Nové přírůstky série G2: ultra široké zakřivené herní monitory CU34G2

Praha, 10. prosince 2019 – Společnost AOC, specialista na herní monitory, představuje dvojici nových 34” (86,3 cm) ultra širokých (21:9) herních monitorů z nejnovější řady G2. Oba nové UWQHD (3440 x 1440 obrazových bodů) modely na první pohled vypadají stejně, ale mají rozdílnou obnovovací frekvenci. Model CU34G2X nabízí obnovovací frekvenci 144 Hz a skvěle se tak hodí pro profesionální hráče. Levnější model CU34G2 pak disponuje obnovovací frekvencí 100 Hz. Oba monitory jsou vybaveny VA panelem, který dobře zobrazuje i hlubokou černou, má krásně živé barvy a velký nativní kontrast. Kromě vysokých obnovovacích frekvencí si mohou hráči vychutnat plynulé hraní bez sekání a trhání i díky AMD FreeSync technologii a době odezvy 1 ms (MPRT).

AOC CU34G2: ponoření se do hry díky 1500R zakřivení

Velký a široký

Agresivní zakřivení 1500R a ultra-široký poměr stran 21:9 odlišuje tyto dva modely od zbytku trhu. Přidaná horizontální plocha panelu vytváří zážitek téměř jako z virtuální reality. Tím, že plocha panelu pokrývá celé uživatelovo zorné pole, včetně periferního vidění, vytváří dojem, že herní svět pokračuje i mimo centrum dění, na které se hráč většinu času soustředí. A zakřivení 1500R ještě více vtáhne hráče do hry. I když si ultra-široké rozlišení užijí všichni hráči, nejvíce z něj budou profitovat fanoušci RPG her, simulací nebo závodních her. A ne jen hry vypadají na nových monitorech skvěle. I filmy v poměru stran 21:9 (nebo 2,37:1) vypadají úžasně. U filmů, které jsou natočeny v poměrech 2,35:1 nebo 2,39:1 dokonce uživatelé neuvidí žádné černé pruhy kolem. Díky širokým pozorovacím úhlům 178°/178°vypadá obraz stále stejně, i když se díváte ze strany.

Oba monitory, CU34G2 i CU34G2X, jsou se svými 34ˮ přibližně stejně vysoké jako širokoúhlé (16:9) 27ˮ monitory. Poskytují tak dostatek pracovní plochy i pro běžné pracovní úkony. Navíc v kombinaci s vysokým rozlišením 3440 x 1440 je hustota bodů příjemných 109 ppi.

Vyberte si svou rychlost

Hráči si mohou vybrat mezi modelem CU34G2X se 144 Hz obnovovací frekvencí a modelem CU34G2, který má obnovovací frekvenci 100 Hz. Rychlá doba odezvy 1 ms MPRT zaručuje ostrý obraz bez motion blur a technologie AMD FreeSync eliminuje trhání a sekání obrazu. A díky módu low input lag jsou minimalizovány i ztráty mezi monitorem a zdrojem signálu. 

Oba modely nabízí výškově nastavitelný stojan a pro ochranu zraku uživatele jsou vybaveny technologiemi flicker-free a Low Blue Light.

Pro hráče, kteří chtějí mít při hře navrch, nabízí AOC speciální herní funkce. AOC Game Color umožňuje upravovat saturaci pro lepší odstíny šedé a výraznější detaily. Dial Point zobrazuje mířící kříž pro podporu míření. Navíc je monitor vybaven vstupy a výstupy pro audio a také USB rozbočovačem, který umožňuje připojení periferií.

Monitory AOC CU34G2 a CU34G2X budou na trhu dostupné v lednu 2020 za doporučenou koncovou cenu 12 019 Kč (469 euro), respektive 14 829 Kč (579 euro).

 

Více informací a technické parametry nových modelů:

https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/cu34g2-bk

https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/cu34g2x-bk

 

Produktové video:

https://www.youtube.com/user/AOCinternational/

 

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz