Velký formát se setkává s vysokorychlostním hraním AOC uvádí na trh dva nové 31,5” zakřivené herní monitory G2 s frekvencí 165 Hz a dobou odezvy 1 ms

AOC, specialista na displeje a jednička v herních monitorech[1], uvádí na trh dva nové herní monitory s úhlopříčkou 31,5” (80 cm) ze své oceňované řady G2: CQ32G2SE (rozlišení QHD – 1440p) a C32G2AE (rozlišení FHD – 1080p). Oba monitory mají VA panel se zakřivením 1500R, neuvěřitelně rychlou obnovovací frekvenci 165 Hz a krátkou dobu odezvy 1 ms (MPRT). Velkoformátové obrazovky podporují technologii AMD FreeSync Premium a nízké zpoždění vstupu pro hedvábně plynulý herní zážitek bez trhání.

Rychlejší, větší a schopnější

31,5” monitor AOC CQ32G2SE využívá VA panel se zakřivením 1500R a vysokým rozlišením QHD (2560x1440), což přináší hustotu 94 pixelů na palec s ostrými a jasnými detaily a vysoce realistickým zobrazením. Kromě toho CQ32G2SE nabízí široké pozorovací úhly (178°/178°), vysoký kontrastní poměr (3000:1) a široký barevný gamut s pokrytím 121% sRGB, což přináší živý a poutavý obraz, ať už při hraní her, sledování videa nebo filmů. Díky působivému zakřivení monitoru 1500R, rychlé obnovovací frekvenci a odezvě se uživatelé budou cítit doslova obklopeni herním obsahem, což může být patrné zejména v závodních a simulačních hrách.

 

Druhý nový model, AOC C32G2AE, má stejnou obnovovací frekvenci (165 Hz) i dobou odezvy (1 ms), ale disponuje rozlišením Full HD. Tento model je mimořádně vhodný jak pro začínající hráče, tak pro milovníky simulátorů, kteří používají při hraní více-monitorové sestavy, a to díky ze tří stran bezrámečkovému designu a možnosti připojení VESA.

 

Oba nové modely využívají technologii AMD FreeSync Premium, která provádí synchronizaci obnovovacích frekvencí grafické karty a monitoru, což zajišťuje plynulý obraz a herní zážitek bez jakéhokoli trhání a zasekávání i při nejvyšším výkonu.

 

Funkce přibaleny

AOC CQ32G2SE a AOC C32G2AE jsou vybaveny robustním stojanem s vestavěným vedením kabelů, nastavením sklonu (-3,5 ~ 21,5°) a možností sestavení bez použití nářadí. Lze je připevnit na stěnu pomocí VESA a mají 5W stereofonní reproduktory. Technologie Flicker-Free a režim Low Blue Light zajišťují pohodlné a zdravé používání - šetří oči hráčů při dlouhých a tmavých herních relacích. Vstupy HDMI a DisplayPort umožňují řadu připojení, včetně herních konzolí. Díky své velikosti, širokým pozorovacím úhlům, skvělým barvám a hluboké černé jsou monitory, kromě hraní, vynikající i pro sledování filmů s přáteli a rodinou.

 

AOC C32G2AE a CQ32G2SE budou v Evropě k dispozici během listopadu 2020 za doporučené koncové ceny 8099 Kč (299 Eur) a 10 539 Kč (389 Eur).

 

 

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na http://eu.aoc.com

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz