Nové dotykové monitory Philips: Pokročilá technologie In-Cell Touch pro nejlepší pracovní zážitky. Otevřené rámy pro samoobslužné informační kiosky

Displeje jsou všude kolem nás - uplatňují se doma, v kancelářích, ve veřejných prostorech. Vždy ale musí splňovat nějaké konkrétní požadavky a jsou určeny pro různé aplikace. Toto prominentní použití neustále inspiruje při vytváření nových a výkonných technologií, které splní opravdu všechna očekávání. Proto přichází nová řada dotykových monitorů Philips s technologií In-Cell (řada B1TC), nabízející pohodlný, rychlý a pohotový dotykový zážitek a která je připravena zvýšit produktivitu kohokoli. Existují však některé situace, které vyžadují vysoce specifické, odolné a univerzální monitory: informační body, kiosky a aplikace v obchodě. Řešením jsou nové dotykové monitory Philips s otevřenými rámy (řada B1TFL). Tyto interaktivní displeje jsou určeny zejména pro veřejné expozice a dovolují naplnit nejrůznější uživatelské scénáře.

Tenký design a rychlá odezva na dotek

Nová řada B1TC se skládá ze dvou modelů: 23,8” 242B1TC a 21,5” 222B1TC. Spoléhají na pokročilou kapacitní desetibodovou dotykovou technologii In-Cell Projected, která zajišťuje plynulou odezvu pro rychlejší zážitek z dotyku. Tato technologie umožňuje mít tenký design a ze tří stran bezrámový IPS panel pak zajistí široké pozorovací úhly. Displej je vybaven antireflexním panelem s odolností 3H, který díky rozlišení Full HD nabízí vždy skvělý obraz. Přirozenější, plynulejší a rychlejší odezva na dotek splňuje potřeby a přání každé domácí, kancelářské nebo vzdělávací aplikace. Tomu také napomáhá plug & play kompatibilita s Windows 10 a různými verzemi Android a Linux.

Dokonalost dotyku 24/7

Nová řada B1TFL se skládá ze čtyř modelů: 23,8” 242B1TFL, 21,5” 222B1TFL, 17” 172B1TFL a 15” 152B1TFL. Všechny mají dotykovou technologii Projected Capacitive (P-Cap) pro plynulou odezvu, která dokáže snadno detekovat 10 prstů najednou. Tato technologie pracuje s holými prsty i rukavicemi[1], díky čemuž je výjimečně univerzální a vhodná pro veřejná místa. Další specifickou vlastností je krycí sklo od okraje k okraji s odolností proti poškrábání 7H, které je nezbytné pro bezpečný a trvanlivý dotykový zážitek a snadné čištění nebo dezinfekci ve vnitřním i venkovním prostředí. Displeje také disponují mimořádným jasem od 350 nitů (Philips 242B1TFL) do 450 nitů (Philips 152B1TFL) a antireflexní vrstvou pro pohodlné používání za umělého i denního světla. Všechny čtyři modely jsou vybaveny ochranou IP65 (pouze vpředu) a postranní těsnicí pěnou pro ochranu proti vodě a prachu. Výjimečnou hodnotu přináší také provozní doba: tyto monitory jsou připraveny naplno fungovat 24/7, takže uživatelé s nimi mohou pracovat ve dne i v noci.

Komplexní a snadné připojení

Při použití přístupu zaměřeného na skutečné řešení je připojení navrženo tak, aby bylo co nejpohodlnější, aniž by byly opomíjeny konkrétní potřeby. Tyto dotykové monitory jsou kompatibilní s různými verzemi Windows, Android a Linux. Monitory řady B1TC jsou vybaveny vstupy VGA, HDMI a DisplayPort a třemi USB-A 3.1 (jeden s rychlým nabíjením). Řada B1TFL disponuje vstupy VGA, DVI, HDMI a DisplayPort a také vestavěným USB rozbočovačem (2x USB-A 3.1) pro připojení dalšího hardwaru a napájecích zařízení.

Modely s otevřenými rámy lze použít s orientací na šířku i výšku. Monitory lze upevňovat jak pomocí VESA, tak i pomocí systému L-Brackets (je součástí balení), který pokrývá většinu instalací. Kabelem připojený OSD ovladač zaručuje, že zůstane snadno přístupný i po instalaci monitoru.

Monitory s dotykovou technologií In-Cell jsou navrženy tak, aby splňovaly celou řadu mezinárodních standardů. Mají ze tří stran bezrámový a tenký design a také nastavitelný stojan se Z-designem, který se přizpůsobí vašim potřebám a zvýší vaši produktivitu a pohodlí. K dispozici je také montáž VESA.

Certifikováno pro pohodlí a odolnost

Důležitou roli při výběru správného monitoru hrají certifikace a při umístění v otevřených prostorech to platí dvojnásob. Zajišťují potřebnou úroveň kvality nebo ochrany specifickou pro tyto aplikace, které se často vyznačují častým a někdy i hrubým používáním. Monitory řady Philips B1TFL mají všechny základní certifikace z hlediska bezpečnosti a elektronických rizik. Navíc mají certifikát EMI třídy B.

Obchodní, osobní a vzdělávací použití klade vysoké nároky na kvalitu zobrazování, proto řada B1TC nabízí režim LowBlue, technologii Flicker-Free a EasyRead pro pohodlný zážitek ze sledování, téměř jako z papíru. Navíc má tyto certifikace: ES, TCO, EPEAT, TUV a TUV Eye Comfort, zaručující bezpečný a špičkový zážitek a vysokou produktivitu.

 

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.cz/c-m-so/monitory

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

[1]Materiál a tloušťka rukavic: nitril (0,15 mm), bavlna (0,31 mm), CPE (0,03 mm), PVC (0,12 mm)

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz