AOC a G2 Esports spolu silnější Obnovení dlouhodobé spolupráce

Praha, 18. prosince 2019 – Společnost AOC, specialista na herní monitory, oznámila prodloužení sponzorské spolupráce s G2 Esports, jedné z nejúspěšnějších esports organizací světa.

AOC a G2 Esports se dohodli na prodloužení úspěšné spolupráce, která začala již v lednu 2018. AOC jako špičkový dodavatel herních monitorů pro profesionální esport a kompetitivní hraní, dodává do tréninkových zařízení G2 Esports své nejmodernější technologie. Stará se tak o to, aby byl herní tým vždy připraven podat maximální výkon jak v tréninku, tak v soutěžích. Díky vzájemné spolupráci vznikla i speciální edice herních monitorů, které byly vytvořeny speciálně pro tým a G2 fanoušky.

G2 dokazují stále dokola, že patří mezi světovou špičku esportu a potvrzuje to i jejich druhé místo na letošním světovém šampionátu ve hře League of Legends. G2 byli ale úspěšní i v hrách CS:GO, Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege nebo Playerunknown’s Battlegrounds. Výsledkové listiny G2 patří mezi nejlepší na světě od samého vzniku organizace v roce 2013.

„Jsme hrdí, že máme silné partnery, jako je AOC, na naší straně. Jejich přispěním můžeme dělat to, co umíme nejlépe – vyhrávat turnaje ve velkém stylu. Rok 2020 bude pro fanoušky G2 hodně vzrušující a jsem skutečně nadšen, že AOC bude s námi u toho a že nám opět pomůže dosáhnout na vrchol díky jejich špičkové technologii,“ komentoval prodloužení spolupráce Carlos Rodríguez, CEO herní organizace G2 Esports.

Všechny PC herní týmy G2 a influenceři získají profesionální herní monitory AOC, jako například model AGON AG251FZ, a jejich připomínky a návrhy pak poslouží k dalšímu vývoji ještě lepších monitorů. Výhody plynoucí z vylepšených monitorů využijí hráči G2 Esports, influenceři, tvůrci obsahu i fanoušci. Z prodloužení spolupráce tak budou těžit všichni. Kromě zmíněných technologických výhod bude spolupráce fungovat i ve formě účastí G2 na stáncích AOC v průběhu turnajů, speciálních dárků a celé řady různých akcí pro fanoušky plánovaných na další rok.

„Je nám ctí podporovat tak skvělou organizaci. Organizace G2 opět potvrdila své kvality i na turnaji League of Legends Worlds 2019,” říká Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management ve společnosti AOC International Europe. „Díky naší spolupráci dnes ještě lépe chápeme, co profesionální hráči od svých monitorů očekávají, a my tak můžeme hernímu týmu dodávat špičkovou technologii. Moc se těšíme na to, co nám přinese budoucnost, protože stavět máme skutečně na čem,“ doplnil Stefan Sommer.

 

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz