AOC uvádí prémiový 31,5“ displej U32U1: navržený společností Studio F. A. Porsche

Praha, 21. července 2020 – AOC, specialista na monitory, představuje profesionální monitor U32U1. 31,5palcový model (úhlopříčka 80 cm) je výsledkem kombinací odvážného designu proslulé designérské agentury Studio F. A. Porsche a špičkových technologií displeje AOC. „Design by Studio F. A. Porsche“ je synonymem sofistikovaného a rafinovaného designu výrobků, který obdivuje celý svět – což dokládá i to, že tento čtyřstranný bezrámový displej získal prestižní ocenění Red Dot Design Award. Nyní je tento prémiový obchodní monitor s 4K rozlišením a VESA DisplayHDR 600, určený profesionálům i domácím uživatelům k dispozici i na českém a slovenském trhu.

U32U1 – odvážný a oceňovaný design pro profesionální použití

Ten design vás uhrane okamžitě. Mimořádné řešení monitoru U32U1 je vytvořeno jedním z nejznámějších designových ateliérů světa, Studiem F. A. Porsche, a po zásluze bylo oceněno prestižním Red Dot Design Award.

 

S tím, jak se mění vnímání pracovního a soukromého života, stále častěji se stírají rozdíly mezi produkty určenými pro profesionální a osobní použití. To je i příklad monitoru AOC U32U1, jenž se zaměřuje na uživatele s vysokými estetickými požadavky a vychází z trendů v klasickém designu nábytku. Trubkový stativový stojan budí dojem mimořádné vizuální lehkosti a umožňuje mu vyniknout v jakémkoli prostředí.

 

Vyniká také dalšími unikátními konstrukčními rysy: 4-stranný bezrámový, tenký, sklopný a otočný displej sedí na lesklém kovovém stativu, který je výškově nastavitelný na 120 mm. Hliníková zadní deska se zaoblenými rohy, ve které jsou také umístěny kabelové konektory, vytváří jemný kontrast k tmavě šedému plochému zadnímu krytu. Skutečně funkční novinkou je, že tato deska zůstává ve stejné poloze, když se displej otočí do polohy na výšku (funkce otáčení), proto kabely zůstávají vždy na stejném místě. Pro větší flexibilitu má displej také mřížku VESA pro montáž na externí stojany

Vynikající výkon pro profesionální požadavky

Mimořádně velký 31,5" (80 cm) IPS displej je dodáván s vynikajícím rozlišením 4K / UHD (3840 x 2160 pixelů). Díky splnění standardu VESA Display HDR600 poskytuje obrazovka 10bitovou barevnou hloubku, což vede k zobrazení 1,07 miliard barev a působivému kontrastu. Škála barev sahá od luminiscenční bílé po nejhlubší černou. Displej pokrývá 135 % sRGB, 100 % Adobe RGB a 98 % barevné škály DCI-P3, díky čemuž je ideální volbou pro profesionály a nadšence pracujícími s videi a fotografiemi, stejně jako pro designéry.

 

Dobře spojené s USB-C

Kromě konektoru DisplayPort 1.4 má tento monitor také HDMI 2.0 a také port USB-C a rozbočovač USB 3.2. Připojení USB-C poskytuje alternativní režim DisplayPort pro přenos i video signálů s vysokým rozlišením z notebooku nebo jiného počítače. USB Power delivery může současně nabíjet baterii notebooku až do 65 W a zajišťovat bleskový přenos dat USB 3.2.

Tím, že jsme spolupracovali se Studio F. A. Porsche, mohli jsme propojit nejmodernější technologie s opravdu mimořádným designérským týmem,“ říká Stefan Sommer, ředitel marketingu a obchodního managementu v Evropě. "Po velkém úspěchu našich společně vyrobených monitorů před dvěma lety jsem potěšen, že i nyní můžeme představit další nový model, který vyniká svým výjimečným designem."

 

V AOC jsme našli dokonalého partnera, který nejen sdílí, ale také zvyšuje naši snahu o sofistikovaný a rafinovaný design. Vzájemné porozumění kvalitě a výkonu nám umožňuje vytvářet prvotřídní produkty, které splňují nejvyšší technické i estetické standardy,“ doplňuje Christian Schwamkrug, ředitel designu ve společnosti Studio F. A. Porsche.

AOC U32U1 je nyní k dispozici v obchodech za 26 069 Kč (959 Eur).

Video o produktu: https://www.youtube.com/watch?v=JkcbFETCgTw

Technické specifikace: https://eu.aoc.com/cs/monitors/u32u1

 

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na http://eu.aoc.com

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz