ztlumení.

A v neposlední řadě, kabelová konstrukce náhlavních souprav umožňuje pevné zvukové připojení bez zpoždění a s tím souvisejících problémů, jako jsou kompresní zpoždění nebo kompresní artefakty.

AOC GH200 a GH300 budou k dispozici od května 2021 za 1109 Kč (42,90 Eur), respektive 1439 Kč (55,90 Eur).                                           

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

S jedním z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů je AOC světovou jedničkou v oblasti herních monitorů. Další informace najdete na oficiálních stránkách AOC Gaming nebo sledujte AOC Gaming na Facebooku, Twitteru či Instagramu. 

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz