Trapné momenty na erotických masážích v Praze

Čas od času se prostě něco nepovede a ani erotické masáže v Praze nejsou výjimkou. Nikdo není dokonalý, i když si to při koukání na péčko často myslíme. Takže když chci pobavit kámoše u piva, předkládám jim svoje „neopakovatelné“ zážitky z erotických masáží. Občas je to vážně k popukání, tak se pojďte taky zasmát. Každá minuta smíchu prý prodlužuje život o rovných 5, tak proč to nezkusit?

Jo, ještě můžeš...

Tahle masérka byla docela mladičká (vážně doufám, že na míň než 18 jenom vypadala) a zjevně i nezkušená. Ale dávala si záležet a závěrečnou fázi prováděla vážně důkladně. „Ještě můžu?“ zeptala se v jednom okamžiku. Na své výdrži si zakládám, takže jsem přisvědčil. Ještě tak dvě minutky... No, nečekal jsem, že vzápětí vážně tvrdě přitlačí a navíc druhou rukou sáhne do kulek, což mě dokáže dostat do varu. Pocákal jsem té chudince celý obličej. Tvářila se potom tak rozkošně rozpačitě, a i když jsem se omlouval, rychle všechno utřela a zmizela. Už jsem ji pak v tom podniku nikdy neviděl. Ale třeba se mi jen vyhýbala.

Manžel v předsíni

Ano, i to se vám může stát, když se rozhodnete škudlit a vyberete si masérku s živností ve vlastním bytě. Ostatně, už jsem tady o tom někde psal. Myslel jsem si, že mám jen smůlu a další zákazník přišel o něco dřív, pak se ale paní krásně sama prozradila. To byla tenkrát poslední kapka. Radši dvakrát, třikrát do měsíce pořádnou erotickou masáž se zaručením soukromí a intimity u profesionálek, než se pořád bát, kdo a kde mě může vidět. O zdraví ani nemluvě – věděli, jste, že špatně provedená masáž vám může vážně ublížit? TADY to píší.

Strčila mi ho do zadku

Chvíli mi trvalo, než jsem se u erotických masáží dopracoval až k análnímu dráždění. On takový orgasmus přes prostatu není žádná legrace. Musí se prý trénovat. Maruška se mě ale na nic neptala. Na hlazení okolo jsem byl zvyklý, ale že si jednou prostě navlékne na prst kondom a strčí mi ho dovnitř jsem nečekal. Jako první mě napadlo, jestli je tam vůbec „volno.“ Asi bylo, bylo to dokonce příjemné, ale stejně jsem si oddechl, když se zase vrátila ke klasice. Nebyl jsem na to připravený psychicky. Protože za pár měsíců jsem si zaplatil masáž prostaty se vším všudy, a to bylo už docela jiné kafe! Orgasmus přes anál je úplně jiný, než jste zvyklí. Nejdřív si říkáte, že je to vlastně docela fajn, a když začne masérka prstem prudce „třepat“, je to ráz naráz. Prostě nechápete, odkud to přišlo a proč jste dalších deset minut jako po lobotomii. Takže pokud jste dosud neměli odvahu, rozhodně si ji dodejte. Stojí to za to.

Poznámka: Tohle se vám v kvalitních erotických masážních salónech nestane. Takové sólovky si dovolují spíše masérky na volné noze, tak bacha :)

Dvě holky za jednu cenu

Vážně jsem si na chvíli myslel, že jsem vyhrál v loterii, ale pak se ukázalo, že za všechno může moje nevymáchaná pusa. Nikdy ale opravdu nikdy před manažerkou neříkejte: „Chci Janu, ale Olga je taky hezká.“ Může se totiž domnívat, že máte zájem o čtyřruční a samozřejmě i mnohem dražší masáž. Takže jsem měl najednou na pokoji dvě holky a snažil se z toho elegantně vybruslit. Olze jsem nakonec slíbil, že třeba příště, protože moje peněženka proti nabízenému luxusu vážně protestovala. Tak mě napadá, že bych ten slib měl už vážně dodržet, takže se určitě brzy můžete těšit na mé zážitky s těmihle kráskami.

Vzpomínka na bejvalku

Tantra masáže mají takový pěkný zvyk (více o nich ZDE) – vždycky při nich hraje moc příjemná muzika. Moje bejvalka byla doslova vysazená na jednu písničku od Enyi a pouštěla ji pořád dokola (Memory of trees, kdybyste to chtěli vědět přesně). A co myslíte, že začalo hrát při jedné takové masáži úplně v nejlepším? Správně. Erekce šla do kopru, až se mě trochu vyděšená masérka zeptala, co udělala špatně. Bylo mi dost trapně, ale když hudbu vypnula, nakonec se konal i happy end, ale od té doby upozorňuju na tohle předem.

A co vy? Pobavili jste se? Máte taky nějakou „pěknou“ vzpomínku na své erotické masáže? Jestli ano, určitě se podělte - rád napíšu zase někdy pokračování sestavené ze čtenářských zážitků. Věřím, že se určitě najdou pěkné pecky.

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz