Kurzy permanentního make upu obočí nedosahují vždy stejné kvality

Kurz permanentního make upu je často nabízen kosmetickými salony jako zvýšení odbornosti specialistek nebo v rámci rekvalifikačních kurzů při změně oboru. Jak tedy najít ten správný, tak aby pro vás byl díky své kvalitě skutečně přínosný, posunul vás výš a jehož cena by závažně nenarušila váš rozpočet?

Trendy v přístupu k úpravě obočí se mění

Jste již zkušená specialistka či specialista s praxí a přemýšlíte nad zvýšením své kvalifikace? Nebo chcete rozšířit nabídku služeb svého salónu a hledáte zkušeného odborníka, který vyškolí vaše zaměstnance v nejnovější technice? 

V první řadě je dobré položit si otázku, co od kurzu očekáváte a jaké technice se chcete věnovat. Různých trendů se v současné době nabízí skutečně mnoho.

Doby tlustě vytetovaných černých obloučků už jsou naštěstí dávno pryč. Stále platí, že v úpravě obočí by měla vítězit přirozenost. 

Správně upravené obočí dokáže s obličejem doslova zázraky, stejně tak jako nekvalitně nebo neodborně provedené tetování obočí jej dokáže zkazit. Jak tedy vybrat kurz, který nabídne aktuální informace, vštípí vám novou metodu, pomůže s dokonalým osvojením způsobu provedení a přiláká nové klienty?

Jak vybrat správný kurz a techniku

Mnoho žen touží po upraveném, avšak přirozeném vzhledu hned po probuzení a k tomu si hojně vypomáhají pomocí tetování obočí. Výhody této služby již nevyužívají jen ženy; v současné době jsou častými zákazníky též muži. 

Jednou z nových metod korekce obočí, která si u klientů získává na oblibě, je takzvaný “3D permanentní make up”, při kterém dochází k vystínování chloupků. Pokud je korekce provedena kvalitním způsobem, docílí se velmi přirozeného vzhledu obočí.

Nejste si jistá, zda je toto školení určeno vám?

Máte již zkušenosti s některou z úprav obočí, lákají vás nové trendy a přála byste si rozšířit portfolio svých služeb? Intenzivní dvoudenní školení by pro vás mohlo být naprosto ideální. 

Kurz se skládá ze dvou částí a celou dobu vzdělávání vám jsou k užití veškeré pomůcky a vybavení nezbytné při výuce. Po jeho dokončení obdržíte certifikát o úspěšném absolvování.

Omezená kapacita kurzů zajišťuje kvalitu

Kvalitní semináře tetování obočí probíhají v omezeném množství účastníků. Školitel spravedlivě dělí čas mezi své žáky a klade důraz na dokonalé pochopení a zvládnutí metody provedení. 

Vysvětlí na, co si dát pozor a jakých nedostatků se vyvarovat, abyste se po absolvování staly opravdovými specialisty.

 

Čím by vás měla nová metoda obohatit?

Školitel by vás měl podrobně seznámit se správným postupem provedení nové metody, vyzdvihnout odlišnosti od ostatních technik a poukázat na možné nedostatky, kterým je nezbytné se vyhnout. 

Velmi důležité je podrobné seznámení s hloubkou aplikace a intenzitou pigmentu, a vysvětlení správného držení nástroje při práci. Na speciálním materiálu, který napodobuje lidskou pokožku, budete trénovat vytváření 3D obočí.

V průběhu druhé části školení byste měli, pod dohledem školitele, aplikovat získané znalosti na vaší modelce. Během trvání kurzu jste pod dozorem školitele, který vás nejen opravuje, ale také zodpovídá případné dotazy.

 

Jak poznat vhodnost tohoto kurzu pro vás a váš salon?

Doporučujeme seznámit se s recenzemi studentů kteří již školení absolvovali, zda bylo splněno jejich očekávání a získali znalosti, které byly deklarovány. Je též velmi dobré zjistit více informací o metodě “3D permanentního make upu” a její přínos pro vaše podnikání.

Ohledně vhodnosti tohoto kurzu vám nemůžeme poradit, můžeme pouze poskytnout informace, které vám mohou pomoci.

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz