MMD představuje Philips 242B1V: zvyšuje produktivitu a chrání soukromí

Praha, 1. června 2020 – MMD, přední specialista a licenční partner monitorů Philips, oznamuje nový 24” (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor Philips 242B1V. Tento monitor je navržený tak, aby profesionálům pomohl zvýšit produktivitu a chránit citlivá data a obsah před nezvanými diváky. Nový model je vybaven rozlišením Full HD (1920 x 1080) a funkcí SmartImage zajišťující dokonalou reprodukci obrázků a videa.

Zabezpečte důvěrná data před hackery

Philips 242B1V pomáhá chránit soukromí pomocí snadno přepínatelného režimu soukromí, který zabraňuje „vizuálnímu hackování“ a skrývá obrazovku před lidmi v otevřených kancelářích nebo v co-workingových prostorech. Novou funkci ocení zejména společnosti či profesionálové, kteří často pracují s citlivými údaji a potřebují zajistit dokonalé bezpečí. Jediným stisknutím tlačítka obrazovka ztmavne a je ze všech úhlů prakticky neviditelná, zatímco uživatel nadále pozoruje jasný obraz. Může si tak zobrazovat i citlivé údaje, aniž by se musel bát úniku dat.

Vynikající kvalita obrazu a pohodlný uživatelský dojem

Philips 242B1V pomáhá chránit data na obrazovce a poskytuje vysoce kvalitní obraz s rozlišením Full HD 1920 x 1080 a technologií IPS pro výjimečně širokou škálu přesné reprodukce barev. Díky pozorovacím úhlům 178° / 178° nabízí také špičkovou ergonomii. Monitor je vybaven režimem Easy Read, který vám umožní zažít pohodlné čtení podobné tomu jako byste četli klasickou papírovou knihu. SmartErgoBase je výškově nastavitelný, otočný a naklápěcí stojan, jenž uživatelům umožňuje umístit monitor do ideální vzdálenosti a polohy. Philips 242B1V také obsahuje nastavení LowBlue Mode, technologii, která snižuje škodlivé modré světlo krátkých vln. Navíc disponuje technologií FlickerFree omezující blikání a roztřesení obrazu.

Trvalá udržitelnost i vynikající výkon

Monitor samozřejmě splňuje vysoké nároky na trvalou udržitelnost. Philips 242B1V se může pochlubit třemi hlavními funkcemi, které vám pomohou ušetřit a zároveň zajistit co možná nejvyšší kvalitu a pohodlí: LightSensor a Power Sensor, technologie SmartImage. Zatímco LightSensor přináší dokonalý jas s minimálním výkonem a průběžným snižováním spotřeby energie, vestavěný Power senzor dokáže detekovat přítomnost uživatele a automaticky upravuje jas monitoru a snižuje jej vždy, když uživatel není před obrazovkou. Tím šetří náklady na energii až o 70 procent.

SmartImage je exkluzivní špičková uživatelsky přívětivá technologie Philips, která optimalizuje výkon displeje. Na základě analýzy zobrazovaného obsahu SmartImage přizpůsobuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí.

Kromě široké škály špičkových inovací je Philips 242B1V celkově energeticky efektivní a splňuje řadu environmentálních standardů a certifikací, včetně EnergyStar 8.0, EPEAT* a RoHS.

Monitor Philips 242B1V, který je vysoce výkonným a ekologickým ochráncem soukromí, bude k dispozici od poloviny června 2020 za doporučenou cenu 12 107 Kč (449 Eur).

Více informací o monitorech Philips:  https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

 

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz