Společnost MMD představuje dva nové monitory Philips Brilliance s dokováním USB-C a Windows Hello™ Navrženo pro vysokou produktivitu a lepší zobrazování

MMD, přední světový hráč v oblasti displejů a licenční partner monitorů značky Philips, oznamuje nové monitory Philips 326P1H (úhlopříčka 31,5"/80 cm) a Philips 329P1H (úhlopříčka 31,5"/80 cm), které nabízejí vestavěnou dokovací stanici USB-C s dodávkou energie, brilantní kvalitu obrazu s vysokou přesností a jasností a webovou kameru Windows Hello™, vybavenou pokročilými senzory pro rozpoznávání obličeje. Oba monitory jsou ideální pro architekty a profesionály v oblasti grafického designu, finanční operátory, strojírenské firmy a další organizace, které vyžadují vysoce výkonné monitory pro přesnou a na správné barevné podání náročnou práci. I když tyto monitory přináší řešení potřeb zejména profesionálů, tak jsou vhodné i pro každodenní práci s počítačem doma a to ve všech možných situacích.

Konektivita pro každý úkol

Monitory Philips 326P1H a Philips 329P1H jsou vybaveny vestavěnou dokovací stanicí USB typu C s dodávkou energie, která umožňuje přímé dobití notebooku (až 90 W). Usnadněte si práci připojením všech svých periferních zařízení, jako je klávesnice, myš a ethernetový kabel RJ-45 přímo k dokovací stanici monitoru, a užijte si jednoduchost štíhlého reverzibilního konektoru USB-C, který umožňuje snadné připojení jedním kabelem. Těchto funkcí můžete využít i v soukromém životě, protože vám umožní sledovat vaše oblíbené televizní seriály ve vysokém rozlišení, kdy je při přenosu dat zároveň notebook dobíjen. I po designové stránce vám tyto monitory jistě zpříjemní vaše pracoviště. Philips 326P1H je navíc vybaven výstupem DisplayPort, který vám umožní propojit více displejů s vysokým rozlišením pomocí jediného kabelu od prvního displeje k počítači.

Vysoká kvalita obrazu a vizuální pohodlí

Klíčovými slovy pro tyto monitory jsou detail, barva a vysoké rozlišení. Monitor Philips 326P1H poskytuje obraz v rozlišení Quad HD 2560 x 1440 pixelů, takže je snadné vidět každý detail, zatímco displej Philips 329P1H nabízí rozlišení UltraClear 4K UHD (3840 x 2160 pixelů), které nabízí zcela realistický zážitek ze sledování. Tyto vizuální vlastnosti jsou dokonalou odpovědí na širokou škálu profesionálních potřeb. Uplatní se nejen u 3D grafických aplikací, ale také ve finančním sektoru při práci s podrobnými tabulkami. Tyto monitory mají IPS displej, který vám poskytuje mimořádně široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, což umožňuje sledovat obsah z téměř jakéhokoli úhlu a vždy poskytovat přesné barvy. Jako další důkaz toho, že jsou tyto monitory navrženy s ohledem na uživatele, jejich produktivitu a pohodu, je jejich vybavení technologií Flicker-Free, která zajišťuje pohodlnější sledování a režimem LowBlue, šetřícím oči. Splňují také standard TUV Rheinland Eye Comfort, který eliminuje namáhání očí způsobené dlouhodobým používáním počítače.

Udržitelnost jako priorita

Tyto monitory mají, díky ekologickému designu, také svou „zelenou“ stránku. Oba jsou vybaveny snímačem PowerSensor, který detekuje, zda je uživatel před obrazovkou. Automaticky pak sníží jas monitoru, když uživatel odstoupí, čímž ušetří až 80 % nákladů na energii. Snímač LightSensor zase upravuje jas obrazu v závislosti na světelných podmínkách a zajišťuje tak dokonalý obraz s minimální spotřebou energie.

Oba monitory také vyhovují standardům RoHS, jsou certifikovány podle EnergyStar 8.0 a EPEAT a jsou zcela bez škodlivých látek, jako je olovo, rtuť a PVC / BFR. Obalové materiály jsou navíc 100% recyklovatelné.

Monitor Philips 326P1H je dostupný od začátku prosince za doporučenou cenu 12924 Kč (489 EUR) a monitor Philips 329P1H bude dostupný na konci prosince za doporučenou cenu 18210 Kč (689 EUR).

---

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.cz/c-m-so/monitory

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz