PARIS SAINT-GERMAIN ESPORTS OFICIÁLNÍM PARTNEREM MONITORŮ PHILIPS PRO KONZOLOVÉ HRANÍ

Paris Saint-Germain Esports a MMD, specialista na displeje a licenční prodejce monitorů značky Philips, uzavřeli partnerství. MMD se se svými monitory pro konzolové hraní stává oficiálním partnerem soutěžních hráčů, streamerů a tvůrců PSG Esports FIFA 21 a nabídne jim nejnovější špičkové zážitky ze sledování, které se opravdu hodí pro šampiony.

Již brzy otevřené studio PSG Esports, umístěné v sídle klubu v Paříži, bude vybaveno nejnovějšími monitory Philips, vyvinutými speciálně pro konzolové hraní. Tyto monitory poskytnou hráčům týmu PSG Esports nejlepší možné podmínky, aby mohli zdokonalovat své dovednosti do nejmenších detailů.

 

Řada monitorů „Philips Momentum“ je optimalizována pro konzolové hry a je navržena tak, aby přinesla skutečně pohlcující a skvělý zážitek všem konzolovým hráčům díky svým vynikajícím funkcím. V souladu s jedinečností týmu PSG Esports a celosvětovým očekáváním jejich fanoušků ohledně kvality na všech frontách, jsou monitory Philips dokonalým doplňkem této organizace a její loajální komunity.
 

Fabien Allègre, ředitel divize Brand Diversification v Paris Saint-Germain, který dohlíží na provoz klubu Esports, říká: „Paris Saint-Germain Esports s potěšením vítá, že se monitory pro konzolové hraní Philips stávají oficiálním partnerem pro naši talentovanou skupinu hráčů a tvůrců FIFA 21. Těšíme se, že budeme těžit z nabídky prvotřídních monitorů Philips a bližší spolupráce na rozvoji našich hráčů FIFA 21. Pro udržení konkurenceschopného týmu vyžadují PSG Esports vždy technickou dokonalost a inovativní technologie, a právě v monitorech Philips jsme pro to našli ideálního partnera.“

 

Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management v MMD pro monitory Philips, dodává: „Jsme rádi, že spojíme své síly s Paris Saint-Germain Esports a stáváme se jejich oficiálním partnerem pro monitory k herním konzolám. Poskytneme nejlepší vybavení všem hráčům a tvůrcům hry FIFA 21. Doufáme, že jejich zkušenosti ještě zdokonalíme a těšíme se, až uvidíme, jakých úspěchů dokážeme v budoucnu společně dosáhnout.“

 

Fanoušci mohou sledovat spojenectví Paris Saint-Germain Esports s monitory Philips, které vzniklo pro poskytnutí nejlepší možné zábavy s hrou FIFA 21, napříč oficiálními komunikačními kanály PSG Esports na Twitteru, Instagramu, Facebooku a Twitchi.

 

O Paris Saint-Germain Esports

PSG Esports, který vznikl v roce 2016, je domovem soutěžních hráčů a streamerů pod hlavičkou klubu Paris Saint-Germain, který byl založen v roce 1970. Je přítomen v League of Legends (PSG.Talon), DOTA 2 (PSG.LGD), Brawl Stars a FIFA 21. Francouzský klub je nejvýznamnějším evropským multisportovním klubem ve světě Esports. V srdci organizace - ve svém domovském městě Paříži - pod filozofií jednoho jedinečného města a jednoho jedinečného klubu, se Paris Saint-Germain transformovala a od doby, kdy ji v roce 2011 získala společnost Qatar Sports Investments, se stala jednou z nejlepších světových sportovních značek.

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz