Vánoční veletrhy 2018: Nákupy dárků, gastronomická show i hudební program

Inspiraci pro nákup dárků, vánoční dílnu i gastronomickou show nabídne další ročník oblíbených Vánočních veletrhů. Na brněnském výstavišti začínají již tento pátek 7. prosince a potrvají až do neděle 16. prosince. Návštěvníci tak opět pořídí dárky pro celou rodinu a navíc si užijí příjemnou vánoční atmosféru.  

Stovky prodejců dárků

Ve dvou pavilonech bude připraveno přes 400 prodejců, u kterých zájemci seženou dárky pro všechny své blízké – ať už pro maminku, tatínka, babičku, kamarády nebo třeba i svou drahou polovičku. „Návštěvníci budou moci vybírat z nabídky oblečení, kosmetiky, dekorací, vybavení do domácnosti, ale samozřejmě i hraček nebo knih,“ doplňuje tiskový mluvčí Vánočních veletrhů Michal Svoboda. Atraktivní bude také prodejní výstava Jaroslavy Fišerové, u které budou k zakoupení originální obrazy, vánoční přání, keramika a jiná autorská díla. 

Řemeslnický jarmark

Součástí Vánočních veletrhů je i řemeslnický jarmark, na kterém se představí desítky řemeslníků z celé České republiky. Přivezou s sebou ručně vyrobené produkty, které pod stromečkem jistě udělají velkou radost. K sehnání budou například dekorace ze skla, dřeva či keramiky, které jsou vhodné také jako doplnění vánoční výzdoby. Chybět nebudou ani pletené čepice, šály, výrobky z ovčí vlny, tkané bytové a oděvní doplňky. Oblíbené jsou i originální šperky a umělecká bižuterie. 

Kulinářské speciality

K Vánocům jednoznačně patří i dobré jídlo. Na Vánočních veletrzích budou mít návštěvníci příležitost nakoupit spoustu kvalitních pochutin – například produkty značky Klasa nebo výrobky z pravého českého medu. Opět bude k dispozici i kuchyňské studio, ve kterém předvedou své kulinářské schopnosti žáci odborných středních škol Jihomoravského kraje. Připravovat se budou vánoční nápoje, pokrmy z kapřího masa, perníčky, cukroví, vánočky nebo třeba domácí zabijačka. „Cílem celého programu je především seznámit návštěvníky s využitím a zpracováním regionálních potravin,“ sdělil Svoboda. Ve studiu předvede svou kulinářskou show i Láďa Hruška, konkrétně v sobotu 15. 12. od 10 a 14 hodin. 

Vánoční dílna

Kromě vánočního vaření si na výstavišti zájemci vytvoří i vlastní dekorace a vánoční ozdoby – k dispozici totiž bude vánoční dílna. Opět se jí ujmou žáci ze škol Jihomoravského kraje, se kterými si návštěvníci vyrobí například vlastní adventní věnce. Dále se budou tvořit výrobky z vosku a medu.

Program pro děti

Vánoční veletrhy přinesou mnoho zábavy a aktivit pro rodiny s dětmi. Připraveno je několik interaktivních show, do kterých se mohou děti přímo zapojit. „Se Sněhoskřítky se děti podívají až na severní pól, atraktivní bude i muzikál na motivy všem známé pohádky Mrazík. Během programu Polar Cryo Show pak bude Mrazík dokonce kouzlit za pomoci tekutého dusíku a suchého ledu,“ upřesnil Svoboda.

Hudba a zábava

Doprovodný program pro všechny generace se odehraje na pódiu v pavilonu F. Představí se zde mnoho zpěváku, hudebníků, pěveckých souborů a dalších umělců. Jmenujme například Yvettu Blanarovičovou, Radku Fišarovou, Petera Lipu nebo Helenu Blehárovou. V pátek 14. prosince vystoupí i oblíbený zpěvák Thom Artway

Komfortní prostředí výstaviště

Prodejci opět zcela obsadí pavilony F a G1. Návštěvníci se mohou těšit na příjemné prostředí moderních pavilonů, takže si vše užijí v teple a bát se nemusí ani nepříznivého počasí. Mezi pavilony pak vznikne prostor pro stánky s občerstvením, ať už v podobě dobrého jídla, vánočních specialit a samozřejmě i punče a svařáku. V pavilonu F je připraven také moderní dětský koutek, který uvítají zejména maminky shánějící dárky. Velkou výhodou je možnost parkování v areálu zcela zdarma.

Vánoční veletrhy se konají na brněnském výstavišti od 7. do 16. prosince. Otevřeno je denně od 9 do 18 hodin, poslední den do 16 hodin. Vstupenka stojí 40 Kč a přináší i další výhody. Se slevou mohou lidé navštívit výstavu betlémů v Letohrádku Mitrovských a také výstavu Alfonse Muchy, která se na výstavišti koná jen do konce roku. Další informace jsou k dispozici na www.vanocniveletrhy.cz.

Kontakt
LESENSKY.CZ
Tým odborníků specializujících se na PR, média a marketing.
Veveří 114
61600, Brno
Telefon: +420 777 942 701
E-mail: info()lesensky.cz
http://www.lesensky.cz



Kontaktní manažer: Petr Lesenský
Email: pr()lesensky.cz
Telefon: +420774743800

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz