Mimořádně výkonný eco-friendly monitor. MMD představuje novinku z řady Philips B1

Praha, 29. dubna 2020 – MMD, přední světový hráč v oblasti displejů a licenční partner monitorů značky Philips, uvádí na trh 24“ (23,8“ / 60,5 cm) LCD monitor Philips 245B1. Nový model má rozlišení Quad HD (2560 x 1440), Power Sensor šetřící až 70 % nákladů na energii a připojení HDMI. Bohatá škála funkcí a technologií v každém detailu monitoru pak zajišťuje optimální pohodlí a produktivitu pro všechny, kdo hledají univerzálnost i vysoký výkon.

Zážitek ze sledování i efektivita v práci

Philips 245B1 poskytuje Crystal Clear obraz s Quad HD 2560 x 1440 pixely pro výjimečně širokou škálu přesné reprodukce barev. Technologie IPS i SmartImage, exkluzivní špičková technologie Philips, pak dělají z monitoru fantastického partnera pro fotografy, grafiky, filmové profesionály či designéry. A všechny ty, kdo potřebují opravdu jasný a ostrý obraz a dokonalé barvy.

Philips 245B1, navržený pro zvýšení maximálního pohodlí a pohodlí uživatele, je vybaven technologií Flicker-Free a režimem LowBlue, jež snižují únavu očí. Režim Easy Read a SmartErgoBase umožňuje uživatelsky přívětivé ergonomické úpravy. Monitor také obsahuje vestavěné stereofonní reproduktory a širokou škálu konektorů včetně DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP a dalších.

Udržitelný a ekologický

Philips 245B1 je navržen tak, aby byl co nejšetrnější k životnímu prostředí. V souladu s mezinárodními environmentálními standardy a certifikacemi, jako jsou EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge a RoHS, je monitor vyroben z 85 % z recyklovaného plastu, využívá 100% recyklovatelný obalový materiál a je zcela bez škodlivých látek, jako je rtuť, olovo či PVC / BFR. Monitor 245B1 je vybaven vestavěným PowerSensorem, který automaticky upravuje jas podle přítomnosti uživatele, což vede k delší životnosti monitoru a snížení nákladů na energii až o 70 %. LightSensor navíc zajišťuje perfektní jas s minimální spotřebou energie.

Další novinky z řady Philips B? Vyšší produktivita i udržitelnost

Všechny monitory produktové řady Philips B se vyznačují velkým komfortem, plnou konektivitou, flexibilitou a vynikající kvalitou obrazu, což platí i pro další nově uváděné modely 242B1 a 275B1.

24" (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor Philips 242B1 poskytuje rozlišení Full HD (1920 x 1080) pro úžasný zážitek ze sledování. Tento monitor je vybaven technologií PowerSensor, SmartImage, IPS a řadou funkcí zvyšujících pohodlí. Profesionální uživatelé ocení vysoký výkon, nadstandardní kvalitu provedení i ekologický rozměr.

Philips 275B1 je vybaven celou řadou funkcí a inovací, které maximalizují výkon. Například technologiemi SmartErgoBase a Adaptive-Sync, které zvyšují uživatelský komfort a zajišťují co nejproduktivnější a nejpříjemnější pracoviště. Tento 27palcový (68,6 cm) LCD monitor poskytuje Crystal Clear obraz díky rozlišení Quad HD (2560 x 1440).

Monitor Philips 245B1 je k dispozici od dubna 2020 za cenu 6225 Kč (229 Eur). Monitory Philips 242B1 (5410 Kč/199 Eur) a Philips 275B1 (8400 Kč/309 Eur) budou dostupné od června letošního roku.

---

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

O společnosti MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV registrovaná v Nizozemsku, se sídlem v Amsterdamu, je 100% vlastněná společností TPV Technology Limited („TPV“), která je jedním z předních světových výrobců monitorů a LCD televizí. Exkluzivně prodává a uvádí na trh LCD monitory značky Philips po celém světě pod licencí ochranné známky společnosti Koninklijke Philips NV. Spojením síly a historie značky Philips s odbornými znalostmi TPV vznikla silná skupina, která přináší inovativní produkty pro široké spektrum zákazníků.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz