Philips rozšiřuje svou produktovou řadu B o nové interaktivní dotykové monitory s širokým využitím

Praha, 15. října 2020 – MMD, přední světový hráč v oblasti displejů a licenční partner monitorů značky Philips, uvádí na trh nové LCD monitory s technologií SmoothTouch a antireflexní vrstvou: monitor Philips 172B9TL (17“/43,2 cm) a monitor Philips 242B9TL (úhlopříčka 23,8"/60,5 cm).

„V dnešním světě poháněném technologiemi jsou dotykové obrazovky nyní natolik oceňovány, že je lze použít ve velmi široké škále průmyslových odvětví: kamkoli se dnes podíváte, můžete vidět zařízení založená na dotykové technologii v akci (maloobchod, doprava, pohostinství, vzdělávání, zdravotnictví, atd.). Odhaduje se, že celosvětový trh s dotykovými obrazovkami v příštích 7 letech poroste o 7,5 % CAGR a do roku 2027 dosáhne 100,2 miliardy USD,“ říká César Acosta, produktový manažer společnosti MMD Monitors & Displays pro oblast Evropy. „S cílem dosáhnout vyšší úrovně spokojenosti našich zákazníků rozšiřujeme také naši rodinu dotykových monitorů o bezchybné a produktivní zážitky.“

Odolný displej pro pohodlnou interakci

Nové monitory mají funkci SmoothTouch, což znamená, že displej využívá kapacitní 10bodovou dotykovou technologii Projected, která zaručuje plynulou odezvu. Skleněná vrstva zajišťuje ochranu proti poškrábání až 7H. To je nesmírně důležité pro určitá průmyslová odvětví, jako jsou maloobchod, supermarkety, logistika a HoReCa, kde pro provoz svých aplikací potřebují spolehlivé a odolné dotykové řešení. Obraz na displeji je křišťálově čistý, s jasnými barvami a velkou čistotou bez odlesků, díky antireflexní vrstvě (zkráceně AG), která může snížit oslnění obrazovky dotykového monitoru, a proto nepotřebujete další filtr pro zvýšení pohodlí očí, což je zásadní v prostředích se světly namířenými přímo na monitor. Tyto nové monitory Philips také splňují mezinárodní standard IP65 (pouze ze předu) pro odolnost proti vodě a prachu. Tím je zajištěna ochrana proti prachu a postříkání vodou, k čemuž může při používání ve výše uvedených prostředích dojít.

 

[1] Data z “Global Touch Screen Displays Market 2020-2027 - Increasing Penetration of Mobile Devices Presents Enormous Growth Potential - ResearchAndMarkets.com” zveřejněná na Businesswire 8. července 2020: https://www.businesswire.com/news/home/20200708005693/en/Global-Touch-Screen-Displays-Market-2020-2027--

Vlastnosti zvyšující produktivitu

Oba nové monitory mají port HDMI, který zajišťuje univerzální digitální připojení, dva USB 3.1 porty pro vysokorychlostní přenos dat a také DisplayPort. Ke zlepšení a zajištění ještě vyšší produktivity uživatelů lze dotykové monitory používat s vlastním prstem, pasivním stylusem vyrobeným z vodivé látky nebo gumy a speciálními rukavicemi, díky nimž je zážitek ještě dokonalejší. Nové 17” a 24” dotykové monitory mají stojan Philips SmartStand, umožňující plynulé naklánění a nastavení výšky, a s možností skládání pro nastavení různých ergonomických poloh. Disponují také držákem VESA pro maximální flexibilitu.

Skvělý vizuální zážitek

Pro práci i zábavu je dnes nezbytné mít před sebou monitor, který nabízí skvělý obraz a vysokou efektivitu. Nové dotykové monitory Philips nabízejí obojí. Oba modely disponují patentovanou technologií SmartContrast, která automaticky upravuje barvy a intenzitu podsvícení pro bohaté černé detaily a skvělý vizuální zážitek. Monitor Philips 242B9TL navíc nabízí vylepšené rozlišení Full HD 1920 x 1080 pro realistické barvy. Ale vizuální kvalita musí přicházet s nejvyšším komfortem pro oči. Tyto modely proto využívají režimu LowBlue, který byl vyvinut pro blahobyt očí a technologii Flicker-Free, pro snížení blikání a tím pohodlnější sledování.

Monitory bez stojanu

Kromě nových modelů MMD také oznamuje novou verzi již dříve představených dotykových monitorů (242B9T, 222B9T, 172B9T a 162B9T), které nyní přicházejí bez stojanu. Tyto modely jsou dobrou volbou pro ty, kteří chtějí používat držák VESA pro pevné instalace. Pomůže to také ochraně životního prostředí, protože není třeba vyrábět a následně zbytečně odstraňovat stojan. V konečném důsledku to zákazníkům a partnerům přinese větší flexibilitu a optimalizaci rozpočtu. Jedná se o modely Philips 242B9TN, 222B9TN, 172B9TN a 162B9TN. Dostupné jsou už nyní za koncové ceny 9563 Kč (349 EUR), 8193 Kč (299 EUR), 9015 Kč (329 EUR) a 6823 Kč (249 EUR).

Monitory Philips 172B9TL a Philips 242B9TL jsou již také dostupné za doporučené koncové ceny 10 111 Kč (369 EUR) a 10933 Kč 399 EUR.

---

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.cz/c-m-so/monitory

[1] Materiál a tloušťka rukavic: nitril (0,15 mm), bavlna (0,31 mm), CPE (0,03 mm), PVC (0,12 mm).

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz