Zakřivení s širokými možnostmi AOC uvádí super-širokoúhlý herní monitor AGON AG493UCX s poměrem stran 32:9

AOC, specialista na displeje a jednička v herních monitorech[1], uvádí na trh 49” (124 cm) AGON AG493UCX s poměrem stran 32:9. Monitor je určen pro všechny ambiciózní hráče, kterým v kompaktním, ze tří stran bezrámečkovém, designu poskytne stejný prostor pro ponoření se do hry jako dvě samostatné 27” QHD obrazovky. Jako správný člen rodiny AGON přináší model AG493UCX skvělé herní specifikace: obnovovací frekvenci 120 Hz, dobu odezvy 1 ms MPRT, DisplayHDR 400 a FreeSync Premium Pro. Díky rozlišení 5120 x 1440 pixelů, režimu Picture by Picture, přepínači KVM pro více vstupních zdrojů a možnosti USB-C připojení, je tento monitor také skvělým nástrojem ke zvýšení produktivity pro tvůrce obsahu, živého vysílání nebo YouTubery.

Zdvojnásobte zábavu

Monitor nabízí VA panel se zakřivením 1800R (poloměr 1,8 m) a perfektně tak pokrývá periferní vidění uživatele zleva doprava. Monitor má rozlišení 5120 x 1440 pixelů při poměru stran 32:9 a obnovovací frekvenci 120 Hz. Doby odezvy 4 ms GtG a 1 ms MPRT zajišťují, že obraz je bez duchů, zatímco FreeSync Premium Pro od AMD eliminuje sekání a trhání a nabízí nízkou latenci i při aktivovaném HDR.

Ve srovnání se současně použitými dvěma menšími monitory, kde rámečky - bez ohledu na to, jak jsou tenké - jsou přímo v centru pozornosti, nabízí AG493UCX nepřerušovaný prostor na obrazovce. Tato vlastnost vynikne zejména při hraní her. A hodně ji ocení fanoušci nejrůznějších herních simulátorů. Ať už uživatelé chtějí naskočit do svých virtuálních kokpitů a létat na otevřené obloze nebo naskočit do svých virtuálních závodních vozů, aby zlepšili své časy na kolo, super široký poměr stran vytváří podmanivé podmínky pro ponoření se do hry.

Super velký

Pro lepší využití širokoúhlého prostoru mohou uživatelé rozdělit obrazovku za použití režimu Picture by Picture, který zobrazuje dva různé zdroje s poměrem stran16:9 vedle sebe. Při současném použití dvou počítačů mohou uživatelé dokonce využít výhod přepínače KVM a použít jednu sadu klávesnice s myší pro oba počítače, což je skvělé pro hráče, kteří používají speciální počítač pro přímý přenos. AG493UCX umožňuje přivádět signál pomocí USB-C vstupu (prostřednictvím alternativního režimu DP) a může také napájet připojený notebook prostřednictvím USB-C Power Delivery výkonem 65 W. Všechny tyto funkce dělají z obrovského herního monitoru vysoce produktivní nástroj i pro práci.

Krása obrazu není jen v oku pozorovatele. AG493UCX je vybaven skutečně skvělým VA panelem, který přináší nativní kontrastní poměr 3000:1, maximální jas 550 nitů, 121% sRGB, 90% AdobeRGB a 90% pokrytí gamutu DCI-P3 a nabízí pozorovací úhly 178/178°. Tato herní „bestie“ je také certifikována na VESA DisplayHDR 400, zobrazující obsah s vysokým dynamickým rozsahem podobně, jako naše oči vnímají světlo.

Monitor AOC AG493UCX dále nabízí:

 

AOC AGON AG493UCX bude k dispozici od prosince 2020 za doporučenou koncovou cenu 29 499 Kč (1089 Eur).

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na http://eu.aoc.com

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz